فعالیت و تکلیف

شعبه: دبستان دخترانه خیابان چهارم تهران
کلاس: مرجان فولادوند

ریاضی سوم

مدرس: ساطع بیدگلی، سمیه
فعالیت: به نام خدای مهربان/سلام و صد درود/ با استفاده از پاور پوینت ص 67 کتاب تدریس شد/ روش مستطیل در ضرب توضیح و تدریس شد/ ضرب 3 کامل تدریس شد /پرسش و پاسخ ضرب 2 در کلاس انجام شد.
تکلیف: فرشته ی نازنینم ضرب 3 را در دفتر مشق خود به تمام روش ها کامل و دقیق بنویس. ضرب 2 و 3 را پرسش خواهیم داشت/

علوم سوم

مدرس: ساطع بیدگلی، سمیه
فعالیت: به نام خدای مهربان/سلام و صد درود خدمت اولیای گرامی/کتاب علوم تصفیه آب کامل با استفاده از پاور پوینت و نمایش فیلم و مشارکت فعالانه گل های کلاس توضیح و تدریس شد/
تکلیف: فرشته ی نازنینم کتاب کار علوم ص63 و 64 با دقت کامل حل شود.

فارسی سوم

مدرس: ساطع بیدگلی، سمیه
فعالیت: به نام خدای مهربان/گنجینه فارسی شماره 4 با مشارکت فعالانه گل های کلاس کامل شد.
تکلیف: فرشته ی نازنینم کلمات مهم درس هشتم فارسی را یک بار در دفتر مشق خود بنویس/فردا از این درس املا خواهیم داشت/دفتر املا به همراهت باشد.

مطالعات اجتماعی سوم

مدرس: ساطع بیدگلی، سمیه
فعالیت: سلام و عرض ادب
تکلیف: فرشته ی قشنگم درس 10 و 1 و 2 اجتماعی پرسش کلاسی خواهیم داشت با دقت متن هر درس را مطالعه کن میتوانی از پی دی اف زیر استفاده کنی

سواد مالی

مدرس: فدوی، شیما
فعالیت: امروز در کلاس، درس 12 (کسب‌وکار خانگی «اینترنتی») تدریس شد و درباره آشنایی با مشاغل و کسب‌و‌کارهای اینترنتی گفتگو شد. در راستای این محتوا، ویدئو آموزشی پخش شد. فعالیت کلاسی درس با مشارکت دانش‌آموزان انجام شد. معرفی کتاب داستان این هفته: پرنده کوچولو و ماجراهای امنیت در اینترنت
تکلیف: دختر عزیزم برای جلسه بعد، فعالیت منزل درس دوازدهم (صفحه 96 کتاب) را با دقت و کامل انجام دهید.

مهارت زندگی

مدرس: جوهری، پریسا
فعالیت: امروز در مورد اهمیت احترام گذاشتن در حیطه ی مبحث همدلی با دانش آموزان هم فکری شد.انیمیشن آموزشی در کلاس نمایش داده شد.صفحات 26 و 27 کتاب مهارت های زندگی در کلاس انجام شد.

شطرنج

مدرس: نبی یان جوردی، محبوبه سادات
فعالیت: رفع اشکال و حل دفتر تمرین
تکلیف: لطفا در خانه شطرنج تمرین شود

ریاضی سوم

مدرس: ساطع بیدگلی، سمیه
فعالیت: به نام خالق سبز بهاران خداوند طراوت ، جویباران/سلام و عرض ادب ان شاالله هفته ی خوبی پیش رو داشته باشید/تکرار و تمرین ضرب 2 در کلاس انجام شد/ کتاب کارریاضی تمام سوالات از صفحه ی 87 تا پایان ص 92 با استفاده از پاور پوینت و مشارکت پای تخته ای دختران گلم کامل حل شد/رفع اشکال صورت گرفت.
تکلیف: دختر قشنگم ضرب 2 را به روش های جمع و محور دقیق و کامل یک بار در دفتر مشق خود وارد کن/تکرار و تمرین ضرب 2 فراموش نشود / پرسش کلاسی خواهیم داشت/کتاب کار ریاضی ص93 کامل شود./کتاب کار ریاضی را به همراه داشته باش

علوم سوم

مدرس: ساطع بیدگلی، سمیه
فعالیت: به نام خالق سبز بهاران خداوند طراوت ، جویباران/سلام و عرض ادب ان شاالله هفته ی خوبی پیش رو داشته باشید/کتاب علوم ص 57 و 58 با استفاده از پی دی اف و مشارکت فعالانه کاوشگران کوچک کلاس تدریس و توضیح داده شد./کتاب کار علوم قسمت آموختنی ها توضیح داده شد و ص 60 کتاب کار علوم با مشارکت فعالانه دختران گلم حل و کامل شد./پرسش علوم انجام شد.

فارسی سوم

مدرس: ساطع بیدگلی، سمیه
فعالیت: به نام خالق سبز بهاران خداوند طراوت ، جویباران/سلام و عرض ادب ان شاالله هفته ی خوبی پیش رو داشته باشید/شعر لحظه ی سبز دعا تدریس و با گل های کلاس همخوانی شد/ کتاب کار فارسی درس هشتم با استفاده از پاور پوینت و مشارکت دانش آموزان کامل حل شد .
تکلیف: فرشته ی قشنگم شعر لحظه ی سبز دعا را تا سه شنبه حفظ کن/کتاب کار فارسی سوال 10 و 11 و 12 را دقیق کامل کن.

نگارش سوم

مدرس: ساطع بیدگلی، سمیه
فعالیت: به نام خالق سبز بهاران خداوند طراوت ، جویباران/سلام و عرض ادب ان شاالله هفته ی خوبی پیش رو داشته باشید/کتاب نگارش درس هشتم با استفاده از پاور پوینت و مشارکت فعالانه گل های کلاس کامل شد
تکلیف: فرشته ها ی نازنینی که کتاب نگارش به همراهشان نبود لطفا و حتما نگارش درس هشتم را کامل کنند/دختر خوبم بندنویسی ص 52 کتاب نگارش و سوال 2 ص 51 کتاب نگارش را حتما کامل کن /فردا کتاب نگارش به همراهت باشد.

هوش و ریاضی

مدرس: ساطع بیدگلی، سمیه
فعالیت: به نام خالق سبز بهاران خداوند طراوت ، جویباران/سلام و عرض ادب ان شاالله هفته ی خوبی پیش رو داشته باشید/کتاب هوش صفحات 22و 23 و 24 با استفاده از پاورپوینت و مشارکت فعالانه گل های کلاس کامل شد

ریاضی سوم

مدرس: ساطع بیدگلی، سمیه
فعالیت: به نام خدای مهربان/سلام و عرض ارادت خدمت اولیای گرامی/ضرب شماره ی 2 به روش شکل؛جمع ، الگو، محور در کلاس تدریس شد /دختران گلم در کلاس به تکرار و تمرین پرداختند/ ص 66 کتاب ریاضی با استفاده از پاور پوینت توضیح و تدریس شد.
تکلیف: فرشته ی قشنگم تکلیف ضرب داخل کلاس را در دفتر مشقت کامل کن/ضرب عدد 2 را تکرار و تمرین کن پرسش کلاسی خواهیم داشت./موفق باشید/

علوم سوم

مدرس: ساطع بیدگلی، سمیه
فعالیت: به نام خدای مهربانی ها/سلام و درود خدمت همه ی شما خوبان/آزمون سراسری مدادرنگی تیمز برگزار شد
تکلیف: فرشته ی نازنینم از درسهای 1 و 5 علوم پرسش کلاسی خواهیم داشت با دقت و کامل مطالعه کن.

فارسی سوم

مدرس: ساطع بیدگلی، سمیه
فعالیت: به نام خدای مهربان/سلام و درود خدمت شما خوبان
تکلیف: فرشته ی قشنگم ار مغان شماره ی 11 را با دقت کامل حل کن

هدیه‌های آسمان سوم

مدرس: ساطع بیدگلی، سمیه
فعالیت: به نام خدا مهربانی ها/عرض سلام و احترام خدمت شما خوبان/درس دهم هدیه ها با مشارکت فعالانه دختران گل کلاس کامل شد/فیلم آموزشی در کلاس برای تثبیت مفاهیم واجب و حرام و همچنین مفهوم جشن عبادت به نمایش درآمد./پرسش و پاسخ کلاسی صورت گرفت سپاسگزارم از دختران فعال و کوشای کلاس موفق باشید.
تکلیف: دختر نازنیم فعالیت ص 59 کتاب هدیه های خود را برای هفته آینده کامل کن.

ورزش سوم

مدرس: حیدری، محدثه
فعالیت: بهبود هماهنگی عصب عضله طناب زدن ساده حرکت ترکیبی پروانه و قیچی تست دو سرعت

ریاضی سوم

مدرس: ساطع بیدگلی، سمیه
فعالیت: به نام خدای سبحان/آزمون سراسری مداد رنگی پرلز برگزار شد/ مفهوم ضرب و دسته مجدد برای دختران گل کلاس گفته شد ص 65 و سوال 1 ص 66 کامل شد/جمع کردن در ضرب کامل توضیح داده شد/صرب یک در کلاس همخوانی شد و پرسش کلاسی صورت گرفت /کتاب کار ص 83 با استفاده از پاور پوینت و مشارکت دخترا ن گل کلاس انجام شد/ مفهوم قبل وبعد روی محور مجدد در کلاس توضیح داده شد و سپس رفع اشکال انجام گرفت پاسخ کاربرگ ریاضی ارسالی دیروز داده شد.
تکلیف: فرشته ی نازنینم کتاب کار ریاضی ص 91 و 92 با دقت کامل حل شود . لطفا طبق برنامه ی درسی کتاب های درسی را به همراه داشته باشید/دختر قشنگم جدول ضرب یک را با شکل و جمع در دفتر مشق خود کامل و با دقت تا عدد 10 بنویس

علوم سوم

مدرس: ساطع بیدگلی، سمیه
فعالیت: به نام خدای مهر بان/سلام و صد درود/تمام فیلم های آموزشی مربوط به فصل 5 و 6 علوم کامل به نمایش در آمد سپس با استفاده از پاور پوینت ص55 و 56 کتاب تدریس شد
تکلیف: فرشته های قشنگم در صورت امکان جمع اوری اطلاعات ص 56 علوم را انجام بده /این فعالیت دارای امتیاز است.

فارسی سوم

مدرس: ساطع بیدگلی، سمیه
فعالیت: به نام خدای سبحان/سلام و درود خدمت اولیای گرامی/واژه آموزی و نگاه کن و بگو و بیاموز و بگو با استفاده از پاور پوینت و مشارکت فعالانه گل های کلا س تدریس شد / در مورد عنوان و موضوع تصاویر ص 69 کتاب فارسی گفتگو کردیم .
تکلیف: فرشته ی قشنگم یکی از تصاویر ص 69 کتاب فارسی را به دلخواه انتخاب کن سپس یک بند زیبا به درستی و با رعایت علائم نگارشی بنویس

هدیه‌های آسمان سوم

مدرس: ساطع بیدگلی، سمیه
فعالیت: به نام خدای مهربان
تکلیف: فرشته های قشنگم درس اول و دوم و هفتم هدیه های آسمانی را دقیق مطالعه کن پرسش کلاسی خواهیم داشت در صورت تمایل می توانید از پی دی اف ارسالی استفاده کنید.

قرآن سوم

مدرس: ساطع بیدگلی، سمیه
فعالیت: سلام و درود / دوره و تدریس سوره ی حمد و توحید در کلاس انجام شد / این سوره های مبارک قران در کلاس با فرشته های نازنینم همخوانی شد.
تکلیف: دختر قشنگم سوره ی حمد و توحید و تشهد و سلام را تا هفته آینده باید کامل فرا بگیری/موفق باشید.

ریاضی سوم

مدرس: ساطع بیدگلی، سمیه
فعالیت: به نام خدای یگانه/با سلام و درود خدمت شما خوبان/ شرح فعالیت‌های کلاس ریاضی به صورت زیر می‌باشد آشنایی با دسته‌بندی‌ها و ضرب و اعضای داخل دست و حاصل ضرب به صورت شکل و جمع و شمارش چند تا چند تا جدول ضرب عدد 1 به صورت شمارش چند تا چند تا و جمع همراه با شکل در کلاس گفته شد/کتاب ریاضی ص 64 و 65 با استفاده از پی دی اف و توضیح معلم کلاس کامل حل شد.
تکلیف: فرشته ی نازنیم حتما سوال 2 صفحه ی 65 کتاب ریاضی خود را در صورت کامل ننوشتن کامل کن//فردا پرسش ضرب 1 را خواهیم داشت تکرار و تمرین شود./کاربرگ ارسال شده را یا در دفتر مشق خود بنویس و یا پرینت بگیر با دقت حل کن

فارسی سوم

مدرس: ساطع بیدگلی، سمیه
فعالیت: به نام خدای مهربان/سلام ودرود خدمت اولیای گرامی و همراه/دختران گلم لطفا طبق برنامه کلاسی خود کتابهای درسی را به همراه داشته باشند.
تکلیف: فرشته ی نازنیم از درس هشتم کلماتی که نشانه ص و س و ع و غ و ت دارند را پیدا کن و یک بار در دفتر مشق خود بنویس./ روانخوانی درس هشتم فارسی را در منزل انجام بده.

املا سوم

مدرس: ساطع بیدگلی، سمیه
فعالیت: به نام خدای رحمان/سلام و صد درود/املای درس هفتم کار نیک گفته شد.

مطالعات اجتماعی سوم

مدرس: ساطع بیدگلی، سمیه
فعالیت: به نام خدای قادر/سلام و روز بخیر به اولیای همراه/درس دهم اجتماعی با استفاده از فیلم و پاورپوینت کامل تدریس و توضیح داده شد /دختران گلم در کلاس مشارکت فعال داشتند/ کاربرگ شماره ی 8 در کلای کامل شد/ از درس 8 و 9 پرسش و پاسخ از تمام گل های کلاس صورت گرفت/بسیار عالی و مورد تایید پاسخ دادند سپاسگزارم

هنر سوم

مدرس: حسینی، مائده سادات
فعالیت: باسلام و احترام دست ورزی تابلوی گل و برگ تکمیل شد.
تکلیف: تکلیف منزل ندارند.

رایانه

مدرس: ملائی، الهه سادات
فعالیت: با سلام و روز بخیر... مبحث شماره گذاری اسلایدها در پاورپوینت امروز تدریس شد و سپس دختران گل با گروه های خود این مبحث را تمرین داشتند ( موضوع فعالیت : ساخت یک فایل 5 اسلایدی با مناسبت روز مادر و نوشتن دلنوشته هایشان)

مهارت اجتماعی

مدرس: جوهری، پریسا
فعالیت: در ادامه مبحث بهداشت فردی،دخترهای گلم امروز آموختند بوی معطر داشتن در بهداشت فردی بسیار مهم است،چرا که بوها در خاطر می ماند و به روابط دوستانه و اجتماعی ما کمک می کند.پوستر بهداشت فردی در کلاس طراحی شد.
b xpx
# / b
xpx b
# / b

افزودن
b
/ /
: