فعالیت و تکلیف

شعبه: دبستان دخترانه نیروی هوایی تهران
کلاس: ارکیده 1

ریاضی پنجم

مدرس: جنگی جزین، مرضیه
تکلیف: چون تعدادی از دانش آموزان در مبحث ضرب و تقسیم ایرادات جزئی دارند به عنوان تکلیف هر شب به دانش آموزان تعدادی ضرب و تقسیم دادم...اولیای عزیز به صلاحدید خودتان تعدادی ضرب و تقسیم تکنیکی در دفتر دانش آموزان به عنوان تمرین بنویسید.سپاسگزارم..

علوم پنجم

مدرس: جنگی جزین، مرضیه
فعالیت: مراحل روش علمی با ارائه ی پاور و داستان کوتاه مرور شد و آزمایش های جذاب در کلاس انجام شد.
تکلیف: کاربرگ مربوط به مراحل روش علمی کامل شود.

فارسی پنجم

مدرس: جنگی جزین، مرضیه
فعالیت: شبه جمله و منادا وندا آموزش داده شد و کاربرگ مربوط به آن در کلاس کامل شد.

هوش مصنوعی

مدرس: ابوالقاسم حسینی، مرضیه سادات
فعالیت: مفهوم هوش مصنوعی AI آموزش داده شد و دانش آموزان عزیز با کاربردهای هوش مصنوعی در زندگی روزمره آشنا شدند.

ریاضی پنجم

مدرس: جنگی جزین، مرضیه
فعالیت: در زنگ ریاضی مبحث الگوها همراه با کار دست ورزی تمرین و مرور شد.
تکلیف: روی برگه یا مقوای a4 با استفاده از حبوبات یا چوب کبریت یک الگوی منظم درست کنید و رابطه آن را به دست آورید.
فعالیت: به پایگاه تابستانی مدرسه خوش آمدید دانش‌آموزان عزیز، آغاز پایگاه تابستانی را به شما گرامیان تبریک می‌گوییم. حضور شما در این برنامه فرصتی ارزشمند است برای یادگیری، رشد فردی، پرورش استعدادها و ساختن خاطراتی زیبا و ماندگار در کنار دوستان و مربیان مهربان. در این پایگاه، تلاش کرده‌ایم تا با برنامه‌هایی متنوع، آموزنده و نشاط‌آور، تابستانی پربار، بانشاط و خاطره‌انگیز برای شما رقم بزنیم. با آرزوی موفقیت، شادابی و تجربه لحظاتی به‌یادماندنی.

ریاضی پنجم

مدرس: جنگی جزین، مرضیه
فعالیت: سلام و عرض ادب خدمت اولیای عزیز امروز در جلسه اول پایگاه تابستانی در زنگ ریاضی مبحث عدد نویسی تکرار و تمرین شد و با استفاده از بازی این مبحث مرور شد.
تکلیف: کاربرگ مربوط به عدد نویسی در کلاس حل شد.

فارسی پنجم

مدرس: جنگی جزین، مرضیه
فعالیت: در جلسه اول درس فارسی شناخت انواع جمله‌ها (خبری ،عاطفی، تعجبی، پرسشی) با استفاده از بازی، بررسی و مرور شد.
تکلیف: کاربرگ مربوط به شناخت انواع جمله‌ها در منزل تکمیل شود.

ورزش پنجم

مدرس: اسدی، محبوبه
فعالیت: جهت اطلاع اولیای عزیز، نرمش و حرکات کششی ،جنبشی،تست والیبال از تمامی دانش آموزان گرفته شد.در پایان سرد کردن انجام شد.
b xpx
# / b
xpx b
# / b

افزودن
b
/ /
: