اعتراض داوطلبان به مصوبه کنکوری

رده: خبر
زمان:

جمعی از داوطلبان کنکور سراسری 1404 در نامه‌ای به وزیر علوم، تحقیقات و فناوری خواستار لغو تأثیر قطعی نمرات امتحانات نهایی پایه یازدهم در کنکور شدند. آنان با دلایلی از جمله تفاوت در چاپ کتاب‌ها، تصحیح سلیقه‌ای برگه‌ها، تراز متفاوت نمرات سال‌ها، ضریب‌بندی نادرست دروس، مشکلات حمل‌ونقل در مناطق محروم، هزینه‌های سنگین ثبت‌نام و فشارهای اقتصادی، برگزاری فشرده امتحانات، و نزدیکی زمان امتحانات نهایی به کنکور، این طرح را عامل افزایش اضطراب و بی‌عدالتی آموزشی دانستند. داوطلبان پیشنهاد دادند تاثیر قطعی معدل به تاثیر مثبت تبدیل شود تا عدالت آموزشی و آینده‌سازی نسل جوان حفظ شود.

مدارس تهران غیرحضوری شدند؛

مدارس تهران غیرحضوری شدند؛

سیدکمال‌الدین میرجعفریان، استاندار تهران، اعلام کرد که به دلیل ادامه آلودگی هوا، تمامی کلاس‌های مدارس در مقاطع مختلف تحصیلی استان تهران یکشنبه 23 دی ماه به‌صورت غیرحضوری برگزار خواهد شد. وی افزود که ادارات، بانک‌ها و دانشگاه‌ها همچنان دایر خواهند بود و فعالیت آن‌ها طبق روال عادی ادامه خواهد داشت. همچنین طرح زوج و فرد از درب منزل اجرا شده و برای فردا هیچ‌گونه مجوز طرح ترافیک صادر نمی‌شود. بر اساس گزارش شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، شاخص آلودگی هوا در این کلان‌شهر به عدد 150 رسیده که نشان‌دهنده شرایط قرمز و آلوده برای تمامی گروه‌های سنی است.

جزئیات اجرای طرح «حیات» در 32 منطقه آموزشی و پرورشی کشور

جزئیات اجرای طرح «حیات» در 32 منطقه آموزشی و پرورشی کشور

به نقل از پانا، حجت‌الاسلام والمسلمین محمدحسین پورثانی، معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش، از اجرای طرح حیات به‌عنوان یکی از اقدامات مهم این وزارتخانه خبر داد. وی اعلام کرد که در این طرح، 32 منطقه هدف به‌طور ویژه برای پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی انتخاب شده‌اند و برنامه‌هایی برای توانمندسازی مربیان تربیت‌بدنی و معاونان پرورشی در این مناطق در اردوگاه باهنر اجرا خواهد شد. پورثانی هدف اصلی طرح حیات را ارتقای مهارت‌های برنامه‌ریزی در فعالیت‌های تربیتی با محوریت پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی عنوان کرد و افزود که این طرح با مشارکت همه معاونت‌های آموزش و پرورش، از ابتدایی و متوسطه تا معاونت پرورشی و پشتیبانی، به‌صورت هماهنگ اجرا می‌شود. وی همچنین بر همکاری گسترده میان ارکان مختلف دولت و نهادهای مرتبط، از جمله قوه قضاییه و وزارت کشور، تأکید کرد و ابراز امیدواری کرد که با اجرای این طرح، آسیب‌های اجتماعی در مناطق هدف به‌طور مؤثری کاهش یابد.

غیرحضوری شدن مدارس تا پایان سال شایعه است؛

غیرحضوری شدن مدارس تا پایان سال شایعه است؛

وزارت آموزش و پرورش خبر غیرحضوری شدن مدارس تا پایان سال را تکذیب کرد. شایعه مجازی شدن کلاس‌ها و امتحانات نیم‌سال دوم صحت ندارد. حسین صادقی، رییس مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش گفت: این خبر صحت ندارد و قرار نیست مدارس تا پایان سال به شیوه غیرحضوری به فعالیت خود ادامه دهند. خبری در فضای مجازی در حال انتشار است که مدعی مجازی شدن کلاس‌ها از شنبه 22 دی تا پایان نیمسال دوم بود. گفتنی است، خبری در فضای مجازی در حال دست به دست شدن است که در آن ادعا شده: مدیران مدارس متوسطه با توجه به اطلاعیه استانداری تهران مبنی بر برگزاری کلاس‌های درس به صورت مجازی، امتحانات نیم‌سال اول را نیز تا زمان حضوری شدن مدارس برگزار نکنند و از شنبه 22 دی کلاس‌های نیم‌سال دوم به صورت مجازی برگزار خواهد شد.

عدالت در آموزش و پرورش را در دو مسیر پیگیریم؛

به گزارش ایسنا، علیرضا کاظمی، وزیر آموزش و پرورش، از اجرای دو برنامه اصلی برای تحول در نظام آموزشی و مدیریتی مدارس خبر داد. مجید عبداللهی، معاون سازمان نوسازی تهران، به مشکلات سرانه آموزشی در تهران و شهرستان‌ها، به ویژه شهر قدس، اشاره کرد و گفت که سرانه آموزشی در برخی مناطق کمتر از 3 مترمربع است. او افزود که نیاز به 26 مدرسه جدید در شهر قدس وجود دارد و پروژه‌های نیمه‌تمام این شهر تا مهر آینده تکمیل خواهند شد. رفع مشکل زمین و تأمین منابع مالی از اولویت‌های اصلی برای ارتقای فضای آموزشی است.

b xpx
# / b
xpx b
# / b

افزودن
b
/ /
: