فعالیت و تکلیف

شعبه: دبستان دخترانه نبرد تهران
کلاس: Starters 13

زبان انگلیسی

مدرس: توکلی دخرابادی، مریم
فعالیت: در کلاس امروز در کتاب Our Discovery Island 1 صفحه 39 Unit 3 قسمت Progress Check جهت تثبیت مطالب تدریس شده در کلاس حل و با بازی تکرار و تمرین شد. 100 Questions در کلاس پرسش و پاسخ تمرین شد. ارزشیابی spelling انجام شد.
تکلیف: کتاب کار تا پایان صفحه ی 37 کامل شود.

زبان انگلیسی

مدرس: توکلی دخرابادی، مریم
فعالیت: در کلاس امروز در کتاب Our Discovery Island 1 صفحه 38 Unit 3 قسمت Culture جهت تقویت مکالمه لغات مربوط به اعضای خانواده در کلاس تدریس و با بازی تکرار و تمرین شد. 100 Questions در کلاس پرسش و پاسخ تمرین شد.
تکلیف: ویس مربوط به روخوانی صفحه ی 38کتاب بارگذاری شده است. کتاب کار صفحه ی 36 کامل شود. Spelling لغات صفحات 30و 31 aunt uncle mum dad sister brother grandma grandpa cousin baby تمرین شود.

ریاضی به زبان انگلیسی

مدرس: توکلی دخرابادی، مریم

زبان انگلیسی

مدرس: توکلی دخرابادی، مریم
فعالیت: در کلاس امروز در کتاب Our Discovery Island 1 صفحه 37 Unit 3 CLILقسمت جهت تقویت مکالمه لغات مربوط به اعضای خانواده در کلاس تدریس و با بازی تکرار و تمرین شد. 100 Questions در کلاس پرسش و پاسخ تمرین شد.
تکلیف: فایل صوتی 49 با دقت گوش داده شود. کتاب کار صفحه 35کامل شود.

زبان انگلیسی

مدرس: توکلی دخرابادی، مریم
فعالیت: در کلاس امروز در کتاب Our Discovery Island 1 صفحه 36 Unit 3 قسمت phonics جهت تقویت reading و blending در کلاس تدریس و با بازی تکرار و تمرین و با وسایل شخصی سازی شد. 100 Questions در کلاس پرسش و پاسخ و تمرین شد.
تکلیف: فایل صوتی 49 با دقت گوش داده شود. کتاب کار صفحه 34کامل شود.

زبان انگلیسی

مدرس: توکلی دخرابادی، مریم
فعالیت: در کلاس امروز در کتاب Our Discovery Island 1 صفحه 35 Unit 3 قسمت Writing جهت تقویت reading و روخوانی متن و contraction و possessive s در کلاس تدریس و با بازی تکرار و تمرین و با وسایل شخصی سازی شد. Spelling لغات ارزشیابی شد.
تکلیف: فایل صوتی 49 با دقت گوش داده شود. کتاب کار صفحات 32 و 33کامل شود. Spelling لغات صفحه ی 32 مجدداً تمرین شود .

علوم به زبان انگلیسی

مدرس: توکلی دخرابادی، مریم
فعالیت: از کتاب Science مبحث Growth Egg,chick,chicken Egg , tadpole , frogتدریس شد.
b xpx
# / b
xpx b
# / b

افزودن
b
/ /
: