اعلام برنامه امتحانات نهایی دی؛ بدون تأثیر در سابقه تحصیلی
برنامه امتحانات نهایی دیماه اعلام شد. این امتحانات از روز یکشنبه، 2 دیماه آغاز شده و تا 17 دیماه ادامه خواهد داشت. لازم به ذکر است که این برنامه مربوط به دانشآموزان پایه دوازدهم امسال نمیشود. دانشآموزان غیرفارغالتحصیل سال گذشته، بزرگسالان و داوطلبان آزاد مجاز به شرکت در این امتحانات هستند. همچنین، نتایج این امتحانات بهعنوان سابقه تحصیلی محاسبه نخواهد شد.
5461 داوطلب رد شده در گزینش برای معلمی تأیید شدند؛
مدیرکل گزینش وزارت آموزش و پرورش، درباره وضعیت بررسی پروندههای رد شده در گزینش آزمون استخدامی سالهای 1402 و 1403 گفت: ما بر اساس قانون گزینش و آییننامههای هیئت عالی گزینش عمل میکنیم. برخی داوطلبان آزمون استخدام آموزگار و دبیر (کد 19) و داوطلبان دانشگاه فرهنگیان (کد 5) که اعتراض خود را به نتیجه گزینش ثبت کردهاند، برای بررسی مجدد در دستور کار قرار دارند. وی تأکید کرد: داوطلبان آزمون استخدامی گروه کیفیتبخشی (مشاور، مربی پرورشی و تربیتبدنی) تا 20 آذر فرصت دارند اعتراض خود را در هسته گزینش استان ثبت کنند.
4000 کتابخانه کلاسی با دستور وزیر آموزش و پرورش تجهیز شد؛
آئین تجهیز 4000 کتابخانه کلاسی با حضور علیرضا کاظمی، وزیر آموزشوپرورش، و محمدحسین پورثانی، معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزشوپرورش برگزار شد. این مراسم که به مناسبت هفته کتاب و کتابخوانی صورت گرفته، روز شنبه، 3 آذر 1403، از ساعت 9 الی 11 صبح در مدرسه شاهد امام سجاد(ع) برگزار شد. این اقدام بهمنظور ترویج فرهنگ کتابخوانی و ارتقاء سطح آموزشی دانشآموزان انجام گرفت و نشاندهنده توجه ویژه وزارت آموزشوپرورش به اهمیت کتاب و مطالعه در فرایند یادگیری است.
امضای تفاهمنامه همکاری مشترک بین سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان و مرکز پژوهشهای مجلس
به نقل از سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان، روابطعمومی و امور بینالملل سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان، دکتر یاوری، رئیس این سازمان، در این نشست اظهار کرد: این همکاری فرصتی است تا دانشآموزان در زمان انتخاب رشتههای دوره دبیرستان با جذابیتهای علوم انسانی آشنا شوند. وی با بیان اینکه این تفاهمنامه میتواند به دانشآموزان مقاطع بالاتر نیز کمک کند، افزود: این دسته از دانشآموزان با آشنایی با رشتههای علوم انسانی میتوانند برای آینده و اشتغال خود تصمیمگیری بهتری داشته باشند. یاوری گفت: پررنگتر شدن مسئله حکمرانی و ابزارهای تصمیمگیری در نظام حکمرانی در ذهن دانشآموزان از اهداف خوبی است که با اجرای این تفاهمنامه محقق میشود. وی تصریح کرد: هدف ما تشویق دانشآموزان به سمت علوم حوزه حکمرانی است تا در تصمیمگیری برای رشتههای دانشگاهی به این حوزه توجه بیشتری داشته باشند.
ضرورت استفاده از هوش مصنوعی برای بهبود شاخصهای موجود در نظام آموزش و پرورش
روابط عمومی معاونت آموزش متوسطه، سید مصطفی آذرکیش، معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش در جلسهای صمیمی با همکاران دفتر آموزش دوره دوم متوسطه فنی، حرفهای و کاردانش، ضمن تشکر از تلاشهای آنها در اجرای برنامهها و پیشبرد اهداف معاونت، به استماع نکات کارشناسی آنان پرداخت. معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش، با اشاره به تغییرات سریع و گسترده ناشی از ورود هوش مصنوعی، استفاده درست و مطلوب از این تکنولوژی پیشرفته برای بهبود شاخصهای موجود در نظام آموزش و پرورش را ضروری خواند و بر بهرهبرداری از این ظرفیت برابر با سند ملی هوش مصنوعی تأکید کرد.