فعالیت و تکلیف

شعبه: دبستان دخترانه منیریه تهران
کلاس: Basic 22

زبان انگلیسی

مدرس: سلطانی متهور، حانیه
فعالیت: در ادامه سفر جذاب و جادویی ما به دنیای فانیکس ، لغت‌هایی که با حرف Gh شروع می‌شود را مرور کردیم و در کنارهم نحوه‌ی صحیح نوشتن Gh را روی سه خط آموختیم .
تکلیف: از خط اول تا خط پنجم صفحه 20 کتاب کار ALV Phonics کامل شود. توصیه می‌کنم هنگام انجام تکالیف، با صدای بلند صداکشی شود و تمرین‌ها با خطی خوانا و رعایت اصول نگارشی صحیح نوشته شود.

زبان انگلیسی

مدرس: سلطانی متهور، حانیه
فعالیت: در ادامه سفر پرماجرا و هیجان‌انگیز ما به دنیای جادویی فانیکس ، با داستان، نام، صدا، اکشن ، شعر و مثال‌های حرف /Gg/ آشنا شدیم.
تکلیف: از خط دهم تا انتهای صفحه 19 کتاب کار ALV Phonics کامل شود. توصیه می‌کنم هنگام انجام تکالیف، با صدای بلند صداکشی شود و تمرین‌ها با خطی خوانا و رعایت اصول نگارشی صحیح نوشته شود.

زبان انگلیسی

مدرس: سلطانی متهور، حانیه
فعالیت: در ادامه مسیر سفر جذاب و پرماجرا ما به دنیای فانیکس امروز چهارمین کلمه ( the ) با صدای جادویی یادگرفتیم و جمله های مربوط به این صدای جادویی را خواندیم . درنهایت سنجش دیکته نیز گرفته شد .
تکلیف: از خط ششم تا خط دهم صفحه 19 کتاب کار ALV Phonics را کامل کنید. توصیه می‌کنم هنگام انجام تکالیف، با صدای بلند صداکشی کنید و تمرین‌ها را با خطی خوانا و رعایت اصول نگارشی صحیح بنویسید.

زبان انگلیسی

مدرس: سلطانی متهور، حانیه
فعالیت: در ادامه سفر جذاب و جادویی ما به دنیای فانیکس ، لغت‌هایی که با حرف Dd شروع می‌شود را مرور کردیم و در کنارهم نحوه‌ی صحیح نوشتن Dd را روی سه خط آموختیم .
تکلیف: از خط اول تا خط پنجم صفحه 19 کتاب کار تکمیل شود .

زبان انگلیسی

مدرس: سلطانی متهور، حانیه
فعالیت: در ادامه سفر پرماجرا و هیجان‌انگیز ما به دنیای جادویی فانیکس ، با داستان، نام، صدا، اکشن ، شعر و مثال‌های حرف /Dd/ آشنا شدیم.
تکلیف: از خط دهم تا انتهای صفحه 18 کتاب کار تکمیل شود . دفتر های املا تحویل دانش آموزان عزیزم داده شد ، از اشتباهات املایی نوشته شود و توسط شما عزیزان ملاحظه گردد .دفتر ها در روز شنبه همراه زبان آموزان باشد .
b xpx
# / b
xpx b
# / b

افزودن
b
/ /
: