فعالیت و تکلیف

شعبه: دبستان دخترانه خیابان چهارم تهران
کلاس: مصطفی رحماندوست

ریاضی اول

مدرس: میرزاجانی، انیسه
فعالیت: *** به نام خدای ناظم *** - صفحه‌ی 60 و 61 کتاب ریاضی تدریس شد. - خط تقارن و قرینه در مصادیق و در شکل‌های متفاوت توضیح داده شد. - الگوی ریز شطرنجی تمرین و تکرار شده و سوال مرتبط و هدفمند کار و انجام شد. - مفهوم اضافه شدن از دو دسته مختلف و محاسبه حاصل جمع نهایی ، تدریس شد. - محاسبه حاصل جمع با عدد ، و رقم نویسی آن ، آموزش داده شد.
تکلیف: عزیزدلم ، صفحه‌ی 66 و 67 کتاب کار ریاضی را باحوصله و بادقت حل کن و انجام بده. - دلبندم مشق روز دوشنبه شما ارمغان این هفته است. لطفا خوب و با دقت حلش کن و روز شنبه همراه با نام زیبایت تحویل خانم معلم بده.

فارسی اول

مدرس: میرزاجانی، انیسه
فعالیت: *** به نام خدای دانا *** - نشانه الفبایی « خانواده‌ی ای ی ی ای » تدریس شد. - صفحه‌ی مرتبط به نشانه‌ی « ای ی ی ای » در کتاب فارسی درس داده شد. - صفحه 55 و 56 کتاب نگارش تدریس ، کار و انجام شد. ( در صفحه‌ی 55 کلمه‌ی *سورمه‌ای* و در صفحه‌ی 56 سرمشق *برمی‌دارد* نوشته نشد تا در روز مورد نظر ابتدا نکته‌ی آموزشی در کلاس تدریس شود و پس‌از آن نوشته شود. )
تکلیف: دختر نازم ؛ صفحه 79 و 80 کتاب کار فارسی را خوش خط و مرتب بنویس و انجام بده. دختر نازم یادت باشه این نشانه در جدول دوستی دو خانه دارد: 1- دوستی «ی وسط» با بالا جدولی‌ها و 2- دوستی «ی آخر» با بالا جدولی‌ها. *دخترم جدول دوستی جدید برای شما بارگذاری شده است. جدول را در دفترت وارد کن و برای هر ترکیب کلمه مثال بزن.*

دست ورزی

مدرس: میرزاجانی، انیسه
فعالیت: *** به نام جهان آفرین *** به اطلاع والدین گرامی رسانده می شود به مناسبت تدریس نشانه « ای ی » برنامه ایرانگردی خیالی داریم . پس هر وسیله ، فعالیت ، کار دستی ، کنفرانس و... خلاقانه دارید ، آماده کنید تا در روز شنبه مورخ 8 آذر ، دختران گلم در کتابخانه مدرسه ارائه دهند.
تکلیف: درمورد شهرهای مدنظر اطلاعاتی از قبیل غذای سنتی ، لباس سنتی ، اماکن گردشی ، لهجه و گویش ، ضرب المثل یا روایت محلی ، مذهب و فرهنگ ،رسم و سنت های خاص آن شهر می تواند تهیه و به کلاس آورده شود. (استان و شهرهای اصفهان ، شیراز ، لرستان ، تهران در اولویت هستند ولی انتخاب دیگر شهرها نیز بلامانع است.)

شطرنج

مدرس: نبی یان جوردی، محبوبه سادات
فعالیت: حل دفتر تمرین و یاد گیری حرکت مهره ها
تکلیف: حتما در منزل بازی شطرنج انجام شود ممنون

ریاضی اول

مدرس: میرزاجانی، انیسه
فعالیت: *** به نام خدای ناظم *** - صفحه 58 و 59 کتاب ریاضی تدریس شد. - شمارش دقیق تعداد داشته ها آموزش داده شد. - جدول شگفت انگیز با مهمان های عدد ، درس داده شد. - رقم نویسی عدد 5 و مصادیق مختلف این عدد در واقعیت و زندگی روزمره تدریس شد.
تکلیف: عزیزدلم ، صفحات 64 و 65 کتاب کار ریاضی را باحوصله و بادقت حل کن و انجام بده.

علوم اول

مدرس: میرزاجانی، انیسه
فعالیت: « به نام خداوند عالم » - فصل دنیای جانوران دوره شده و کتاب کار این فصل کامل شد.
تکلیف: دانشمند کوچک ، شناخت جهان پیرامون به ما کمک می کند که معنی خلقت را درک کنیم، هدفمند و زیباتر زندگی کنیم. ( مواردی که دخترم باید یک‌شنبه با خود به همراه داشته باشند: 1- کتاب ریاضی زنبوری 2- کتاب نگارش«درختی» 3- دفتر مشق )

املا اول

مدرس: میرزاجانی، انیسه
فعالیت: *** به نام خدای دانا *** - املا تا نشانه الفبایی « ت » گفته شد ، ارزیابی شد و در دفتر ارزشیابی توصیفی آموزگار لحاظ گردید. - روان خوانی تا نشانه الفبایی « ت » پرسیده شد و تمرین و تکرار انجام و کار شد.
تکلیف: دختر قشنگم کتابچه روا‌ن‌خوانی را تمرین کن و صفحه 15 و 18 کتابچه روان‌خوانی را انجام بده عزیزم.

قرآن اول

مدرس: میرزاجانی، انیسه
فعالیت: «به نام خداوند نور» - نعمت‌های خداوند بیان شده و درباره‌ی آن گفت‌وگوشد و صفحه‌ی مرتبط انجام و کار شد. - درمورد تحکیم خانواده ، ارتباط درست با خواهر و برادر و احترام به والدین در کلاس صحبت شد.
تکلیف: « توجه: درهفته‌ی جاری روز یک‌شنبه تنها نشانه‌ی « خانواده‌ی ای ی ی ای » تدریس خواهد شد تا این نشانه برای دختران گلم کامل تثبیت شده و زمان مناسب برای دوره‌ی نشانه‌های قبلی را داشته باشند. سپاس از توجه و همراهی شما عزیزان »

سواد مالی

مدرس: فدوی، شیما
فعالیت: امروز در کلاس، درس 9 (دستگاه عابربانک) تدریس شد و درباره آشنایی با دستگاه عابربانک و کاربردهای آن گفتگو شد. در راستای این محتوا، ویدئو آموزشی پخش شد. با بچه‌ها فعالیت و بازی در این خصوص انجام شد. فعالیت کلاسی درس با مشارکت دانش‌آموزان انجام شد.
تکلیف: دختر عزیزم برای جلسه بعد، فعالیت منزل درس نهم (صفحه 74 کتاب) را با دقت و کامل انجام دهید. برای انجام فعالیت منزل، ساخت خودپرداز اجباری نیست و می‌توانید نقاشی آن را هم در برگه‌ای بکشید.

ریاضی اول

مدرس: میرزاجانی، انیسه
فعالیت: « به نام خداوند مهربانی‌ها » - خانواده‌ی عدد 20 توضیح داده شد و عدد نویسی 20 تا 29 در دفتر مشق تکرار و تمرین شد.
تکلیف: دختر نازم مشق امروز شما صفحات 77 و 78 کتاب کار فارسی(گرگی) است و طبق قرار ما باهم آخر هفته تکلیفی نداری تا بتوانی خیلی خوب برای املا و روخوانی روز شنبه آماده بشی عزیزدلم. « پرسش روان‌خوانی و املای شما در روز شنبه تا نشانه‌ی *ت* خواهد بود. » ( علاوه‌بر متن کتاب روان‌خوانی می‌توانی از فایل بارگذاری شده هم برای تقویت املا استفاده کنی. )

علوم اول

مدرس: میرزاجانی، انیسه
فعالیت: « به نام خداوند عالم » - دختران گلم امروز در کلاس درمورد عروسک حیوانات که به کلاس آوردند صحبت کردند و ویژگی هر حیوان، محل زندگی، نوع حرکت و... بیان شد. - درباره‌ی چرخه‌ی حیوانات لاک‌پشت ، مرغ ، قورباغه و پروانه در کلاس گفت‌وگو شد. - کتاب کار علوم فصل جانوران حل و انجام شد.
تکلیف: ( مواردی که دخترم باید شنبه با خود به همراه داشته باشند: 1- کتاب ریاضی زنبوری 2- کتاب کار فارسی «گرگی» 3- دفتر املا 4- کتابچه روان‌خوانی ) دختر قشنگم لطفا برگ‌های پاییزی را جمع‌آوری کن و در یک کیسه به همراه نام ، نام‌خانوادگی و نام کلاست روز شنبه تحویل مدرسه بده.

هنر اول

مدرس: حسینی، مائده سادات
فعالیت: باسلام و احترام دخترانم امروز با استفاده از خمیر کلی مجددا گلهای خمیری درست کردند تا برای تابلوی هفته بعد از آن استفاده کنند.
تکلیف: تکلیف منزل ندارند و برای جلسه هنر هفته آینده روپوش پلاستیکی همراه داشته باشند.

رایانه

مدرس: ملائی، الهه سادات
فعالیت: با سلام روز بخیر ... جهت تثبیت کشیدن خطوط راست و خمیده ، پروژه شماره 1 آسمان پر از بادبادک (با استفاده از خطوط راست و خمیده ) با ایده از طرح پیشنهادی و خلاقیت دختران توسط گروه ها انجام شد

ریاضی اول

مدرس: میرزاجانی، انیسه
فعالیت: *** به نام خدای ناظم *** مفاهیم کم شدن ، اضافه شدن ، محاسبه با چوب خط ، محاسبه با چینه ، کار با شابلون ، رسم خط با دستورالعمل و کار با خط کش ، جدول شگفت انگیز ، تمرین و تکرار شد و نمونه سوال هدفمند حل و کار شد.
تکلیف: نور چشمم ؛ صفحه 61 کتاب کار ریاضی را بادقت و حوصله حل کن و انجام بده.

علوم اول

مدرس: میرزاجانی، انیسه
فعالیت: *** به نام خالق جان و جهان *** کاوشگر کوچک ، فردا عروسک نرم و پولیشی حیوان اگر داری برای درس علوم « دنیای جانوران » در کیسه مناسب و بزرگ با خود به مدرسه بیاور تا فعالیت علمی خود را در حیاط برای کلاس بدون دیوار انجام دهیم . عروسک های خود را حتما به کلاس بیاور و تحویل خانم معلم بده تا برای فعالیت علمی خودت استفاده کنی.

فارسی اول

مدرس: میرزاجانی، انیسه
فعالیت: *** به نام خدای دانا *** - نشانه الفبایی « ن » تدریس شد. - صفحه‌ی مرتبط به نشانه‌ی «ن» در کتاب فارسی درس داده شد. - صفحه 52 ، 53 و 54 کتاب نگارش تدریس ، کار و انجام شد.
تکلیف: دختر نازم ؛ صفحه 75 و 76 کتاب کار فارسی را خوش خط و مرتب بنویس و انجام بده. عزیز دلم ، باتوجه به تدریس نشانه‌ی الفبایی جدید در دفتر مشق جدول ترکیب و کلمه بکش و تمرین کن.

مهارت زندگی

مدرس: جوهری، پریسا
فعالیت: دانش آموزان عزیز امروز یادگرفتند که باید خشم خود را مدیریت کنند.یکی از راه های کنترل خشم توجه به دماسنج خشم است.دخترهای گل در موقعیت های مختلف قرارگرفتند و با بازی درجه خشم ،خشم خود را کنترل کردند.صفحات 36 و 37 کتاب مهارت های زندگی در کلاس انجام شد.

ریاضی اول

مدرس: میرزاجانی، انیسه
فعالیت: *** به نام خدای ناظم *** - صفحات 54 تا 56 کتاب ریاضی تدریس شد. مصادیق عدد4 در زندگی روزمره و واقعی آموزش و شرح داده شد. - مفهوم مقدماتی و مبتدی اندازه گیری اشیا با روش غیر استاندارد آموزش داده شد و اجرای آن با حل نمونه سوال هدفمند تمرین و کار شد. - مهارت کار با شابلون و رسم خطوط هدفمند و طبق دستورالعمل ، تقویت و کار شد.
تکلیف: دختر زرنگم ، صفحه 59 و 60 کتاب کار ریاضی را با دقت و حوصله ، حل کن و انجام بده.

فارسی اول

مدرس: میرزاجانی، انیسه
فعالیت: - دخترانم امروز به مناسبت یادگیری کلمه مقدس « مادر » و به پاس زحمات این فرشته‌ی زمینی در کلاس کارت پستال درست کردند و جمله‌ی «مادر دوستت دارم» را نوشتند.
تکلیف: شیرین عسلم ؛صفحه 73 و 74 کتاب کار فارسی را خوش خط و مرتب بنویس و انجام بده. - با توجه به تدریس نشانه الفبایی جدید امروز ، جدول ترکیب و کلمه و دیکته شب فراموش نشود. ( مواردی که دخترم باید فردا 8/27 با خود به همراه داشته باشند: 1- کتاب نگارش 2- کتاب کار فارسی «گرگی» )

ورزش اول

مدرس: حیدری، محدثه
فعالیت: آموزش پرتاب و دریافت توپ بازی بولینگ بازی موش و پنیر در صورت تمایل جلسه ششم کتاب ورزش و بازی حل شود جهت تصحیح کتاب ورزش جلسه بعد کتاب همراه دانش آموزان عزیزم باشد حل کتاب کاملا اختیاری می باشد

مهارت اجتماعی

مدرس: جوهری، پریسا
فعالیت: در ادامه مبحث اتیکت غذاخوری .آداب غذاخوردن برای بچه ها مرور شد.با استفاده از خمیر بازی نحوه صحیح استفاده از کارد و چنگال در کلاس آموزش داده شد.
b xpx
# / b
xpx b
# / b

افزودن
b
/ /
: