فعالیت و تکلیف

شعبه: دبستان دخترانه منیریه تهران
کلاس: Flyers 11

زبان انگلیسی

مدرس: درودیان، لیلا
فعالیت: باسلام و احترام امروز در کلاس شاد و مفرح زبان به یادگیری Wh_questions در گذشته ی ساده پرداخته و با بازی های نوین سعی در تثبیت آن کردیم در آخر با دیکته ای روی بادکنک سعی در تمرین کلمات جدید درس 1 کردیم.
تکلیف: لطفا از CD کتاب زبان track9 پلی شود و10کلمه با توجه به فایل لیسنینگ نوشته شود. . سپس کتاب صفحه 13باز شود و املا خود را تصحیح کنند . درصورت اشتباه بودن یک ضربدر زده و سپس درست ان را جلوی کلمه بنویسند.

زبان انگلیسی

مدرس: درودیان، لیلا
فعالیت: باسلام و احترام امروز در کلاس شاد و مفرح زبان به مهمانی رفتیم وبه یادگیری خوراکی های خوشمزه ی پرداختیم
تکلیف: دانش‌آموزان عزیزم کتاب کار صفحه ی 8حل شود و در صورت متوجه نشدن سوالی در کنار آن ضربدر قرمز بزنید ولطفا از CD کتاب زبان track9 پلی شود و10کلمه با توجه به فایل لیسنینگ نوشته شود. . سپس کتاب صفحه 13باز شود و املا خود را تصحیح کنند . درصورت اشتباه بودن یک ضربدر زده و سپس درست ان را جلوی کلمه بنویسند.

زبان انگلیسی

مدرس: درودیان، لیلا
فعالیت: باسلام و احترام امروز در کلاس شاد و مفرح زبان به دوره ی مجدد دو گرامر کاربردی کرده و سعی کردیم دو گرامر را با While و When در کنار هم قرار دهیم
تکلیف: دانش‌آموزان عزیزم کتاب کار صفحه ی 7حل شود و در صورت متوجه نشدن سوالی در کنار آن ضربدر قرمز بزنید ولطفا از CD کتاب زبان track9 پلی شود و10کلمه با توجه به فایل لیسنینگ نوشته شود. . سپس کتاب صفحه 13باز شود و املا خود را تصحیح کنند . درصورت اشتباه بودن یک ضربدر زده و سپس درست ان را جلوی کلمه بنویسند.

زبان انگلیسی

مدرس: درودیان، لیلا
فعالیت: باسلام و احترام امروز در کلاس شاد زبان ما به یادگیری دو گرامر تخصصی و با اهمیت Past Simple و Past Continious پرداخته و ساختار آنها را بررسی کردیم.
تکلیف: دانش آموزان عزیزم لطفا از CD کتاب زبان track9 پلی شود و10کلمه با توجه به فایل لیسنینگ نوشته شود. . سپس کتاب صفحه 13باز شود و املا خود را تصحیح کنند . درصورت اشتباه بودن یک ضربدر زده و سپس درست ان را جلوی کلمه بنویسند. دانش‌آموزانی که با سی دی مشکل دارند می‌توانند فردا فلش خود را بیاورند تا فایل های صوتی را در اختیار آنها بگذارم

زبان انگلیسی

مدرس: درودیان، لیلا
فعالیت: امروز در کلاس شاد و مفرح زبان با شروع داستانی از تولد افراد مشهور به یادگیری چند لغت از داستان مربوطه پرداخته و با روش های نوین سعی در تثبیت آن کردیم
تکلیف: دانش‌آموزان عزیزم کتاب کار صفحه ی 6حل شود و در صورت متوجه نشدن سوالی در کنار آن ضربدر قرمز بزنید ولطفا از CD کتاب زبان track9 پلی شود و10کلمه با توجه به فایل لیسنینگ نوشته شود. . سپس کتاب صفحه 13باز شود و املا خود را تصحیح کنند . درصورت اشتباه بودن یک ضربدر زده و سپس درست ان را جلوی کلمه بنویسند.
b xpx
# / b
xpx b
# / b

افزودن
b
/ /
: