فعالیت و تکلیف

شعبه: دبستان دخترانه نبرد تهران
کلاس: Starters 11

زبان انگلیسی

مدرس: جعفری، زهرا
فعالیت: در کلاس امروز در کتاب Our Discovery Island 1 صفحه 36 Unit 3 قسمت phonics جهت تقویت reading و blending در کلاس تدریس و با بازی تکرار و تمرین و با وسایل شخصی سازی شد. 100 Questions در کلاس پرسش و پاسخ و تمرین شد.
تکلیف: فایل صوتی 49 با دقت گوش داده شود. کتاب کار صفحه 34 کامل شود. املای واژگان زیر جهت املا تمرین شود: journalist, pilot, police officer, teacher

علوم به زبان انگلیسی

مدرس: جعفری، زهرا
فعالیت: نحوه ی رشد گیاهان و مراحل مختلف رشد آنها را بررسی کردیم. ویدیو جهت تثبیت این مراحل تماشا کردیم.

زبان انگلیسی

مدرس: جعفری، زهرا
فعالیت: در کلاس امروز در کتاب Our Discovery Island 1 صفحه 35 Unit 3 قسمت Writing جهت تقویت reading و روخوانی متن و contraction و possessive s در کلاس تدریس و با بازی تکرار و تمرین و با وسایل شخصی سازی کردیم. Spelling لغات ارزشیابی کردیم. فایل صوتی 49 جهت مرور در کلاس گوش داده و تکرار کردیم. بازی جهت تثبیت متن صفحه 34 در کلاس انجام دادیم. روخوانی متن صفحه 34 را با مشارکت همه ی دانش آموزان انجام دادیم.
تکلیف: فایل صوتی 49 با دقت گوش داده شود. (حداقل 3 بار، همراه با تکرار از روی متن کتاب صفحه 34) کتاب کار صفحات 32 و 33 کامل شوند. Spelling لغات صفحه ی 32 تمرین شود .(فردا مجدداً ارزیابی می شوند.)

زبان انگلیسی

مدرس: جعفری، زهرا
فعالیت: در کلاس امروز در کتاب Our Discovery Island 1 صفحه 34 Unit 3 قسمت Story Audio file جهت تقویت listening با تکنیک shadowing و روخوانی جملات و کلمات با استفاده از Family Tree شخصی سازی جملات Story در کلاس تدریس و با بازی تکرار و تمرین شد.
تکلیف: فایل صوتی 49 با دقت گوش داده شود. کتاب کار صفحه ی 31 کامل شود. Spelling لغات صفحه ی 32 تمرین شود .(فردا ارزیابی می شوند.)

ریاضی به زبان انگلیسی

مدرس: جعفری، زهرا
فعالیت: مفاهیم smaller than, equivalent, greater than را یاد گرفتیم و با اعداد و عبارت های ریاضی مختلف تکرار کردیم.

زبان انگلیسی

مدرس: جعفری، زهرا
فعالیت: در کلاس امروز در کتاب Our Discovery Island 1 صفحه 33 Unit 3 مرتبط با ساخت پرسش و پاسخ از مشاغل روخوانی جملات و کلمات و ساختن پرسش و پاسخ به آن ها برای مشاغل با ساختار Is he a.....? Yes, he is . No, he isn't. Is she a.....? Yes, she is.No, she isn't در کلاس تدریس و با بازی تکرار و تمرین شد. فایل صوتی صفحه 33 کتاب Our Discovery Island 1 در کلاس 4 بار گوش داده و جملات و سوالات آن تکرار شد.
تکلیف: صفحه 31 کتاب Activity Book کامل شود. تمرین برای املا از کلمات vet, doctor, pilot, teacher ویدیو مشاغل تماشا شود. فایل های صوتی 45, 46, 47, 48 از کتاب Our Discovery Island 1 حداقل 3 بار گوش داده شوند.

ریاضی به زبان انگلیسی

مدرس: جعفری، زهرا
فعالیت: مفاهیم ریاضی در مقایسه اعداد را یاد گرفتیم. greater than less than equivalent فعالیت های صفحه 30 کتاب math را کامل کردیم. 100 پرسش و پاسخ را مرور کردیم.

زبان انگلیسی

مدرس: جعفری، زهرا
فعالیت: در کلاس امروز در کتاب Our Discovery Island 1 صفحه 32 Unit 3 مرتبط با مشاغل روخوانی جملات و کلمات و ساختن جملات برای مشاغل با ساختار He's a.... She's a .... در کلاس تدریس و با بازی تکرار و تمرین شد.
تکلیف: فایل های صوتی 45, 46, 47 حداقل سه بار با دقت گوش داده شوند . کتاب کار صفحه ی 30 حل شود. (شماره صفحات کامل نشده کتاب کار روی برگه نوشته و چسبیده شد روی کتاب Activity Book لطفاً تا شنبه کامل شود و برای چکِ مجدد تحویل داده شود.)

علوم به زبان انگلیسی

مدرس: جعفری، زهرا
فعالیت: در این جلسه فرایند چرخه ی زندگی مرغ و خروس، قورباغه و انسان را بررسی کردیم. مفهوم مراحل مختلف را با ویدیو و فعالیت های متنوع تثبیت کردیم.
تکلیف: ویدیو تماشا شود.
b xpx
# / b
xpx b
# / b

افزودن
b
/ /
: