فعالیت و تکلیف

شعبه: دبستان دخترانه آریاشهر تهران
کلاس: رز 3

ریاضی اول

مدرس: جلیلوند، سهیلا
فعالیت: با سلام و احترام امروز در کلاس آنلاین تا پایان تم 15 کتاب کار ریاضی انجام شد .
تکلیف: دخترهای گلی که غیبت داشتند تمرین‌های تم 25 ریاضی از کتاب کار ریاضی را کامل حل کنند .

علوم اول

مدرس: جلیلوند، سهیلا
فعالیت: امروز فصل چه می خواهم بسازم ؟ از کتاب علوم تدریس شد و دختران گلم فیلم آموزشی فندق و آقای مجری را دیدند . ودر کلاس پرسش و پاسخ از دخترانم انجام شد .

فارسی اول

مدرس: جلیلوند، سهیلا
فعالیت: از کتاب کلمه های کوچولو امروز قسمت کلمه های نشانه ی ف با دخترانم روانخوانی شد و از تک تک بچه ها پرسش گردید .
تکلیف: لطفا روانخوانی کلمه ها و جمله های نشانه ی ف از کتاب کلمه های کوچولو در منزل تکرار و تمرین گردد و سوالهای درک مطلب مربوط به این درس در کتاب کلمه های کوچولو ص 50با خط خوانا و تمیز بنویسند . دیکته شب از نشانه ی ف کار شود . شنبه تدریس نشانه ی( خ ) را خواهم داشت و روز دوشنبه نشانه ی (ق) مامان مرسانا جان روز دوشنبه در صورت حضوری شدن برای آوردن وسایل نشانه ی ق آماده باشند . چون هفته بعد روز سه شنبه تعطیل رسمی هست . مامان رو شا جان هم بی زحمت وسایل نشانه ی ف را که در انلاین تدریس شد . روز یک شنبه هفته ی اینده در صورت حضوری شدن کلاسها به مدرسه بفرستند . با سپاس

نگارش اول

مدرس: جلیلوند، سهیلا
فعالیت: امروز در کلاس آنلاین دوصفحه نمرین مربوط به درس ف در کتاب نگارش کامل حل شد و روانخوانی جمله ها از بچه ها پرسش گردید .
تکلیف: لطفا دخترهای گلی که غیبت داشتند مطابق گزارش تکلیف های کتاب نگارش را انجام دهند . در منزل برای تکلیف آخر هفته تا آخر ار مغان شماره 15 می بایست بچه ها ارمغان ها را حل کرده باشند . خواهشمندم از والدین که جزوه ارمغان ها را دقیق بررسی کنند و اگر احیانا از قبل سوالی پاسخ داده نشده از ارمغان‌های قبلی تکمیل شود . لطفا فقط تا پایان ارمغان 15 حل شود . و جلو جلو بچه ها تمرین‌های ارمغانهای بعدی را حل نکنند .

مهارت زندگی

مدرس: مصطفوی النوری، سیده سروناز
فعالیت: فیلم احترام به قانون ، فیلم همدلی و همکاری ، کمک کردن به خانواده
تکلیف: یک نقاشی بکشید که نشان دهد به معلم، ناظم یا خدمه مدرسه کمک می کنید (صفحه 39)

بازی استراتژیک

مدرس: شهرستانکی، نسیم
فعالیت: باعرض سلام خدمت عزیزان گزارش کلاس ریتم و گیم1403/10/17خدمت حضورتان گردد. *وارم آپ *ترکیبی (بادی پرکاشن و تمرکزی ساخت شیکر 1)تقویت دقت وتمرکر 2)تقویت درک ریتم 3)تقویت تمیز شنیداری 4)تقویت خلاقیت 5)تقویت هماهنگ چشم ودست 6)سرعت عمل

فارسی اول

مدرس: جلیلوند، سهیلا
فعالیت: با سلام و احترام تدریس نشانه‌ی،ف غیر آخر و ف آخر و حل تمرین های این نشانه در کتاب کار فارسی از ص 119 تا پایان ص 121 در کتاب کار فارسی در کلاس آنلاین انجام شد .
تکلیف: لطفا ص 117 و ص 118 و ص 122 کتاب کار فارسی امروز بعنوان تکلیف شب در منزل انجام شود . دیکته شب از نشانه ی گ و ک به صورت خورشیدی در دفتر مشق کار شود .

نگارش اول

مدرس: جلیلوند، سهیلا
فعالیت: از کتاب نگارش ،(درختی ) ص اول درس ف در کلاس آنلاین تا تمرین مداد دوم انجام شد . برای کلاس فردا روانخوانی درس ف در کلاس مجددا کار خواهد شد .
تکلیف: لطفا والدین عزیز بچه هایی که سر کلاس آنلاین غیبت داشتند . دخترانم را با توجه به گزارش تدریس و تمرین و تکالیف راهنمایی کنند تا تمرین‌های عقب افتاده را انجام دهند . پس از حضوری شدن مدرسه مجددا تمرینها تکرار نخواهد شد . قبلا از همکاریتون سپاس گزارم

شطرنج

مدرس: جعفر پور، کیمیا
فعالیت: حرکت مهره ها و مبحث کیش و مات مرور شد.

ریاضی اول

مدرس: جلیلوند، سهیلا
فعالیت: با سلام و احترام در کلاس آنلاین امروز از تم 15 کتاب ریاضی زنبوری ص 102 و ص 103 در کلاساموزش داده شد و تمرینهادر کتاب حل گردید
تکلیف: لطفا دخترم ص 104و ص 105 کتاب زنبوری را بعنوان تکلیف شب حل نماید . از کتاب کار ریاضی هم ص 106 و ص 107 از تم 15 در کتاب بعنوان تکلیف شب حل شود . لطفا تمرین‌های کتاب ریاضی زنبوری ص 102 و ص 103 را بچه هایی که در کلاس آنلاین حضور نداشتند و یا کتاب نداشتند انجام دهند . لطفا والدین عزیز پس از انجام تکالیف کتابهای دخترانم را چک کنند و در صورتی اشتباه راهنمایی کنند .

فارسی اول

مدرس: جلیلوند، سهیلا
فعالیت: در کلاس آنلاین امروز نکته نگارشی گی و گان مربوط به نشانه ی گ آموزش داده شد . و دخترانم کلمه های آن را در دفتر مشق نوشتند و با آن جمله سازی کردند . لطفا والدین عزیز جمله سازی ها را چک نمایند و و در صورت اشتباه بچه ها را راهنمایی کرده و تکالیف بدون غلط ارسال شود
تکلیف: بچه هایی که در کلاس در س آنلاین غیبت داشتند و یا والدین کتاب‌ها را از مدرسه تحویل نگرفته بودند . لطفا حتما برای تحویل کتاب‌ها به مدرسه مراجعه کنند و تکالیف مربوط به کلاس را انجام دهند .

ریاضی اول

مدرس: جلیلوند، سهیلا
فعالیت: با سلام و احترام آموزش تم 15 ریاضی مفهوم دسته بندی ، (یکی و ده تایی ) حل تمرین ، (ص 100 و ص 101 وص98 از تم 14 که از قبل باقیمانده بود . در کلاس انجام شد .
تکلیف: دخترم تکلیف ریاضی ندارد .

فارسی اول

مدرس: جلیلوند، سهیلا
فعالیت: تکرار و تمرین روانخوانی از کلمه های نشانه ی گ از کتاب کلمه کوچولو و پرسش از بچه ها برای هفته ی آینده روز شنبه نشانه ی خ را تدریس خواهم کرد . لطفا مامان مهربون دختر قشنگم نیلا سلامی ابتدای صبح وسایل گیفت و خوراکی این نشانه را اول وقت تحویل خانم کارشناس دهند . صمنا روز سه شنبه ی هفته ی آینده نیز نشانه ی ق را تدریس خواهم کرد . لطفا مامان مهربون دختر قشنگم مرسانا توکلی خواه وسایل گیفت و خوراکی این نشانه را زوز سه شنبه هفته ی آینده اول وقت تحویل خانم کار شناس دهند .
تکلیف: لطفا در منزل از کتاب کلمه های کوچولو از نشانه ی( گ )کلمه ها و جمله ها ص 46و ص 47 روانخوانی کار شود .و سپس تمرین‌های ص 48 رابا خط زیبا و خوانا پاسخ دهند .

نگارش اول

مدرس: جلیلوند، سهیلا
فعالیت: تمرین‌های کتاب کار فارسی مربوط به نشانه ی گ امروز در کلاس درس انجام شد .
تکلیف: لطفا دریک برگه دیکته که به شکل گربه هست ودر دفترمشق دخترانم کلمه نوشته اند . از کلمه های نشانه ی گ امشب دیکته در خطهای بدن گربه بنویسند .

هنر اول

مدرس: ولی نژاد، زهرا
فعالیت: ساخت کلاژدستکش و آدم برفی با کاغذ رنگی .

رایانه

مدرس: طاهری، سیده مونا
فعالیت: کار با اشکال هندسی ترکیب اشکال هندسی و ساخت تصاویر
تکلیف: تمرین موارد ذکر شده

ریاضی به زبان انگلیسی

مدرس: علیزاده، نیلوفر
فعالیت: امروز در کلاس جملات مربوط به سبک تر بودن یا سنگین تر بودن تدریس شد

ریاضی اول

مدرس: جلیلوند، سهیلا
فعالیت: امروز سوالهای ریاضی در کلاس پرسش شد .
تکلیف: دخترم تکلیف ریاضی ندارد .

علوم اول

مدرس: جلیلوند، سهیلا
فعالیت: امروز دخترهای گلم نازنین زهرا و گندم گلدانهای لوبیا ی خود را که رشد داده بودند به کلاس درس آوردند. و دخترانم به دقت تمام مراحل رشد آنها را دیدند وبا هم گفتگو کردند .
تکلیف: منتظر گلدانهای لوبیای دیگر دخترانم پس از رشد کامل آنها هستم .

فارسی اول

مدرس: جلیلوند، سهیلا
فعالیت: تدریس نشانه ی گ همراه با موزیک و لباس محلی و قصه گویی و داستان آداب و رسوم شهر گیلان
تکلیف: لطفا دخترم از کتاب کلمه های کو چولو کلمه های مربوط به نشانه ی گ را روانخوانی تمرین کند . فردا پرسش می گردد .

نگارش اول

مدرس: جلیلوند، سهیلا
فعالیت: از کتاب نگارش ،تمرین صفحه ی اول کتاب نگارش مربوط به نشانه ی گ در کلاس انجام شد
تکلیف: لطفا دخترم در کتاب نگارش در منزل امشب صفحه ی دوم از نشانه ی گ را بنویسد . روانخوانی از کتاب کلمه های کوچولو از کلمه های نشانه ی گ کار شود . دیکته شب تمرین گردد .

قرآن اول

مدرس: جلیلوند، سهیلا
فعالیت: امروز از کتاب قرآن پیام‌ها و شعرهای قرآنی تدریس شد . و هر روز نیز از ابتدای سال سوره های کوچک قرآن قبل از شروع درس دخترانم از حفظ می خوانند .
تکلیف: دخترم تکلیف قرآن ندارد .
b xpx
# / b
xpx b
# / b

افزودن
b
/ /
: