فعالیت و تکلیف

شعبه: دبستان دخترانه خیابان چهارم تهران
کلاس: مرجان فولادوند

ریاضی چهارم

مدرس: ساطع بیدگلی، سمیه
فعالیت: به نام دوست خوبمان خدا/ عرض سلام و درود خدمت اولیای گرامی/ در ابتدا طرح سنجش استعداد مداد قرمز درس هدیه های آسمانی و قران برگزار شد / سپس با استفاده از پی دی اف قسمتی از کسرهای مساوی تدریس شد/ رفع اشکال صورت گرفت.

علوم چهارم

مدرس: ساطع بیدگلی، سمیه
فعالیت: با استفاده از پی دی اف و مشارکت فعالانه ی کاوشگران کوچک ادامه سوالات کتاب کار حل و رفع اشکال شد.

فارسی چهارم

مدرس: ساطع بیدگلی، سمیه
فعالیت: فسمت روانخوانی درس چهارم فارسی تدریس شد و کتاب نگارش و کتاب کار فارسی کامل شد/ دختران گلم در قسمت روانخوانی مشارکت فعالانه ای داشتند.
تکلیف: نویسندگان کوچکم تا پایان درس چهارم فارسی خودرا دقیق و کامل مطالعه کنید ./ فردا با آمادگی کامل در کلاس درس حضور پیدا کنید/ موفق باشید.

قرآن چهارم

مدرس: احمدی، شهناز
فعالیت: به نام خدا _روان‌خوانی صفحات 24 و 25 انجام شد _تمرین صفحه 17 دیگه شد وحل شد _پیام قرانی جدید تدریس شد _پرسش روان‌خوانی صفحه 20 انجام شد _پرسش ترجمه کلمات و پیام های قرآنی بصورت بازی و مسابقه
تکلیف: _تمرین دوم وسوم صفحه 17 در کتاب حل شود _روان‌خوانی صفحه 24 و 25 در منزل انجام شود(هر شب قبل از خواب چند دقیقه) _ترجمه ها مرور شود با تشکر احمدی

رباتیک

مدرس: باقری، سمانه
فعالیت: سلام به خانواده‌های عزیز، روزتون پر از شادی و لبخند در کلاس امروز، تعداد بیشتری از دخترهای خلاق ما موفق شدند ساخت منجنیق خود را به پایان برسانند و با سازه‌هایشان چندین پرتاب آزمایشی انجام دهند. در این فعالیت، دانش‌آموزان ضمن تجربه‌ی عملی عملکرد اهرم و منجنیق، مهارت‌های دقت، تمرکز و مشاهده را تمرین کردند و با تأثیر نحوه‌ی پرتاب بر نتیجه آشنا شدند. خبر هیجان‌انگیز هفته آینده: قرار است بچه‌ها در یک رقابت دوستانه، مهارت خود را در پرتاب با منجنیق به چالش بکشند! به امید تجربه‌ای پر از هیجان، یادگیری و خلاقیت برای دختران پرتلاشمان.

ریاضی چهارم

مدرس: ساطع بیدگلی، سمیه
فعالیت: به نام خدای بخشایشگر /همچون باران باشیم/ رنج جدا شدن از آسمان را/در سبز کردن زندگی جبران کنیم/ عرض درود و سلام خدمت شما همراهان گرامی/ روز بارانی شما به خیرو نیکی/ در ابتدا طرح سنجش استعداد مداد قرمز یک درس علوم برگزار شد/ سپس با استفاده از پی دی اف قسمتی از کسرهای مساوی تدریس شد./ اولیای گرامی در تکرار و تمرین جدول ضرب دختران گلم را همراهی کنیدواقعا بعضی از دانش آموزانم نیاز به تکرار و تمرین دارند تا ماهر شوند و بتوانند در قسمت کسرهای مساوی به خوبی عمل کنند.
تکلیف: ریاضیدان کوچکم برای تثبیت مفاهیم تدریس شده ص 45 کتاب کار ریاضی خود را دقیق حل و کامل کنید.(بهضی از دانش آموزان در زنگ طلایی این صفحه را کامل پاسخ دادند.)

علوم چهارم

مدرس: ساطع بیدگلی، سمیه
فعالیت: با استفاده از پی دی اف و همکاری کاوشگران کوچک کلاس کتاب کار درس چهار علوم کامل پاسخ داده شد/ همزمان برای هر سوال توضیحات کافی داده شد و تکرار و مروری بر درس صورت گرفت/ رفع اشکال صورت گرفت/ از تمام اولیای گرامی که دختران گلم را جهت ساخت وسایل ازمایشی علوم همراهی می کنند صمیمانه تقدیر و تشکر می کنم./

هدیه‌های آسمان چهارم

مدرس: ساطع بیدگلی، سمیه
فعالیت: ابتدا تکرار و مروری بر درس تدریس شده جلسه گذشته داشتیم سپس ادامه ی درس تدریس و کامل شد/ با پخش دو کلیپ آموزشی مفهوم درس تثبیت شد./به تمام سوالات کتاب با کمک و فعالیت دانش آموزانم پاسخ صحیح داده شد.
تکلیف: دختران خوبم برای فردا سه درس اول هدیه های آسمانی و قران خود را خوب و دقیق مطالعه کنید و با امادگی کامل در کلاس حاضر شورید.

هنر چهارم

مدرس: میراشرفی، سحرسادات
فعالیت: با سلام و خسته نباشید امروز همراه دانش اموزان عزیزم ادامه کار روی بوم را انجام دادیم و برای هفته اینده هم مجدد ادامه همین کار را انجام‌میدهیم ممنون میشم اگر بچه ها بوم و وسایل مورد نیاز کنف و کاموا و تور و ... فراموش نکنند با تشکر

ریاضی چهارم

مدرس: ساطع بیدگلی، سمیه
فعالیت: به نام دوست خوبمان خدا/ عرض سلام و درود خدمت همراهان گرامی / دانش‌آموزان عزیزم، فرشتگان کوچک و پرتلاش کلاس روز دانش‌آموز بر شما مبارک باد. امیدوارم همیشه در پرتو دانش، دوستی و موفقیت گام بردارید. لبهایتان خندان و آینده‌تان روشن باد!»/ با استفاده از پی دی اف ادامه مبحث تساوی کسرها تدریس شد سپس مسابقه ی شماره ی 2 خانم ریاضی اجرا شد / خانم ریاضی هفته در کلاس مشخص شد/ با نوشتن چند نمونه سوال بر روی تخته و دفتر مشق تکرار و تمرین صورت گرفت.
تکلیف: عزیزانم به مناسبت روز دانش آموز هیچ تکلیفی ندارید. آخر هفته کنار خانواده حسابی بهتون خوش بگذره

علوم چهارم

مدرس: ساطع بیدگلی، سمیه
تکلیف: کاوشگران کوچکم مطالعه دقیق و بسیار خوبی از کتاب علوم و کتاب کار علوم خود داشته باشید. / برای روز شنبه با امادگی کامل در کلاس حضور پیدا کنید./ موفق باشید.

فارسی چهارم

مدرس: ساطع بیدگلی، سمیه
فعالیت: با استفاده از پی دی اف و همکاری گل های کلاس قسمتی از کتاب کار فارسی حل و پاسخ صحیح داده شد.

مطالعات اجتماعی چهارم

مدرس: ساطع بیدگلی، سمیه
فعالیت: در ابتدا پرسش و پاسخ کلاسی صورت گرفت سپس با پخش کلیپ آموزشی مفهوم تدریس شده ی جهت های جغرافیایی تثبیت شد / کتاب کار با همکاری گل های کلاس حل و کامل شد./متاسفانه مطالعه ی دختران گل کلاس کافی نبود و نتوانستند به خوبی به پرسش های کلاسی پاسخ دهند.اولیای گرامی لطفا نظارت کافی را در مطالعه ی گل های کلاس داشته باشید.
تکلیف: دختر خوبم فراموش نکنی که هنوز فرصت داری نام استان ها و مراکز انها را یادبگیری موفق باشید.

ورزش چهارم

مدرس: حیدری، محدثه
فعالیت: عرض ادب و احترام خدمت اولیا گرامی فعالیت زنگ ورزش امروز تست پرش طول تست پرتاب توپ اجرای طناب تک پا توسط دانش آموزان عزیزم

رایانه

مدرس: ملائی، الهه سادات
فعالیت: یاد و خاطره فرشته های میناب گرامی باد ؛ روز دانش آموز مبارک باد با سلام و روزبخیر... بلوک های حرکت کن ؛ چرخش ؛ صبرکن ؛ برای همیشه ؛ در برنامه اسکرچ تدریس شد و سپس جهت تمرین و تثبیت این دستورات ؛ پروژه حرکت قایق در آب با استفاده از دستورات آموزشی امروز تشریح و توسط گروه ها انجام شد .

هوش و استعداد تحلیلی

مدرس: ساطع بیدگلی، سمیه
فعالیت: با استفاده از پی دی اف صفحات تعیین شده کتاب هوش و استعداد تحلی حل و به سوالات پاسخ صحیح داده شد.

ریاضی چهارم

مدرس: ساطع بیدگلی، سمیه
فعالیت: به نام خدای زیبایی‌ها، که هم مهربان است و هم دل‌ها را به یاد زیبایی‌ها می‌نشاند. سلام اولیای گرامی روزتون بخیر و پر از خیر و برکت؛ / در ابتدا مروری بر تدریس مفاهیم گذشته مبحث کسرها شد سپس با استفاده از پی دی اف قسمتی از تساوی کسرها تدریس شد.

علوم چهارم

مدرس: ساطع بیدگلی، سمیه
فعالیت: با استفاده از ابزار مجدد مفهوم رسانا و نارسانا تکرار و توضیح داده شد سپس با استفاده از پی دی اف بخشی از مبحث فصل چهارم انرژی الکتریکی تدریس و با مشارکت کاوشگران کوچک به سوالات کتاب پاسخ صحیح داده شد/ با مدارهای اماده شده مدار متوالی و مدار موازی کامل در نگاه کنجکاو کاوشگران کوچک نمایش و کامل توضیح داده شد /
تکلیف: کاوشگر کوچکم به تمام سوالات کتاب کار خود فصل چهارم که در مورد انرژی الکتریکی است کامل پاسخ بده تا در کلاس پاسخ هارا با یکدیگر بررسی کنیم / تا روز شنبه فرصت دارید این تکلیف را انجام دهید.

فارسی چهارم

مدرس: ساطع بیدگلی، سمیه
تکلیف: نویسنده کوچکم ص 38 و 39 کتاب کار فارسی خود را با دقت کامل کن تا در کلاس پاسخ ها را با یکدیگر بررسی کنیم.

مطالعات اجتماعی چهارم

مدرس: ساطع بیدگلی، سمیه
فعالیت: در ابتدا کتاب کار درس پنجم با همکاری دختران گلم کامل پاسخ داده شد سپس با استفاده از پی دی اف وارد درس ششم جهت های جغرافیایی شدیم.
تکلیف: دختر خوبم درس 4 و 5 را خوب و دقیق مطالعه کنید پرسش کلاسی خواهیم داشت/ فراموش نکنید مطالعه ی کتاب درسی یکی از تکالیف مهم شماست پس در انجام خوب ان کوشا باشید.

متن ادبی چهارم

مدرس: ساطع بیدگلی، سمیه
فعالیت: نویسندگان کوچک کلاس در سکوت و ارامش داستان شماره ی 3 کتاب گنجینه را با دقت مطالعه کردند سپس به سوالات ان پاسخ صحیح دادند .

استعداد فضایی چهارم

مدرس: ساطع بیدگلی، سمیه
فعالیت: ریاضیدانان باهوش و توانمندم کتاب استعداد تحلیلی و هوش شمارا طبق قرار سه شنبه ها تحویل دادم تا روی صفحات 19 و 20 کتاب خوب فکر و اندیشه کنید سپس بدون کمک هیچ یک از بزرگ ترهای مهربانت به تنهایی حل و پاسخ دهید. یادتان باشد اگر پس از فکر کردن نتوانستید به سوالات پاسخ دهید نگران نشوید زیرا من کنار شما عزیزانم هستم و روز چهارشنبه کامل برایتان توضیح خواهم داد. اولیای عزیزم لطفا در این امر من و فرشته های گل را همراهی کنید و هیچ کمکی به دخترانم در کتاب هوش و استعداد تحلیلی نکنید دوستتان دارم.

سواد مالی

مدرس: فدوی، شیما
فعالیت: درس 5 (سود و زیان) تدریس شد و درباره درک مفهوم سود و زیان و توانایی محاسبه سود و زیان گفتگو شد. در راستای این محتوا، ویدئو آموزشی پخش شد و با بچه‌ها فعالیت و بازی در این خصوص انجام شد. فعالیت کلاسی درس با مشارکت دانش‌آموزان انجام شد. معرفی کتاب داستان این هفته: چگونه برای تفریح، پول درآوریم؟
تکلیف: دختر عزیزم برای جلسه بعد، فعالیت منزل درس پنجم (صفحه 43 کتاب) را با دقت و کامل انجام دهید. پیشنهاد می‌شود؛ قصه صوتی «چگونه برای تفریح، پول درآوریم؟» را گوش بدهید یا کتاب آن را بخوانید.

مهارت اجتماعی

مدرس: جوهری، پریسا
فعالیت: امروز با دانش آموزان درباره ی اجزا سفره و ملزومات سفره صحبت شد.آداب غذا خوردن برای گل دخترها مرور شد.فیلم آموزشی نمایش داده شد.با دانش آموزان نحوه ی استفاده از چاپستیک (چوب غذاخوری) در کلاس تمرین شد.

ریاضی چهارم

مدرس: ساطع بیدگلی، سمیه
فعالیت: به نام دوست خوبمان خدا/ عرض سلام و ادب خدمت اولیای گرامی/ با استفاده از پی دی اف کتاب کار ریاضی حل و رفع اشکال شد/

علوم چهارم

مدرس: ساطع بیدگلی، سمیه
فعالیت: با استفاده از ابزار موجود ازمایش رسانا و نارسانا در کلاس انجام شد.

فارسی چهارم

مدرس: ساطع بیدگلی، سمیه
فعالیت: قسمت دانش زبانی کامل در کلاس به همراه موصوف و صفت کاملا توضیح و تدریس شد/
تکلیف: دختر خوبم از روی کلمات درس چهارم فارسی ارزش علم که دارای ارزش املایی هستند و در کتاب مشخص کردیم دوبار خوش خط و زیبا با خودکار در دفتر مشق خودت بنویس.

املا چهارم

مدرس: ساطع بیدگلی، سمیه
فعالیت: املای درس سوم به همراه کلمات مترادف و مخالف در کلاس گفته شد.
تکلیف: دختر خوبم پس از دریافت دفتر املایت اگر اشتباه داشتی حتما در دفتر املایت بنویس و توسط یکی از اولیای مهربانت امضا شود سپس به من تحویل دهید.

متن اطلاعاتی چهارم

مدرس: ساطع بیدگلی، سمیه
فعالیت: خداوند را سپاس که با شرکت در اردوی المپیاد ورزشی روزی پر از شور و نشاط را به دانش‌آموزان عزیز کلاس هدیه داد. امروز، دختران کوچک و قهرمان ما در اردوی المپیاد ورزشی، نه تنها در میدان بازی، بلکه در مسیر دوستی، همکاری و خودباوری گام برداشتند. دیدن لبخندهای بی‌پایان و تلاش‌های ستودنی آن‌ها، لذتی بود که با کلمات نمی‌گنجد. این سفر کوتاه، یادگاری از تلاش، نظم و روحیه تیمی بود که در قلب‌های کوچکشان نقش بست. از همراهی و اعتماد شما سپاسگزارم. دوستتان دارم ساطع
b xpx
# / b
xpx b
# / b

افزودن
b
/ /
: