فعالیت و تکلیف

شعبه: دبستان دخترانه منیریه تهران
کلاس: Basic 22

زبان انگلیسی

مدرس: سلطانی متهور، حانیه
فعالیت: در کلاس زبان شاد و پرهیجان ما، تمام حروفی را که تا امروز یاد گرفته بودیم (Ss, Aa, Tt, Ii) مرور کردیم. اسم، صدا، شعر و نحوه‌ی نوشتار هر حرف را با هم تمرین کردیم، سپس کلمات CVC را صداکشی کرده و در نهایت آن‌ها را خواندیم
تکلیف: از خط دهم تا انتهای صفحه 9 کتاب کار ALV Phonics تکمیل شود . دانش آموزان عزیزم حتما با صدای بلند حروف را صداکشی کرده و بنویسند.

زبان انگلیسی

مدرس: سلطانی متهور، حانیه
فعالیت: درکلاس زبان امروز ما ، مرروری بر داستان ، اسم ، صدا ، شعر ، اکشن ، لغات و نحوه نوشتار حرف Ii داشتیم . کلمات cvc از حرف Ii را در کنار هم آموختیم ، زبان آموزان عزیز تک تک حروف را صدا کشی (sound out )کردند و کلمه را خواندند .
تکلیف: از خط ششم تا انتهای خط دهم صفحه 9 کتاب کار ALV Phonics تکمیل شود . دانش آموزان عزیزم حتما با صدای بلند حروف را صداکشی کرده و بنویسند.

زبان انگلیسی

مدرس: سلطانی متهور، حانیه
فعالیت: در ادامه سفر جذاب و جادویی ما به دنیای فانیکس ، لغت‌هایی که با صدای Ii شروع می‌شود را مرور کردیم و در نهایت زبان آموزان عزیزم تمام تلاششان را کردند که نحوه‌ی صحیح نوشتن Ii را روی سه خط تمرین کنند .
تکلیف: از خط اول تا انتهای خط پنجم صفحه 9 کتاب کار ALV Phonics تکمیل شود . دانش آموزان عزیزم حتما با صدای بلند حروف را صداکشی کرده و بنویسند .

زبان انگلیسی

مدرس: سلطانی متهور، حانیه
فعالیت: در ادامه‌ی سفر پرماجرا و هیجان‌انگیزمان به دنیای جادویی «فانیکس»، با داستان، نام، صدا، حرکت، شعر و مثال‌های مربوط به حرف Ii آشنا شدیم.
تکلیف: از خط هفتم تا انتهای صفحه 8 کتاب کار ALV Phonics تکمیل شود . دانش آموزان عزیزم حتما با صدای بلند کلمات را صداکشی کرده و بنویسند .

زبان انگلیسی

مدرس: سلطانی متهور، حانیه
فعالیت: در کلاس پر از رنگ و ترانه ما، دانش‌آموزان عزیزم با blending آشنا شدند؛ صداها را شنیدند، تشخیص دادند و سپس آن‌ها را به‌هم متصل کردند. از امروز، لذت خواندن و نوشتن برایشان آغاز شده است. در این مسیر هیجان‌انگیز، از همه‌ی دانش‌آموزانم می‌خواهم هنگام انجام تکالیف، با صدای بلند بخوانند، فاصله‌ی بین حروف را رعایت کنند و در سه‌خط‌نویسی، با خطی زیبا و خوانا بنویسند.
تکلیف: از خط ششم تا دهم صفحه 8 کتاب کار ALV Phonics تکمیل شود .
b xpx
# / b
xpx b
# / b

افزودن
b
/ /
: