فعالیت و تکلیف

شعبه: دبستان دخترانه نبرد تهران
کلاس: کاوشگران 2

ریاضی پنجم

مدرس: برادران باقری، سمانه
فعالیت: کارگاه ریاضی با هدف آموزش ضرب اعداد دو و سه رقمی همراه با بازی برگزار شد.
تکلیف: دختران گلم کاربرگ منزل ضرب را با دقت انجام دهید. (راه حل ستونی یا با روش گسترده نویسی به گونه ای که در کلاس بیان شد، حتما نوشته شود.)

هنر پنجم

مدرس: موسوی، راضیه سادات
فعالیت: ادامه فعالیت ماسک حیوانات انجام شد و ماسک ها تکمیل گردید.

فارسی پنجم

مدرس: قاسمی، الهام
فعالیت: اردوی دانش آموزان برگزار شد.
تکلیف: فایل گنجینه فرستاده شد.دانش آموزان با دقت،مطالعه کنند و به سؤالات آن پاسخ دهند.تا جمعه فرصت ارسال دارید.

علوم پنجم

مدرس: برادران باقری، سمانه
فعالیت: کارگاه علوم با هدف آموزش ساختمان گل همراه با انجام دست ورزی برگزار شد.
تکلیف: کاربرگ منزل معماری شگفت انگیز گل پاسخ داده شود.

فارسی پنجم

مدرس: قاسمی، الهام
فعالیت: مبحث مفرد و مجمع به روش بازی و خلاقیت تدریس شد.
تکلیف: کاربرگ سخنی با کشورم ایران ،به دانش آموزان داده شد.متن با خط خوش نوشته شود.درصورت تمایل دانش آموزان میتوانند تصاویر دور را رنگ آمیزی و برجسته سازی کنند.

ورزش پنجم

مدرس: کاظمی، محدثه
فعالیت: نرمش انجام حرکات ریتمیک روی موزیک جام جهانی سرد کردن انجام شد.

ریاضی پنجم

مدرس: برادران باقری، سمانه
فعالیت: کارگاه ریاضی با هدف آموزش انواع زاویه و روش اندازه گیری آنها، همراه با انجام دست ورزی و بازی آموزشی برگزار شد.
تکلیف: کاربرگ منزل زاویه ها با دقت حل شود. دانش آموزانی که کاربرگ های قبلی را حل نکرده و یا ناقص است، با دقت تکمیل کرده و فردا همراه داشته باشند.

علوم پنجم

مدرس: برادران باقری، سمانه
فعالیت: کارگاه علوم با هدف آموزش ساختمان گل همراه با انجام دست ورزی برگزار شد.

رایانه

مدرس: فخاریان، یاسمن
فعالیت: در این جلسه دخترهای قشنگم برای یکی از مفاهیم ریاضی (جمع، تفریق، ضرب، کسر و ...) مسئله ای نوشته و تصویر آن را داخل گپ جی پی تی ایجاد کردند.
تکلیف: یکی از مسائل کتاب ریاضی سال گذشته خود را انتخاب کرده و برای آن تصویری داخل گپ جی پی تی بسازید و آن تصویر را به همراه پرامپت نوشته شده برای آن داخل پرتال، بخش رایانه، داخل همین تکلیف ارسال کنید. مهلت ارسال این تکلیف تا روز یکشنبه 4 مرداد می باشد.
b xpx
# / b
xpx b
# / b

افزودن
b
/ /
: