فعالیت و تکلیف

شعبه: دبستان دخترانه میدان امامت تهران
کلاس: Starters 11

زبان انگلیسی

مدرس: خاتمی، یاسمین سادات
فعالیت: با سلام و احترام در کلاس امروز ما صدای oi کتاب Alv phonics 3 آموزش داده شد.
تکلیف: دختران عزیزم صفحه 90 کتاب ALV notebook انجام شود.

زبان انگلیسی

مدرس: خاتمی، یاسمین سادات
فعالیت: با سلام و عرض ادب امروز با دخترای عزیزم ادامه جملات از Sound ow کار شد . همچنین با دخترای گلم Sound ou and sound ow بخش نوشتن و خواندن با بازی و روش های تعاملی تکرار و تمرین شد
تکلیف: دخترای گلم فایل ضمیمه شده در اپارات تماشا شود .

ریاضی به زبان انگلیسی

مدرس: خاتمی، یاسمین سادات
فعالیت: با سلام و عرض ادب امروز با دخترای عزیزم از کتاب Math 2 ادامه مبحث Ways to make 10 را کارکردیم . دخترای گلم با روش های تعاملی و بازی های متنوع تمرین های مربوط به کتاب را حل کردند .

زبان انگلیسی

مدرس: خاتمی، یاسمین سادات
فعالیت: با سلام و عرض ادب امروز با دخترای عزیزم ، ازکتاب Phonics 3sound ow را بخش کلمات و blending کار شد و دخترای عزیزم با بازی و روش های تعاملی خواندن کلمات کار شد .
تکلیف: دخترای عزیزم کلمات صفحه 86 از ALV note book خواندن و نوشتن کلمات تکرار و تمرین شود .

ریاضی به زبان انگلیسی

مدرس: خاتمی، یاسمین سادات
فعالیت: با سلام و عرض ادب امروز با دخترای عزیزم ، در جلسه ESP یک ویدیوی آموزشی درباره "راه‌های ساختن عدد 10" تماشا کردیم و یاد گرفتند که چطور اعداد را با هم جمع کنند تا به 10 برسند (مثل 5 و 5 یا 6 و 4). دخترای عزیزم این مفهوم را با بازی‌های تعاملی و انگشتان دست تمرین کردند.»

علوم به زبان انگلیسی

مدرس: خاتمی، یاسمین سادات
فعالیت: با سلام و عرض ادب امروز با دخترای عزیزم از کتاب Science 2 ادامه مبحث Liquid را یاد گرفتند که مایعات شکل ثابتی ندارند و اگر در ظرف‌های مختلف ریخته شوند، شکل همان ظرف را به خود می‌گیرند. 1. "A liquid takes the shape of its container." 2. "This is a liquid." 3. "Water is a liquid." دخترای گلم با انجام بازی‌های گروهی و فلش‌کارت‌ها، تمرین کردند که مایعات را از جامدات تشخیص دهند .
فعالیت: اولیای گرامی، با سلام و احترام با توجه به دغدغه شما عزیزان در خصوص سنگینی کیف دانش‌آموزان، کتاب‌های زبان انگلیسی در مدرسه نگهداری می‌شوند و فقط در روزهایی که دانش‌آموزان تکلیف دارند، برای انجام تکالیف به منزل فرستاده خواهند شد. لازم به ذکر است که این موضوع پیش‌تر به دانش‌آموزان نیز اطلاع‌رسانی شده است. از همراهی و همکاری شما سپاسگزاریم.

زبان انگلیسی

مدرس: خاتمی، یاسمین سادات
فعالیت: با سلام و عرض ادب امروز با دخترای گلم sound ou را بخش خواندن جملات را تکرار و تمرین کردیم و همچنین دخترای گلم با sound ow آشنا شدند و بخشی از کلمات مربوط به آن با بازی و روش های تعاملی صورت گرفت . همچنین با دخترای گلم خوانش صفحات 77 و 79 تمرین شد
تکلیف: دخترای گلم صفحه 86 از کتاب ALV note book تکمیل شود.لینک ویدیو آپارات در پیوست قرار گرفت

علوم به زبان انگلیسی

مدرس: خاتمی، یاسمین سادات
فعالیت: با سلام و عرض ادب امروز از کتاب Sience 2 دخترای گلم با مبحث Liquid اشنا شدند ،دخترای گلم با انجام بازی و آزمایش، جمله کلیدی "A liquid takes the shape of its container" را تمرین کردند و یاد گرفتند چطور بگویند "This is a liquid" و "It is round/square" (وقتی شکل ظرف تغییر می‌کند را بیان کنند
b xpx
# / b
xpx b
# / b

افزودن
b
/ /
: