فعالیت و تکلیف

شعبه: دبستان دخترانه خیابان چهارم تهران
کلاس: Basic 23

زبان انگلیسی

مدرس: اکبری، فاطمه
فعالیت: با عرض سلام و وقت بخیر، در General امروز name, sound , song, action, story , flashcards های مربوط به صدای Tt تدریس شد. فعالیت های مختلف جهت تثبیت مطالب صورت گرفت.

ریاضی به زبان انگلیسی

مدرس: حسین زاده نیگجه، محدثه
فعالیت: امروز در کلاسمان نوشتن اعداد یک تا پنج تدریس و تمرین شد .چگونه نوشتن اعدادیک تا پنج روی سه خط تدریس شد .

زبان انگلیسی

مدرس: اکبری، فاطمه
فعالیت: با عرض سلام و وقت بخیر، در کلاس امروز تمامی اهداف آموزشی مربوط به صدای Aa مجدد مرور شد. سپس letters formation صدای Aa مجدد تکرار و تمرین شد.
تکلیف: لطفا فیلم آفلاین letter formation Aa که در کانال ایتا بارگذاری شده است را برای دانش آموزان پخش کرده و سپس صفحه ی 7 از ALV notebook را تکمیل کنند. دانش آموزانی که دفتر سه خط زبان ندارند، لطفا برای فردا تهیه بفرمایند.

زبان انگلیسی

مدرس: اکبری، فاطمه
فعالیت: با عرض سلام و وقت بخیر، در کلاس امروز تمامی اهداف آموزشی مربوط به صدای Aa مرور شد‌. سپس letter formation "Aa" تدریس و بارها تکرار و تمرین شد.

علوم به زبان انگلیسی

مدرس: حسین زاده نیگجه، محدثه
فعالیت: امروز در کلاسمان .شناخت حیوان ها و گیاهان تدریس شد . animals and plants و یک صفحه هم از کتاب حل شد .

زبان انگلیسی

مدرس: اکبری، فاطمه
فعالیت: با عرض سلام و وقت بخیر، در کلاس General امروز تمامی اهداف آموزشی مربوط به صدای Ss مرور شد‌. سپس story, song, name, sound, action, flashcards مربوط به صدای Aa تدریس و با متدهای مختلف تکرار و تمرین شد.
تکلیف: لطفا دانش آموزانی که صفحه ی 6 ALV notebook تکمیل نکرده اند نسبت به این اقدام فرمایند و فردا همراه خود داشته باشند. لطفا ویدئوی آفلاین Aa که در کانال ایتا بارگذاری شده است را برای زبان اموزان عزیزم پخش کنید.

ریاضی به زبان انگلیسی

مدرس: حسین زاده نیگجه، محدثه
فعالیت: در کلاس امروزمان شناخت اعداد از یک تا پنج تدریس شد و تمرین شد .
تکلیف: لطفاً از اعداد یک تا پنج نوشته شود و برای اعداد شکل بکشید مثال برای عدد پنج ،پنج تا سیب بکشید .

زبان انگلیسی

مدرس: اکبری، فاطمه
فعالیت: با عرض سلام و وقت بخیر، در کلاس امروز name , song, sound, action, song , flashcards مربوط به صدای Ss مرور شد. سپس letter formation Ss تدریس شد.
تکلیف: لطفا همه ی دانش اموزان پس از تماشای ویدیوی افلاین letter formation Ss ، صفحه ی 6 از ALV notebook خود که مربوط به صدای Ss است را در منزل تکمیل کرده و شنبه مجدد همراه خود داشته باشند.

علوم به زبان انگلیسی

مدرس: حسین زاده نیگجه، محدثه
فعالیت: امروز در کلاسمان ،living and nonliving و Structure آنها کامل تدریس و دوره شد Living can move /change /grow Nonliving can't move /change /grow .
تکلیف: یک نقاشی بکشید که سه تا living و سه تا nonliving داشته باشد .
b xpx
# / b
xpx b
# / b

افزودن
b
/ /
: