1405/04/31
زبان انگلیسی
مدرس:
توکلی دخرابادی، مریم
فعالیت:
در کلاس امروز پرسش و پاسخهای درس 7 را با کمک بازی و فعالیتهای آموزشی مرور کردیم و لغات مربوط Playground با کمک
Body gestures و سپس جمله سازی با ساختارهای I am....ing She is ....ing به کمک بازی های آموزشی و پانتومیم و تصاویر ساخته شده به کمک هوش مصنوعی یاد گرفتیم و تثبیت کردیم .
کاردستی مرتبط playground را با کمک همه ی دانش آموزان درست کردیم و کاربرگ جهت مرور مطالب Unit7 را در کلاس کار کردیم .
تکلیف:
لطفاً عزیزانی که کاربرگ ها کامل نکرده آمد کامل کنند.
1405/04/29
زبان انگلیسی
مدرس:
توکلی دخرابادی، مریم
فعالیت:
در کلاس امروز پرسش و پاسخهای درس 7 رابا کمک بازی فعالیتهای آموزشی تمرین و مرور کردیم و مطالب تدریس شده در این درس را با کمک کاربرگ آموزشی تثبیت کردیم.
با کمک همه ی دانش آموزان کاردستی مربوط به ساخت پیتزا را همزمان با مرور مراحل ساخت پیتزا مرور کردیم.
تکلیف:
کاربرگی که در کلاس تحویل و توضیحات مربوط به آن داده شده است در منزل تکمیل شده و فردا تحویل داده شود.
1405/04/28
زبان انگلیسی
مدرس:
توکلی دخرابادی، مریم
فعالیت:
در کلاس امروز با کمک ساختار
I've got......ساخت جملات در رابطه با خوراکی های lunch box را یاد گرفتیم و با کمک بازی و فعالیت های آموزشی این ساختار را شخصی سازی کردیم .
پرسش و پاسخ های Unit 7 را با کمک فعالیت های آموزشی تمرین و تکرار کردیم.
تکلیف:
سرمشق های
cheese
milk
juice
water
bread
که در دفتر تکلیف داده شدهاند کامل شوند.
1405/04/24