فعالیت و تکلیف

شعبه: دبستان دخترانه نبرد تهران
کلاس: دانشمندان 2

ریاضی اول

مدرس: شاه محمدی، محبوبه
فعالیت: اردوی آب بازی در مدرسه برگزار شد .

ریاضی اول

مدرس: شاه محمدی، محبوبه
فعالیت: جهت های فضایی ( راست ، چپ ، بالا ، پایین ) همراه با بازی مرور و تمرین شد.

فارسی اول

مدرس: شاه محمدی، محبوبه
فعالیت: با قوانین کلاس آشنا شدیم و آنها را مرور کردیم . با خطوط مختلف ( صاف ، خمیده ، شکسته ) آشنا شدیم و با هدف تقویت مهارت های دست ورزی این خطوط را ابتدا با خمیر بازی درست کردیم سپس روی کاغذ آنها را قیچی کردیم .

دست ورزی

مدرس: شاه محمدی، محبوبه
فعالیت: با هدف افزایش مهارت های دست ورزی ، دقت و تمرکز و خلاقیت با نخ کردن مهره ها و مرواریدها انگشتر درست کردیم .

ریاضی اول

مدرس: شاه محمدی، محبوبه
فعالیت: با هدف پیروی از دستورالعملها ابتدا آهنگی در کلاس پخش شد و حرکات گفته شده در آن آهنگ را انجام دادیم سپس با چوب کبریت ، اشکالی را از روی الگوها درست کردیم و یکی از آنها را به دلخواه در کاغذی چسباندیم. با دست راست و چپ آشنا شدیم و روی دست های راستمان دستبندهایی را بستیم.

علوم اول

مدرس: شاه محمدی، محبوبه
فعالیت: دختران گلم آغاز پایگاه تابستان مبارک در کارگاه علوم با اجزای مختلف گیاهان و چیزهایی که یک گیاه برای رشد کردن به آن نیاز دارد آشنا شدیم . فیلم کوتاهی از رشد یک گیاه تماشا کردیم و نقاشی گل با اجزای آن را کشیدیم.

ورزش اول

مدرس: کاظمی، محدثه
فعالیت: گرم کردن و نرمش انجام حرکات ریتمیک روی موزیک انجام حرکات کششی سرد کردن انجام شد
b xpx
# / b
xpx b
# / b

افزودن
b
/ /
: