1405/05/04
ریاضی پنجم
مدرس:
برادران باقری، سمانه
فعالیت:
کارگاه ریاضی با هدف آموزش ضرب اعداد دو و سه رقمی همراه با بازی برگزار شد.
تکلیف:
دختران گلم کاربرگ منزل ضرب را با دقت انجام دهید. (راه حل ستونی یا با روش گسترده نویسی به گونه ای که در کلاس بیان شد، حتما نوشته شود.)
رایانه
مدرس:
فخاریان، یاسمن
فعالیت:
در این جلسه نحوه ساخت تصاویر به صورت نمدی در هوش مصنوعی گپ جی پی تی آموزش داده شد، همچنین دخترهای قشنگ یکی از موضوعات درس علوم ( رشد گیاه، حیوانات و ... ) را انتخاب کرده و تصویر آن را به صورت نمدی درست کردند.
1405/04/31
1405/04/30
علوم پنجم
مدرس:
برادران باقری، سمانه
تکلیف:
کاربرگ منزل معماری شگفت انگیز گل پاسخ داده شود.
فارسی پنجم
مدرس:
قاسمی، الهام
فعالیت:
مبحث مفرد و مجمع به روش بازی و خلاقیت تدریس شد.
تکلیف:
کاربرگ سخنی با کشورم ایران ،به دانش آموزان داده شد.متن با خط خوش نوشته شود.درصورت تمایل دانش آموزان میتوانند تصاویر دور را رنگ آمیزی و برجسته سازی کنند.
هنر پنجم
مدرس:
موسوی، راضیه سادات
فعالیت:
ادامه ی فعالیت ساخت ماسک حیوان انجام شد و تعدادی از ماسک ها تکمیل شد.
ورزش پنجم
مدرس:
کاظمی، محدثه
فعالیت:
نرمش
انجام حرکات ریتمیک روی موزیک جام جهانی
سرد کردن
1405/04/29
ریاضی پنجم
مدرس:
برادران باقری، سمانه
فعالیت:
کارگاه ریاضی با هدف آموزش انواع زاویه و روش اندازه گیری آنها، همراه با انجام دست ورزی و بازی آموزشی برگزار شد.
تکلیف:
کاربرگ منزل زاویه ها با دقت حل شود. دانش آموزانی که کاربرگ های قبلی را حل نکرده و یا ناقص است، با دقت تکمیل کرده و فردا همراه داشته باشند.