فعالیت و تکلیف

شعبه: دبستان دخترانه خیابان چهارم تهران
کلاس: Basic 21

زبان انگلیسی

مدرس: اکبری، فاطمه
فعالیت: با عرض سلام و احترام، دیکته از جملات و tricky words (is) (a) در دفتر انجام شد. سپس name, sound, song, action, flashcards مربوط به حرف Mm مرور شد.در نهایت letter formation و blending مربوط به حرف Mm تدریس و تمرین شد.
تکلیف: لطفا پس از ملاحظه کردن دیکته ها، دفتر سه خط ، شنبه همراه دانش آموزان باشد. دانش آموزانی که ALV notebook آنها کامل نیست، حتما تا حرف Rr انجام شود.

ریاضی به زبان انگلیسی

مدرس: اکبری، فاطمه
فعالیت: در کلاس math امروز، counting 11_20 تدریس شد و نحوه ی نوشتن آنها تمرین شد‌. با استفاده از بازی های هدفمند به تثبیت مطالب پرداختیم.
تکلیف: لطفا ویدیو مربوط به counting 1_20 که داخل کانال بارگذاری شده است را برای دانش آموزان پخش کنید. یک خط از اعداد 11_20 در سمت راست دفتر نوشته شود.

زبان انگلیسی

مدرس: اکبری، فاطمه
فعالیت: با عرض سلام و وقت بخیر، در کلاس general امروز، name, sound, action, song, story و flashcards مربوط به صدای Mm با استفاده از پاورپوینت ,تصاویر و وسایل تدریس و تمرین کردیم. سپس با کمک بازی های مختلف سعی بر تثبیت فلش کارتهای Mm کردیم.
تکلیف: لطفا ویدیو افلاین مربوط به جمله خوانی را برای دانش اموزان پخش کنید. خواندن و نوشتن جملات تمرین شود. فردا دیکته از جملات گفته میشود. دانش آموزانی که جملات را به درستی بخوانند و بنویسند ، کارت امتیاز دریافت میکنند.

علوم به زبان انگلیسی

مدرس: اکبری، فاطمه
فعالیت: با عرض سلام و وقت بخیر، در کلاس science امروز مباحث healthy food و unhealthy food, living things , non living things, animals , baby animals با استفاده از بازی های هدفمند دوره شد.

زبان انگلیسی

مدرس: اکبری، فاطمه
فعالیت: با عرض سلام و وقت بخیر، در کلاس general امروز، مجدد تمامی اهداف آموزشی مربوط به حروف Ee, Hh و Rr تدریس و تمرین شد. سپس دومین tricky words (a) تدریس شد. جمله خوانی تمرین شد. It is a rat. It is a pen. It is a pan. It is a cap.
تکلیف: لطفا ویدیوی افلاین مربوط به حرف Rr را حداقل 2 بار برای دانش اموزان پخش کرده و خواندن کلمات تمرین شود.

زبان انگلیسی

مدرس: اکبری، فاطمه
فعالیت: با عرض سلام و وقت بخیر، در کلاس general امروز ، name, sound, action, song , flashcards مربوط به صدای Rr مرور شد.سپس letter formation و blendings مربوط به حرف Rr تدریس و تمرین شد. جهت تثبیت مطالب بازی های هدفمند با کمک دانش آموزان در کلاس آنلاین انجام شد.
تکلیف: لطفا ویدیو افلاین را برای دانش آموزان پخش کرده و برای دیکته ی کلمات تمرین شود.

زبان انگلیسی

مدرس: اکبری، فاطمه
فعالیت: با عرض سلام و وقت بخیر، در کلاس general امروز، name, sound, action, song, story و flashcards مربوط به صدای Rr با استفاده از پاورپوینت و تصاویر تدریس و تمرین کردیم. سپس با کمک بازی های مختلف سعی بر تثبیت فلش کارتهای Rr کردیم.

علوم به زبان انگلیسی

مدرس: اکبری، فاطمه
b xpx
# / b
xpx b
# / b

افزودن
b
/ /
: