فعالیت و تکلیف

شعبه: دبستان دخترانه منیریه تهران
کلاس: شاپرک 2

ریاضی سوم

مدرس: کریمی، منصوره
فعالیت: کتاب کار ریاضی دختران گل ملاحظه و امضا شد ،کسانی که کتاب کار ،ناقصی دارد ،برطرف کنند و کتاب را به معلم خود تحویل دهند . طبق برنامه مطالعاتی شنبه فصل ریاضی مبحث آمار و احتمال و درس 15و 16 و 17 مطالعات اجتماعی پرسیده می شود .
تکلیف: ارمغان هفته 29 انجام شود . ارمغان هفته 30 در کلاس کامل می شود ،لطفا با خود به کلاس درس بیاورید . کتاب هایی که کامل شده و معلم تصحیح و امضا کرده نیاز به آوردن به مدرسه نیست. کتاب ریاضی هوش حتما جهت ملاحظه معلم شنبه به کلاس آورده شود .

فارسی سوم

مدرس: کریمی، منصوره
فعالیت: درس 12 و 14 فارسی همراه با کاربرگ پرسیده و رفع اشکال شد . گنجینه ی دانش آموزان خوانده و به سوالات آن پاسخ داده شد و کاملا تمام شد.

مطالعات اجتماعی سوم

مدرس: کریمی، منصوره
فعالیت: درس 14مطالعات از دانش آموزان پرسیده شد.

قرآن سوم

مدرس: کریمی، منصوره
فعالیت: انس با قرآن 13،14 ، 12رونخوانی شد و کتاب قرآن هر روز در برنامه درسی تا آخر برنامه مطالعاتی آورده شود.
تکلیف: ذکر تسبیحات اربعه شنبه پرسیده می شود.

هنر سوم

مدرس: سیاح مفضلی، پرستو
فعالیت: هیچ وقت زندگیتان را بر اساس روش موفقیت دیگران بنا نکنید؛ گنج واقعی، خلاقیت خودتان است. درکلاس هنر چه گذشت: آموزش نقاشی زیردریایی و صحبت در خصوص میزان تابش نور در دریا و نقاط تاریک دریا انجام شد و نقاشی ها در کلاس رنگ آمیزی شد.
تکلیف: دانش آموزانی که موفق به اتمام رنگ آمیزی درکلاس نشدند ، در منزل به اتمام برسانند.

علوم به زبان انگلیسی

مدرس: حسین آبادی، مبینا
فعالیت: باسلام لطفا در منزل کاربرگ‌هایی که در دفتر دانش آموزان چسبانده شده است را مطالعه کنند و در صورت وجود ابهام و سوالی از معلم خود کمک بگیرند. دانش آموزان عزیز لطفا دقت کنند از جلسه آینده مرور و پرسش و پاسخ درباره قسمت‌های پر چالش کتاب خواهیم داشت؛ لطفا با آمادگی کامل در کلاس حاضر شوند.

ریاضی سوم

مدرس: کریمی، منصوره
فعالیت: فصل 6 ریاضی همراه با کاربرگ رفع اشکال شد. کتاب کار ریاضی حتما فردا جهت ملاحظه معلم آورده شود.

علوم سوم

مدرس: کریمی، منصوره
فعالیت: کتاب کار علوم نواقص کامل شد ،لطفا اگر نواقصی در کتاب کار دارید،کامل کرده و به معلم خود تحویل دهید . درس 7 و 8 علوم همراه با کاربرگ پرسیده شد.

فارسی سوم

مدرس: کریمی، منصوره
فعالیت: فردا طبق برنامه مطالعاتی فصل 6 فارسی (درس 12،13،14)،علوم درس 9 و 19 ،مطالعات درس 14 پرسیده می شود .

مطالعات اجتماعی سوم

مدرس: کریمی، منصوره
فعالیت: درس12 و 13 مطالعات پرسیده شد.

قرآن سوم

مدرس: کریمی، منصوره
فعالیت: قرآن هر روز در برنامه کلاسی دختران گل می باشد ،کتاب قرآن تا آخر برنامه مطالعاتی هر روز آورده شود . امروز روخوانی و رونخوانی قرآن در کلاس انجام شد .
تکلیف: فردا ذکر تشهد پرسیده می شود.

هنر سوم

مدرس: سیاح مفضلی، پرستو
تکلیف: لوازم‌مورد‌نیاز فردا: دفتر نقاشی یا کاغذ سفیدA4_ مدادرنگی و ماژیک رنگی

سواد مالی

مدرس: غلام زاده، منیره
فعالیت: به نام خدای خوب . امروز کتاب ( چگونه برای تفریح پول در آوریم؟ ) خواندیم و در مورد محتوای آن با هم گفتگو کردیم . کتابها چک و امضا شد

بازی استراتژیک

مدرس: ساداتی، مبینا
فعالیت: سلام روزبخیر بازی حرکتی با ابزار کاپ گیم و حلقه ( برای تقویت سرعت عمل و پرش جفت ) وارم آپ ریتمیک

هوش و ریاضی

مدرس: کریمی، منصوره
فعالیت: تمرینات کتاب ریاضی هوش تا انتها انجام شد.
تکلیف: صفحه 71 و 72 بگرد و پیدا کن این کتاب را کامل کنید و کتاب را جهت ملاحظه فردا به معلم خود تحویل دهید .

ریاضی به زبان انگلیسی

مدرس: حسین آبادی، مبینا
فعالیت: باسلام لطفا در منزل کاربرگ‌هایی که در دفتر دانش آموزان چسبانده شده است را مطالعه کنند و در صورت وجود ابهام و سوالی از معلم خود کمک بگیرند. دانش آموزان عزیز لطفا دقت کنند از جلسه آینده مرور و پرسش و پاسخ درباره قسمت‌های پر چالش کتاب خواهیم داشت؛ لطفا با آمادگی کامل در کلاس حاضر شوند.
فعالیت: با سلام و احترام، به در خواست والدین گرامی برای بزرگداشت روز معلم و به پاس زحمات بی دریغ معلمین محترم ،گروهی در شاد جهت تبادل نظر والدین با یکدیگر و رسیدن به یک نظر واحد محیا شده است. والدین گرامی می توانند در این موضوع بدون نظر مدرسه و به صورت مشترک برنامه ریزی های لازم را به صلاح دید جمع پیگیری نمایند. پیشاپیش از مهر و محبتتان سپاسگزاریم و یقیناً نقش پر رنگ والدین و معلمین در زندگی هر فرد با گذشت و محبتی که داشته اند با هیچ چیز مادی قابل قدردانی نیست. برای تک تک شما عزیزان بهترین ها رو آرزومندیم و سپاسگزار محبتتان هستیم. با تشکر دبستان دخترانه علوی

ریاضی سوم

مدرس: کریمی، منصوره
فعالیت: تمرین های کتاب کار ریاضی تا انتها انجام شد.
تکلیف: تمرین های داده شده در دفتر تکلیف با دقت انجام شود.

علوم سوم

مدرس: کریمی، منصوره
فعالیت: طبق برنامه مطالعاتی فردا فصل 7 و 8 علوم ،فصل 6 ریاضی مبحث جمع و تفریق،مطالعات اجتماعی درس 12و 13 پرسیده می شود. دختران گل که کتاب علوم کار نواقص دارد ،لطفا کامل کنند و به معلم خود تحویل دهند .

فارسی سوم

مدرس: کریمی، منصوره
فعالیت: کتاب کار فارسی بیشتر دانش آموزان ملاحظه شد ،دختران عزیزانی که نواقص تمرینات کتاب را کامل نکرده اند کامل کنند و کتاب را به معلم خود تحویل دهند . از درس 10 و 11 فارسی همراه با گاربرگ سوالاتی پرسیده شد .

املا سوم

مدرس: کریمی، منصوره
فعالیت: املا از فصل 4 و 5 به دانش آموزان گفته شد .

هدیه‌های آسمان سوم

مدرس: کریمی، منصوره
فعالیت: هدیه های آسمان از درس 11و 12 پرسیده شد .

قرآن سوم

مدرس: کریمی، منصوره
فعالیت: کتاب قرآن ،هر روز در برنامه هفتگی دانش آموزان تا انتهای برنامه مطالعاتی آورده می شود .
تکلیف: فردا ذکر سلام پرسیده می شود .

ورزش سوم

مدرس: بهرامی، فاطمه
فعالیت: با سلام امروز دخترای گلم: بازی خط-بازی حلقه و مانع- بازی لک لک را انجام دادند.

مهارت زندگی

مدرس: جوانبخت، عارفه
فعالیت: مبحث کار گروهی تدریس گردید

آزمایشگاه

مدرس: کریمی، منصوره
فعالیت: در فایل ارسالی متن سوگند نامه برای 6 دانش اموز انتخاب شده ارسال می شود ،دختران کلاس شاپرک 2 با توجه به قسمت مربوط به خود متن را حفظ کنند .
b xpx
# / b
xpx b
# / b

افزودن
b
/ /
: