فعالیت و تکلیف

شعبه: دبستان دخترانه خیابان چهارم تهران
کلاس: محمود کیانوش

ریاضی سوم

مدرس: دارابی، سپیده
تکلیف: به نام خدای دانا _ با سلام و درود _ دختر گلم ص 100 کتاب کار ریاضی و ارمغان شماره ی 15 را بادقت انجام بده. و برای روز شنبه همراه داشته باش .* نام ، نام خانوادگی و نام کلاس را حتماً بالای صفحه ی ارمغان بنویس .* لطفاً همه ی دختران گلم ص 100 کتاب کار ریاضی را تا قبل از ساعت 19 در پرتال برایم ارسال بفرمایند.

علوم سوم

مدرس: دارابی، سپیده
فعالیت: به نام خدایی که مهرش به دل / همه از بیان سپاسش خجل _ با سلام و وقت بخیر _ تمرین های درس 7 کتاب کار علوم با مشارکت فعال دختران گلم و به صورت دانش آموز محوری پاسخ داده شد .درس مجدداً تکرار و تمرین و رفع اشکال شد ._ از توانایی و عملکرد عالی فرشته های قشنگم در پاسخگویی به سوالات لذت بردم .پایدار باشید عزیزانم .
تکلیف: _ فرشته ی قشنگم ، 3 سوال تستی این درس باقی ماند ،حتماً به آن ها پاسخ بده ._ pdf پاسخنامه ی درس 7 علوم را بارگذاری کرده ام ، در صورت نیاز می توانی استفاده کنی .

نگارش سوم

مدرس: دارابی، سپیده
تکلیف: با سلام و درود / عزیزم :قسمت رونویسی ص 60 کتاب نگارش را خوش خط و زیبا بنویس .*لطفاً برای روز شنبه دفتر مشق ،کتاب های درسی ریاضی ، علوم ، فارسی ، نگارش و کتاب های کار ریاضی و علوم همراه دختران عزیزم باشد .*

ورزش سوم

مدرس: حیدری، محدثه
فعالیت: مهارت کار باتوپ و دست ورزی تست انعطاف بازی بشین پاشو

ریاضی سوم

مدرس: دارابی، سپیده
فعالیت: با سلام و درود بیکران وتشکر فراوان به لحاظ حضور سبز و پررنگ فرشته های قشنگم در کلاس مجازی امروز _ ابتدا پایین ص 73کتاب ریاضی بطور دقیق و هدفمند با محوریت شناخت خطوط موازی همراه با دلیل ،آموزش داده شد و کامل شد ._ در ادامه سوالات 1و 2 کاردرکلاس ص 74 به صورت دانش آموز محوری / باز کردن دسترسی / همراه با توضیحات جامع و کامل اینجانب انجام شد .
تکلیف: _ دخترعزیزم : ص 103 کتاب کار ریاضی را که 3 سوال بیش نیست انجام بده و تا قبل از ساعت 19 در پرتال برایم ارسال کن ._ روزانه جدول ضرب را تکرار و تمرین کن تا کامل حفظ شوی ._ تولید _ محتوای تقسیم خانم دارابی را که برایت در آپارات بارگذاری کرده ام حتماً ببین و لذت ببر .ریاضی را با خانم دارابی شیرین و آسان یادبگیر.دوستت دارم ، گل خوشبوی من .

فارسی سوم

مدرس: دارابی، سپیده
فعالیت: به نقاش دنیا / با سلام و مهر _ ابتدا ارزشیابی تشخیصی از واژه آموزی درس دهم انجام شد و این موضوع آموزش یادآوری و تکرار و تمرین شد ._ با باز کردن دسترسی / صندلی صمیمیت به صورت مجازی / به منظور افزایش اعتماد به نفس ، تقویت مهارت کلامی و به دنبال آن تقویت مهارت نوشتاری ...انجام شد ._ بیاموز و بگو درس بطور هدفمند و به صورت دانش آموز محوری آموزش داده شد و دختران گلم با نقش کلمات در جملات آشنا شدند ._ شعر *نقاش دنیا* با همراهی فرشته های قشنگم خوانده شد و معنای آن هم توضیح داده شد .
تکلیف: _ عزیزم : _ pdf را برایت بارگذاری کرده ام ،/ چند جمله بیشتر نیست . /لطفاً در دفتر مشق بنویس و پاسخ بده و تا قبل از ساعت 19 در پرتال برایم ارسال کن ._ گل خوش بویم :تا روز شنبه فرصت داری شعر * نقاش دنیا * را حفظ کنی . حتماً از امروز شروع کن تا برای روز شنبه حاضر باشی . _ کلمات مترادف ، مخالف و متضاد درس دهم را بادقت بخوان و بیاموز .( روز شنبه از این کلمات ارزشیابی خواهیم داشت .)

نگارش سوم

مدرس: دارابی، سپیده
فعالیت: با سلام و عرض احترام / ص 58 کتاب نگارش با همراهی دختران گلم کامل شد .
تکلیف: عزیزم pdf ص 58 کتاب نگارش را بارگذاری کرده ام ، در صورت نیاز می توانی استفاده کنی .

قرآن سوم

مدرس: دارابی، سپیده
فعالیت: با سلام و عرض ادب / سه صفحه ی پایانی درس نهم هدیه های آسمان با محوریت اهمیت نماز ،آشنایی با نمازهای واجب ، شناخت پاکی ها و نجاسات و...با همراهی دختران گلم آموزش داده شد و تکمیل شد . _ در ادامه با همراهی و مشارکت دختران عزیزم از ص 53 تا 57 قرآن روخوانی شد و درباره ی پیام های قرآنی و حدیث ها و...گفت و گو کردیم .ثواب کلاس امروز به نیت سلامتی همه ی شما خوبان و خانم دارابی .
تکلیف: _ دخترم از روی "آیه الکرسی" چند بار بخوان تا مسلط شوی . _ عزیزم pdf درس 9 هدیه ها را بارگذاری کرده ام در صورت نیاز می توانی استفاده کنی .( نیازی به نوشتن مطالب اضافه ی pdf مثل : سوالات ، اذکار نماز و...در کتاب درسی نیست .)

مهارت اجتماعی

مدرس: جوهری، پریسا
فعالیت: معنی اتیکت برای دانش آموزان مرور شد.اهمیت تشکر کردن و استفاده از کلمات جادویی برای دخترهای گلم بازگو شد.

ریاضی سوم

مدرس: دارابی، سپیده
فعالیت: به نام خدای متعال / سلامی به لطافت و زیبایی تار و پود حریر برف تقدیم شما والدین فهیم و شایسته . _ احتراماً به استحضار می رساند ، قبل از رفتن به ورزشگاه به تحلیل و بررسی ارمغان شماره ی 13 پرداخته شد و همه ی سوالات چالشی خاصه در درس ریاضی با مشارکت فعال دختران گلم به طور هدفمند و با توضیحات راهبردی حل شد و همه ی اشکالات برطرف شد .
تکلیف: _ عزیزم ، ص 102 کتاب کار ریاضی را انجام بده و برای فردا همراه داشته باش

علوم سوم

مدرس: دارابی، سپیده
فعالیت: با سلام و درود بیکران / _ ابتدا ارزشیابی تشخیصی از درس 7 علوم انجام شد .از پاسخگویی و عملکرد خیلی خوب دختران گلم سرحال و شاد شدم ._ سپس صفحات 72 و 73 کتاب کار علوم با مشارکت و همراهی دختران گلم پاسخ داده شد .
تکلیف: برای فردا کتاب درسی علوم را نیاز نداریم .کتاب کار علوم همراه بچه ها باشد .

فارسی سوم

مدرس: دارابی، سپیده
تکلیف: دختر عزیزم : یکبار با خط زیبا و بادقت از کلمات درس دهم که ارزش املایی بالایی دارند و زیر آن ها خط کشیده ایم ، در دفتر مشقت بنویس .

املا سوم

مدرس: دارابی، سپیده
فعالیت: با سلام و مهر / دفترهای املا تصحیح شد ، لطفاً امضا بفرمایید .
تکلیف: برای فردا کتاب های درسی ریاضی ، فارسی ، نگارش ، هدیه های آسمان و کتاب کار ریاضی و علوم همراه بچه ها باشد ._ دفترهای مشق روزانه همراه بچه ها باشد .

ورزش سوم

مدرس: حیدری، محدثه
فعالیت: بازی داژبال و آموزش قوانین تست دوسرعت سنجش مداد قرمز

مهارت زندگی

مدرس: جوهری، پریسا
فعالیت: دخترهای عزیزم امروز آموختند گفتگوی صحیح چگونه است و به چه نکاتی باید دقت کنند.مثل نگاه کردن به مخاطب،به نوبت صحبت کردن،استفاده درست از لحن صدا... صفحه35 کتاب مهارت زندگی در کلاس انجام شد.

رایانه

مدرس: ملائی، الهه سادات
فعالیت: با سلام و روز بخیر ... عملیات کپی کردن اجزای اسلاید توسط ابزار Copy تدریس شد و سپس مبحث نمودار و کاربردهای آن در پاورپوینت برای دختران گل تدریس شد و سپس یک فعالیت کلاسی با عنوان ایجاد یک نمودار ساده با عنوان برنامه هفتگی توسط دختران انجام شد.
تکلیف: ** با سپاس از اولیای گرامی بابت همکاری به دختران گل جهت تهیه فایل های پروژه پاورپوینت **

ریاضی سوم

مدرس: دارابی، سپیده
فعالیت: به نام خدای زیباآفرین / با سلام و درود _ سنجش ریاضی بطور همزمان در پایه ی سوم برگزار شد . _ جدول ضرب 9 و 10 بطور هدفمند همراه با کشیدن شکل آموزش داده شد و بچه ها بطور همزمان در دفتر مشق نوشتند ._ به یادآوری خاصیت توزیع پذیری با انجام چندین مثال پرداخته شد و بچه ها در کتاب ریاضی هم نوشتند ._ مبحث * تقسیم * با پخش تولید محتوای اینجانب و به صورت دست ورزی ، با مشارکت و همراهی فعال دختران نازم آموزش داده شد ._ سپس فعالیت ص 73 به صورت دانش آموز محوری انجام شد .
تکلیف: دخترم : ص 101 کتاب کار ریاضی را انجام بده و برای روز سه شنبه همراه داشته باش._ عزیزم جهت یادآوری مقایسه ی کسرها برایت فیلمی را در آپارات بارگذاری کرده ام . حتماً با دیدن این کلیپ از این آموزش بهره مند شو . _ دختر گلم : روزانه جدول ضرب را کار کن .

علوم سوم

مدرس: دارابی، سپیده
تکلیف: باسلام و احترام / دختر عزیزم : در روزهای قبل درسنامه ی درس 7 علوم را با هم مطالعه کرده ایم . امروز مجدداً در منزل مرور کن ، سپس صفحات 74 و 75 کتاب کار علوم را انجام بده و برای فردا همراه داشته باش .( برای فردا نیازی به کتاب درسی علوم نداریم .)

فارسی سوم

مدرس: دارابی، سپیده
فعالیت: به یادخدای کریم / با سلام و احترام _ درس " یار مهربان " با مشارکت و همراهی دختران گلم و به روش تدریس * کارایی گروه * روخوانی شد و بطور همزمان زیر کلماتی که ارزش املایی بالاتری دارند خط کشیدیم . _ بندهای درس مشخص شد ._ درست و نادرست و درک مطلب به صورت دانش آموز محوری و بارش فکری پاسخ داده شد ._ واژه آموزی / اضافه کردن پسوند * مند * / به انتهای کلمات بطور هدفمند و دقیق همراه با بیان معنی واژه های جدید آموزش داده شد . _ مجدداً " ِ " ربط ، " یِ " میانجی بطور کامل توضیح داده شد . _ همچنین نشانه ی " ض " و " ظ " در کلمات توضیح داده شد ._ کلمات مترادف ، مخالف و هم خانواده ی درس 10 با همراهی فرشته های قشنگم در کتاب کار نوشته شد و تمرین شد .
تکلیف: _ دخترم برای صندلی صمیمیت موضوعی را انتخاب کن وبرای روز سه شنبه آماده باش . _ دفترهای مشق در کلاس است ، لطفاً نگران نشوید .

املا سوم

مدرس: دارابی، سپیده
فعالیت: با سلام و عرض ادب / _ املای درس نهم گفته شد ._ دفترهای املا جهت تصحیح در کلاس است .

دست ورزی

مدرس: دارابی، سپیده
تکلیف: با سلام و سپاس از عزیزانی که با دست سازه های آموزشی ضرب خود ، من و دوستانشان را خوشحال کردند .

شطرنج

مدرس: نبی یان جوردی، محبوبه سادات
فعالیت: رفع اشال در دفتر تمرین تا ص26 حل شده است
تکلیف: لطفا لطفا لطفا مطالب گفته شده در منزل تمرین شودلطفا در منزل شطرنج تمرین شود
b xpx
# / b
xpx b
# / b

افزودن
b
/ /
: