فعالیت و تکلیف

شعبه: دبستان دخترانه خیابان چهارم تهران
کلاس: پروین دولت آبادی

ریاضی چهارم

مدرس: هاشمی دولابی، نیلوفرسادات
فعالیت: با سلام و احترام خدمت شما عزیزان در کلاس ریاضی امروز ابتدا یک زنگ کامل مرور مباحث الگوها و ضرب و تقسیم با مشارکت دانش آموزان عزیز انجام شد ،سپس ادامه کتاب درسی تمرین‌های ماشین های ورودی و خروجی توضیح و حل شد
تکلیف: ریاضیدان کوچکم: به سوالات زیر در دفتر مشق پاسخ بده و همراه داشته باش : 1-به عدد بنویسید ودر جدول ارزش مکانی قرار دهید. هفتصد هزاروهفت پنجاه هزار وسی وسه 2-فرشته قشنگم 1- با کارت های 8 ، 0، 7، 5، 2 عددهای خواسته شده را بساز الف) بزرگترین عدد 5 رقم فرد : ب) کوچکترین عدد4رقمی زوج: ج) کوچکترین عدد3 رقمی: 2-الف) بزرگترین عدد6رقمی زوج: ب) کوچکترین عدد5 رقمی بدون تکرار رقم ها: 3-محمد 4اسکناس 500000ریالی دارد.او چند ریال وچند تومان پول دارد؟

فارسی چهارم

مدرس: هاشمی دولابی، نیلوفرسادات
تکلیف: نویسنده ی محترم در دفتر مشقت با خط خوش و با خودکار ؛ 1-موضوع پاییز را به موضوع های کوچک تقسیم بندی کن وراجع به هر کدام یک بند بنویس.

مطالعات اجتماعی چهارم

مدرس: هاشمی دولابی، نیلوفرسادات
فعالیت: با سلام و احترام در کلاس امروز ابتدا همراه با بازی کلاسی بسیار جذاب پرسش،کلاسی از دخترانم داشتیم سپس مقدمه ای از درس 3 برای عزیزانم گفته شد.

هدیه‌های آسمان چهارم

مدرس: هاشمی دولابی، نیلوفرسادات
فعالیت: به نام دوست خوبمان خدا/ عرض سلام و درود خدمت همه ی شما عزیزان/ آغاز هفته روشن و خوبی داشته باشید/ در ابتدا با دختران گلم در مورد موضوع درس گفتگو کردیم سپس با استفاده از پی دی اف و پخش کلیپی زیبا و آموزشی قسمتی از درس سوم تدریس شد/ پرسش کلاسی از بعضی گل های کلاس صورت گرفت/ اولیای خوبم انتظار می رود دختران گلم مطالعه خوب و دقیق تری داشته باشند لطفا نظارت و همکاری لازم را داشته باشید.
تکلیف: فرشته زیبا نماز 4 رکعتی را در کنار والدین بخوان و تمرین کن.

هنر چهارم

مدرس: میراشرفی، سحرسادات
فعالیت: با سلام امروز همراه دختران عزیزم در مورد اقوام ایرانی صحبت کردیم پرسش و پاسخ انجام دادیم با توجه به نماد هایی مثل کلاه نمدی و شلوار آزاد از ایل بختیار یک نقاشی بسیار زیبا توسط دانش آموزان کشیده شد
تکلیف: دختران عزیزم با توجه به اینکه برای هفته آینده می خواهیم کلاژ انجام دهیم می توانید از خرج کار یا دکمه یا روزنامه یا کاموا و...وسایلی که در خانه هستند ولی قابل استفاده نیستند با خود بیاورید تا جهت زیبایی کارتان استفاده کنید

بازی استراتژیک

مدرس: جهانگیری، بهاره
فعالیت: دوزجادویی یاکاراگاهان ستاره: اهداف بازی: تقویت تفکر منطقی و استراتژیک: آموزش پیش‌بینی حرکات حریف و حل مسئله برای تکمیل ردیف‌ها (در بازی دوز). افزایش حافظه فعال و دقت: به خاطر سپردن جایگاه‌های خالی (خانه‌های بدون ستاره) در طول روند بازی. تقویت هماهنگی حسی-حرکتی: ایجاد ارتباط بین ریتم، موسیقی و حرکت بدن (از طریق بادی پرکاشن). آموزشِ پذیرش بازخورد: یادگیری اینکه «دیس‌لایک» به معنای شکست نیست، بلکه اطلاعاتی برای اصلاح مسیر است (تاب‌آوری). مهارت‌های اجتماعی و خودتنظیمی: تمرینِ کار گروهی، رعایت نوبت و مدیریت هیجانات در حین بازی. این بازی عملاً یک «باشگاهِ مهارت‌های ذهنی و حرکتی» برای کودکان در قالب یک سرگرمی جذاب است!

ریاضی چهارم

مدرس: هاشمی دولابی، نیلوفرسادات
فعالیت: به نام خدایی که در این نزدیکی است/ عرض درود و سلامت خدمت همراهان عزیزم/ انشاالله اخر هفته شاد و خوبی را پیش رو داشته باشید/در ابتدا طرح سنجش استعداد ریاضی گرفته شد/ سپس برخی سوالات رفع اشکال شد و توضیح داده شد. جشن خودکار با حضور مدیریت محترم و معاونین گرامی مدرسه نیز برگزار شد امیدوارم دختران قشنگم در تمام مراحل تحصیلی موفق و سربلند باشند.
تکلیف: ریاضیدان کوچکم به دلیل یادگیری بهتر و تثبیت مفاهیم در بخش الگوها کاربرگی را بارگذاری کردم حتما در دفتر مشق خود بنویس و با دقت حل کن تا رفع اشکال شود. تکرار و تمرین جدول ضرب فراموش نشود.

فارسی چهارم

مدرس: هاشمی دولابی، نیلوفرسادات
فعالیت: به نام خدایی که در این نزدیکی است/ عرض درود و سلامت خدمت همراهان عزیزم/ ان شاالله اخر هفته شاد و خوبی را پیش رو داشته باشید/در ابتدا طرح سنجش استعداد ریاضی گرفته شد/ بعضی از دختران گلم روی صندلی معلم نشستند و بندهای خودرا برای دوستانشان خواندند/ شعر حفظی خبر داغ پرسیده شد.
تکلیف: گلم ارمغان شماره 3 کامل حل کن و روز شنبه به همراه داشته باش/روز شنبه پرسش دو درس هدیه های آسمانی را خواهیم داشت دخترم حتما خوب و دقیق کتاب هدیه را مطالعه کن. اولیای گرامی لطفا نظارت کافی روی مطالعه فرشته های قشنگم داشته باشند.

مطالعات اجتماعی چهارم

مدرس: هاشمی دولابی، نیلوفرسادات
فعالیت: در ابتدا مرور درس انجام شد سپس فعالیت های کتاب درسی مطالعات از دخترانم پرسیده و به تمام سوالات کتاب کار اجتماعی درس دوم با همکاری گل های کلاس پاسخ صحیح و درست داده شد.
تکلیف: عزیزانم درس 1 و 2 مطالعات اجتماعی را با دقت بخوانید روز شنبه پرسش کلاسی از این دو درس خواهیم داشت .اولیای گرامی لطفا نظارت کافی روی مطالعه فرشته های قشنگم داشته باشند.

رایانه

مدرس: ملائی، الهه سادات
فعالیت: با سلام و روز بخیر ... با آرزوی تندرستی برایتان ... بخش اول کتاب رایانه شامل مبانی رایانه می باشد : مباحث آموزشی امروز : مفهوم الگوریتم در رایانه و کاربرد آن ؛ مفهوم برنامه و مثال های آن ؛ مفهوم باگ در رایانه و راه های برطرف کردن آن تدریس شد و جهت تثبیت مطالب به صورت تعاملی بحث و گفتگو با دختران گُل انجام شد .
تکلیف: دانش آموزان گرامی ؛ با توجه به مطالب تدریس امروز پاسخ دهند .( در زندگی روزمره چه الگوریتم هایی را انجام می دهید ؛ یک نمونه را نقاشی کرده) عکس آن را در پرتال تا روز سه شنبه هفته آینده 21 مهرماه ارسال نمایید ؛ لازم به ذکر می باشد روز سه شنبه فعالیت ها بررسی و بازخورد ارسال می گردد. انجام فعالیت اختیاری و جهت تفهیم بیشتر و بهتر مطالب می باشد ؛ لذا انجام آن شامل کارت امتیاز می گردد.

ریاضی چهارم

مدرس: هاشمی دولابی، نیلوفرسادات
فعالیت: به نام خدایی که با من است هرجا که باشم/ عرض سلام و درود خدمت اولیای گرامی/ روشنایی الطاف خداوند همراه زندگیتان باشد/با استفاده از پی دی اف وارد مبحث ماشین های ورودی و خروجی شدیم قسمتی از این مبحث تدریس و توضیح کامل داده شد. همچنین کتاب کار ریاضی از ص 17 تا ص 20 به صورت کامل با مشارکت دخترام حل و رفع اشکال شد
تکلیف: دختر گلم ص 23 و 24 کتاب ریاضی حل شود و همراه اورده شود

علوم چهارم

مدرس: هاشمی دولابی، نیلوفرسادات
فعالیت: سلام و‌درود ، در زنگ علوم ابتدا مباحث قبل مرور شد سپس فعالیت های کتاب مربوط به محلول های یک نواخت و غیر یک نواخت توضیح داده شد و قسمتی از فعالیت های کتاب کار علوم مروبط به این موارد با مشارکت فعالانه دانش اموزان عزیز انجام شد

نگارش چهارم

مدرس: هاشمی دولابی، نیلوفرسادات
فعالیت: در زنگ انشا و‌بند نویسی ، دختران کوشای من ابتدا هرکدام جداگانه گنجینه شماره 1 را مطالعه کردند سپس به سوالات آن پاسخ دادند.
تکلیف: دختر خوبم با توجه به تصویر ص 15 کتاب فارسی خود یک بند نویسی زیبا با رعایت علایم نگارشی در دفتر مشق خود بنویس و همراه داشته باش.

املا چهارم

مدرس: هاشمی دولابی، نیلوفرسادات

سواد مالی

مدرس: فدوی، شیما
فعالیت: امروز در کلاس، درس 1 (پول) تدریس شد و درباره موضوع پول و تاریخچه آن در ایران و آشنایی با برخی از انواع پول‌های رایج در ایران از گذشته تا به امروز گفتگو شد. در راستای این محتوا، ویدئو آموزشی پخش شد و با بچه‌ها فعالیت و بازی در این خصوص انجام شد. فعالیت کلاسی درس با مشارکت دانش‌آموزان انجام شد. معرفی کتاب داستان این هفته: سفر پول
تکلیف: دختر عزیزم برای جلسه بعد، فعالیت منزل درس اول (صفحات 17 و 18 کتاب) را با دقت و کامل انجام داده و قصه صوتی «سفر پول» را گوش بدهید یا کتاب آن را بخوانید.

مهارت اجتماعی

مدرس: جوهری، پریسا
فعالیت: با سلام.امروز مجدد اهمیت درس اتیکت (مهارت اجتماعی) برای دانش آموزان مرور شد.فیلم آموزشی رفتارهای صحیح و غلط نمایش داده شد.دانش آموزان آموختند که اتیکت به بهبود روابط اجتماعی ما بسیار کمک می کند.

ریاضی چهارم

مدرس: هاشمی دولابی، نیلوفرسادات
فعالیت: ای که با نامت جهان آغاز شد دفتر ما هم به نامت باز شد/عرض سلام و درود خدمت اولیای گرامی /در ابتدای شروع کلاس درسی طرح سنجش استعداد گونیای فارسی انجام شد/ با استفاده از پی دی اف تدریس ص 11 کتاب ریاضی کامل و رفع اشکال شد/ کتاب کار قسمت فعالیت کلاسی به طور کامل حل و توضیح و رفع اشکال شد داده شد.
تکلیف: ریاضیدان کوچکم کتاب کار ریاضی ص 18 و 19 را با دقت و انچه در کلاس آموختی حل و کامل کن.

علوم چهارم

مدرس: هاشمی دولابی، نیلوفرسادات
فعالیت: در کلاس علوم امروز دختران گلم با ادامه مخلوط ها و محلول ها آشنا شدند و با استفاده از pdf کتاب درسی توضیح داده شد.
تکلیف: دختران گلم برای فردا درس علوم سالاد دلخواه ،فراموش نشود.کتاب گنجینه عزیزانی که به من تحویل ندادن فردا همراه داشته باشند

نگارش چهارم

مدرس: هاشمی دولابی، نیلوفرسادات
فعالیت: ای که با نامت جهان آغاز شد دفتر ما هم به نامت باز شد/عرض سلام و درود خدمت اولیای گرامی /در ابتدای شروع کلاس درسی طرح سنجش گونیای فارسی انجام شد/ دختران گلی که امادگی خوانش شعر حفظی را داشتند شعر را خواندند و کسب امتیاز کردند.سپس کتاب نگارش درس 1 به صورت کامل انجام شد.روخوانی درس 1 نیز توسط دخترانم تمرین شد
تکلیف: دختر خوبم در شعر خبر داغ تمام قسمت هایی که جان بخشی به کار رفته است را با دقت پیدا کن و در دفتر مشق خود بنویس.گلم در فایل ارسال شده توضیح آرایه جان بخشی می باشد.در صورت لزوم می توانی از آن استفاده کنی.

ورزش چهارم

مدرس: حیدری، محدثه
فعالیت: آموزش پرش طول و عرض پرش تا هدف بازی گروهی داژبال

زیبانویسی

مدرس: میراشرفی، سحرسادات
فعالیت: با سلام و خسته نباشید همراه دخترانم تا درس سه زیبا نویسی انجام دادیم تمامی حروف با قواعد روی چهار خط اموزش داده شد تمامی کلمات اشکال گیری شده اند.
تکلیف: دخترای عزیزم تا صفحه 19 کتاب خط تحریری در منزل تمرین کنند .

ریاضی چهارم

مدرس: هاشمی دولابی، نیلوفرسادات
فعالیت: به نام خداوند بود و نبود/عرض سلام ودرود خدمت همه ی عزیزان/رحمت خداوند بر شما/ابتدا مباحث دیروز مجدد مرور شد سپس با استفاده از پی دی اف ادامه مبحث الگوها تدریس و رفع اشکال شد.
تکلیف: ریاضیدان کوچکم کتاب کار ریاضی ص 13، 14، 15 پاسخ داده و همراه باشد.

علوم چهارم

مدرس: هاشمی دولابی، نیلوفرسادات
فعالیت: به نام خداوند بود و نبود/عرض سلام ودرود خدمت همه ی عزیزان/رحمت خداوند بر شما/ با استفاده از کلیپ آموزشی مبحث مخلوط ها تدریس و توضیح داده شد/ فعالیتی در مورد یکی از راه های جدا سازی مواد در کلاس انجام شد/ کاوشگران کوچکم فعالیت بسیار خوبی در پرسش و پاسخ داشتند/

فارسی چهارم

مدرس: هاشمی دولابی، نیلوفرسادات
فعالیت: فعالیت های کتاب کار فارسی درس 1 با مشارکت دختران گلم پاسخ داده شد
تکلیف: عزیزانم شعر کلاغ تا روز چهارشنبه حتما حفظ شود.دوستتون دارم

املا چهارم

مدرس: هاشمی دولابی، نیلوفرسادات
فعالیت: سلام درود با تشکر از همه دانش آموزان عزیزم که تمرین املا در منزل داشتند. دیکته درس 1 در کلاس امروز گفته شد
تکلیف: دختران گلم دفتر املا توسط اولیا بازخورد داده شود و از روی کلمات اشتباه حتما نوشته شود و همراه آورده شود

رباتیک

مدرس: باقری، سمانه
فعالیت: با عرض سلام و خسته نباشید خدمت خانواده های عزیز.در این جلسه رباتیک بچه ها گروه بندی شدند و بسته های رباتیک در اختیار بچه ها قرار گرفت .المان های هربسته به صورت جداگانه به بچه ها معرفی شد.در این جلسه با یک سازه به شکل آسانسور و کارکرد این ربات آشنا شدند.
تکلیف: لطفا برای جلسه آینده هر دانش آموز یک ظرف کوچک پلاستیکی اگر از ظروف بازیافتی مثل ظرف پنیر هم باشه اشکالی نداره فقط در دار باشه که بسته بشه برای پیچ و مهره همراه داشته باشند. و یک برچسب کوچک ساده برای این که اسم خودشون را روی وسایل مربوطه بزنن.با تشکر
b xpx
# / b
xpx b
# / b

افزودن
b
/ /
: