فعالیت و تکلیف

شعبه: دبستان دخترانه نبرد تهران
کلاس: دانشمندان 2

ریاضی اول

مدرس: شاه محمدی، محبوبه
فعالیت: کتاب ریاضی صفحات 112 تا 114 تدریس شد و تمرینات آن حل شد.
تکلیف: کتاب کار ریاضی همراه دخترها به منزل فرستاده شد لطفا صفحات 95 و 96 آن در منزل انجام شود همچنین فردا دخترها حتما کتاب کار ریاضی را جهت حل تمرین همراه خود به مدرسه بیاورند.

فارسی اول

مدرس: شاه محمدی، محبوبه
فعالیت: کتاب کار فارسی صفحات 97 تا 101 در کلاس حل شد. نشانه ف مرور شد. از کتاب کلمه کوچولو روانخوانی صفحه 50 پرسش کلاسی انجام شد.
تکلیف: فردا از نشانه های پ، گ ، ف املا گفته می شود لطفا در منزل مرور و تمرین شود.

هنر اول

مدرس: موسوی، راضیه سادات
فعالیت: آموزش ساخت کاردستی آدمک خلاق با استفاده از کاغذرنگی و چوب بستنی انجام شد.

مهارت زندگی

مدرس: محمودی، شبنم
فعالیت: امروز با دخترای قشنگم مطالب کلاس آنلاین را مرور کردیم و همینطور در مورد هدیه دادن در زمان مناسب با یکدیگر گفت‌و‌گو کردیم.

ریاضی اول

مدرس: شاه محمدی، محبوبه
فعالیت: جمع شانه ای آموزش داده شد. کتاب ریاضی صفحه 111 حل شد.
تکلیف: برای اعداد 10 تا 19 در دفتر مشق شکل و چوب خط کشیده شود.

علوم اول

مدرس: شاه محمدی، محبوبه
فعالیت: کتاب کار علوم درس هشتم انجام شد.

فارسی اول

مدرس: شاه محمدی، محبوبه
فعالیت: کتاب کار فارسی صفحات 97 و 98 در کلاس انجام شد.

نگارش اول

مدرس: شاه محمدی، محبوبه
فعالیت: کتاب نگارش صفحه 79 و 80 در کلاس انجام شد.
تکلیف: کتاب کلمه کوچولو صفحه 50 در منزل روانخوانی شود فردا از دخترها پرسش و پاسخ انجام خواهد گرفت. همچنین از همین صفحه 4 جمله کوتاه را به صورت دلخواه انتخاب کنید و آنها را به صورت نامرتب بنویسید تا دخترها آن را کامل کنند. همچنین برای کلمات استفاده، گوسفند، فراوان و می فروشی جدول بخش و صدا کشیده تا دانش آموزان آن را کامل کنند.

ورزش اول

مدرس: عابدین، مهری
فعالیت: اجرای حرکات ایستگاهی در قالب بازی هدفمند صورت گرفت.

ریاضی اول

مدرس: شاه محمدی، محبوبه
فعالیت: کتاب ریاضی صفحه 109 و 110 تدریس شد و تمرینات آن حل شد.

فارسی اول

مدرس: شاه محمدی، محبوبه
فعالیت: نشانه گ مرور و تمرین شد. نشانه ف آموزش داده شد. کتاب فارسی صفحه 58 و 60 روانخوانی شد. کتاب کلمه کوچولو صفحه 49 و 50 روانخوانی شد و تمرینات صفحه 51 انجام شد.
تکلیف: از کتاب کلمه کوچولو کلمات صفحه 49 روانخوانی شود و از روی کلماتی که دور آنها خط کشیده است یک بار در دفتر مشق نوشته شود. 4 خط املا نوشته شود.

قرآن اول

مدرس: شاه محمدی، محبوبه
فعالیت: کتاب قرآن صفحه 38 تا 42 تدریس شد.سوره ناس تدریس شد.

شطرنج

مدرس: کشه فراهانی، سعیده
فعالیت: امروز صفحه 19 کتاب آموزش داده شد و تمرین شد .

ریاضی اول

مدرس: شاه محمدی، محبوبه
فعالیت: کتاب ریاضی صفحات 107 و 108 حل شد.

فارسی اول

مدرس: شاه محمدی، محبوبه
فعالیت: کتاب کلمه کوچولو صفحه 47 روانخوانی شد. تمرین شماره 1 صفحه 48 انجام شد.
تکلیف: کتاب کلمه کوچولو تمرین شماره 2 و زیبا نویسی صفحه 48 در منزل انجام شود. کتاب کار فارسی صفحه 95 و 96 در منزل انجام شود. 4 خط املا نوشته شود. ارمغان شماره 16 در منزل انجام شود.

رایانه

مدرس: فخاریان، یاسمن
فعالیت: در این جلسه دخترهای عزیزم با صفحه کلید و انواع دکمه های آن آشنا شدند، همچنین در این جلسه ابزار نوشتن در نرم افزار نقاشی و نحوه تغییر رنگ، سایز، دستخط و حالت نوشته در این نرم افزار آموزش داده شد.
تکلیف: دخترهای قشنگم تمرین صفحه 44 کتاب را انجام داده و تصویر آن را داخل پرتال، بخش رایانه، داخل همین تکلیف ارسال کنید یا داخل فلش یا به صورت پرینت شده جلسه آینده یعنی روز چهارشنبه 1 بهمن به معلم رایانه تحویل دهید. انجام این تکلیف الزامی و مهلت ارسال آن تا روز سه شنبه 30 دی می باشد. فایل آپلود شده تصویر پروژه می باشد.

بازی استراتژیک

مدرس: ساداتی، مبینا
فعالیت: سلام و عرض ادب کلاس آنلاین بازی نقاشی ریتمیک برای تقویت سرعت دست و عکس العمل ، هماهنگی عصب و عضله ، تقویت شنوایی و دقت و تمرکز و تمرین اشکال هندسی

ریاضی اول

مدرس: شاه محمدی، محبوبه
فعالیت: کتاب ریاضی صفحه 103تا105 حل شد.کتاب کار ریاضی صفحه92و93حل شد.عدد 19 آموزش داده شد.
تکلیف: دختران گلم صفحه 105درمنزل کامل شود.صفحه94 کتاب کارریاضی حل شود.

نگارش اول

مدرس: شاه محمدی، محبوبه
فعالیت: صفحه77 و 78 کتاب نگارش( درس گ ) حل شد.
تکلیف: یک املا 4 خطی نوشته شود .سوالات یک مدادی کتاب نگارش ( درس گ )نوشته شود.تکالیف در پرتال ارسال گردد.

هنر اول

مدرس: موسوی، راضیه سادات
فعالیت: آموزش نقاشی کوسه و قایق انجام شد و سپس دختران گلم با خلاقیت خود به تکمیل نقاشی پرداختند و با تکنیک مدادرنگی رنگ آمیزی کردند.
b xpx
# / b
xpx b
# / b

افزودن
b
/ /
: