فعالیت و تکلیف

شعبه: دبستان دخترانه منیریه تهران
کلاس: Flyers 12

زبان انگلیسی

مدرس: درودیان، لیلا
فعالیت: باسلام و احترام امروز در کلاس زبان با دیدنی تصویری از معروفترین کتاب های دنیا ذهن دانش آموزان را معطوف به مطلب کرده سپس شروع به خواندن داستان 2 کتاب معروف کرده و با بحث درباره ی آنها کلاس را به پایان رساندیم
تکلیف: کتاب کار صفحه ی 86حل شود و در صورت متوجه نشدن سوالی در کنار آن ضربدر قرمز بزنید.لطفا از CD کتاب زبان track20 از فولدر c پلی شود و10 کلمه نوشته شود. . سپس کتاب صفحه 90باز شود و املا خود را تصحیح کنند . درصورت اشتباه بودن یک ضربدر زده و سپس درست ان را جلوی کلمه بنویسند.

زبان انگلیسی

مدرس: درودیان، لیلا
فعالیت: باسلام و احترام دوره ی درس 8 انجام شد
تکلیف: لطفا از CD کتاب زبان track20 از فولدر c پلی شود و10 کلمه نوشته شود. . سپس کتاب صفحه 90باز شود و املا خود را تصحیح کنند . درصورت اشتباه بودن یک ضربدر زده و سپس درست ان را جلوی کلمه بنویسند.

زبان انگلیسی

مدرس: درودیان، لیلا
فعالیت: باسلام و احترام امروز در کلاس زبان با مرور گرامر used to به یادگیری ساختار سوالی آن نیز پرداختیم در آخر با دیکته کلاس را به پایان رساندیم
تکلیف: کتاب کار صفحه ی 85حل شود و در صورت متوجه نشدن سوالی در کنار آن ضربدر قرمز بزنید.لطفا از CD کتاب زبان track18از فولدر c پلی شود و10 کلمه نوشته شود. . سپس کتاب صفحه 88باز شود و املا خود را تصحیح کنند . درصورت اشتباه بودن یک ضربدر زده و سپس درست ان را جلوی کلمه بنویسند.

زبان انگلیسی

مدرس: درودیان، لیلا
فعالیت: باسلام و احترام امروز در کلاس زبان با یادآوری زمان کودکی به یادگیری افعال و فعالیت های کودکی پرداختیم و با روش های متفاوتی سعی در تثبیت آن کردیم
تکلیف: کتاب کار صفحه ی 84حل شود و در صورت متوجه نشدن سوالی در کنار آن ضربدر قرمز بزنید.لطفا از CD کتاب زبان track18از فولدر c پلی شود و10 کلمه نوشته شود. . سپس کتاب صفحه 88باز شود و املا خود را تصحیح کنند . درصورت اشتباه بودن یک ضربدر زده و سپس درست ان را جلوی کلمه بنویسند.
فعالیت: دپارتمان زبان مجموعه مدارس علوی برگزار می‌کند: آزمون شبیه‌ساز زبان انگلیسی دانشگاه کمبریج ویژه‌ی دانش آموزان سطوح : ODI 2، ODI 4, ODI 5 & ODI 6 زمان برگزاری : پنج‌شنبه 11 اردیبهشت 1404 محل برگزاری : دبستان پسرانه‌ی علوی شعبه‌ی مرکز ساعت برگزاری : آزمون Starters 9:00 الی 10:15 - گروه دانش آموزان ODI 2 آزمون Movers & Flyers 11:00 الی 12:30 - گروه دانش آموزان ODI 4, 5 & 6 هزینه‌ی آزمون : برای دانش آموزان علوی رایگان است. از اولیای محترمی که علاقمند به شرکت دانش آموز خود در آزمون شبیه‌ساز کمبریج می‌باشند تقاضا می‌شود تا روز شنبه 6 اردیبهشت ماه 1404 با روابط عمومی تماس گرفته و نام دانش اموز خود را برای شرکت در ازمون اعلام کنید. ثبت نام خود را قطعی نمایند. حضور دانش آموز در روز آزمون، منوط به ثبت نام قبلی می‌باشد. آزمون راس ساعت مقرر آغاز شده و درب حوزه بسته خواهد شد.

زبان انگلیسی

مدرس: درودیان، لیلا
فعالیت: باسلام و احترام دوره ی درس 8 انجام شد.
تکلیف: لطفا از CD کتاب زبان track18از فولدر c پلی شود و10 کلمه نوشته شود. . سپس کتاب صفحه 88باز شود و املا خود را تصحیح کنند . درصورت اشتباه بودن یک ضربدر زده و سپس درست ان را جلوی کلمه بنویسند.
b xpx
# / b
xpx b
# / b

افزودن
b
/ /
: