فعالیت و تکلیف

شعبه: دبستان دخترانه نیروی هوایی تهران
کلاس: نیلوفر

ریاضی ششم

مدرس: ناظری، مینا
فعالیت: ارزیابی ریاضی صورت گرفت .
تکلیف: دخترهای گلم لطفا ارمغان هفته ی سوم حل شود .

علوم ششم

مدرس: ناظری، مینا
فعالیت: علوم درس دوم تدریس شد .آزمایش خاصیت رنگبری آب ژاول و آب اکسیژنه انجام شد .
تکلیف: درس دوم علوم برای جلسه ی آینده مطالعه شود .

مطالعات اجتماعی ششم

مدرس: ناظری، مینا
فعالیت: مطالعات درس دوم پرسیده شد .کتاب کار مطالعات درس دوم حل شد .

هنر ششم

مدرس: ثمری، مینا
فعالیت: ادامه‌ی گفتگوها برای نجات دریاها و آماده‌سازی برای مسابقه.در این جلسه، در ادامه‌ی مباحث جلسات پیشین، درباره‌ی راه‌های نجات دریاها و حفظ زیبایی‌های طبیعی آن‌ها گفتگو شد. دانش‌آموزان به نقاشی‌های خود درباره‌ی این موضوع ادامه دادند و با مداد رنگی، احساسات و ایده‌های خود را به تصویر کشیدند. تکنیک‌های هنری در استفاده از مداد رنگی آموزش داده شد ، دانش‌آموزان برای شرکت در مسابقه‌ی خلاقانه با موضوع «نجات دریاها» آماده شدند. این فعالیت‌ها نه‌تنها مهارت‌های هنری دانش‌آموزان را تقویت می کند ، بلکه حس مسئولیت‌پذیری، همکاری و امید به آینده‌ای پاک‌تر را در دل‌هایشان پرورش می دهد .
تکلیف: تمرین نقاشی با موضوع نجات دریاها ها با تکنیک مداد رنگی روی برگه A4 کشیده شود و جلسه آینده همراه خود بیاورند.

رباتیک

مدرس: بهرام بیگی پور، میترا
فعالیت: ساخت صفحه ربات چرخ و فلک

ریاضی ششم

مدرس: ناظری، مینا
فعالیت: کتاب کار ریاضی صفحه ی 17 حل شد.کتاب درسی ریاضی صفحه ی 8و9 تدریس شد .
تکلیف: کتاب کار ریاضی تمرین صفحه ی 18 سوال 1تا پایان سوال 6 حل شود .دخترهای عزیزم فردا کتاب کار ریاضی به همراه داشته باشید .

علوم ششم

مدرس: ناظری، مینا
فعالیت: دخترهای گلم فردا علوم درس دوم رو از همه می پرسم .

فارسی ششم

مدرس: ناظری، مینا
فعالیت: درس پنجره های شناخت تدریس شد .صفحه ی 17 و 18 کتاب کار فارسی تدریس وحل شد .

ریاضی ششم

مدرس: ناظری، مینا
فعالیت: ریاضی مبحث عدد نویسی تدریس شد .

فارسی ششم

مدرس: ناظری، مینا
فعالیت: سنجش فارسی برگزار شد .

مطالعات اجتماعی ششم

مدرس: ناظری، مینا
فعالیت: مطالعات درس دوم تدریس شد .
تکلیف: برای جلسه ی آینده مطالعات درس دوم از همه پرسیده می شود .کاربرگه ی شماره ی 2 کامل شود .

مهارت زندگی

مدرس: طاهری، ملیکا
فعالیت: امروز در کلاس مهارت‌های زندگی پایه ششم، درباره‌ی شناخت احساسات و شیوه‌های کنترل آن‌ها گفت‌وگو شد. در این جلسه، دانش‌آموزان با مشارکت فعال خود و از طریق اجرای پانتومیم، انواع احساسات را شناسایی کرده و با نحوه‌ی بیان و مدیریت صحیح آن‌ها آشنا شدند.
تکلیف: از دانش‌آموزان خواسته شد تا تکلیف مربوط به موضوع احساسات را در منزل انجام داده و برای جلسه‌ی بعد، آماده‌ی ارائه و گفت‌وگو درباره‌ی نتایج آن باشند.

بازی استراتژیک

مدرس: بیک وردی، بهار
فعالیت: درود بر والدین محترم امروز دو بازی : 1-جمع کردن لیوان ها 2- حرکات معکوس که هر دو بازی براساس ریتم 4ضربی همراه موسیقی و برای سرعت عمل و واکنش سریع به صدا هماهنگی چشم و دست بچه ها تمرین نوبت دهی و رعایت قوانین تقویت تعامل و همکاری اجتماعی و همزمان شمردن و هماهنگی حرکات بدن با موسیقی بازی و اجرا گردید. و در آخر مهمترین اهداف ایجاد نشاط و تخلیه انرژی و هیجان مثبت که بازی های پر تحرک این اهداف را ایجاد میکنند. (این بازی ها در غالب گروهی دونفره انجام گردید)

ریاضی ششم

مدرس: ناظری، مینا
فعالیت: ریاضی مبحث الگوی اعداد زوج ،الگوی مربعی و مثلثی تکرار و تمرین شد .

فارسی ششم

مدرس: ناظری، مینا
فعالیت: فارسی حکایت محبت تدریس شد .خلاصه نویسی تدریس شد و دانش آموزها از حکایت محبت خلاصه نویسی کردند.

انشا و نگارش ششم

مدرس: ناظری، مینا
فعالیت: کتاب نگارش صفحه ی 13و 14 درکلاس حل شد .

قرآن ششم

مدرس: ناظری، مینا
فعالیت: قرآن صفحه ی 3و4 تدریس شد .کاردرکلاس صفحه ی 5حل شد .

رایانه

مدرس: ابوالقاسم حسینی، مرضیه سادات
فعالیت: دانش آموزان عزیز با استفاده از کد پیام دهی، پروژه مراحل کاشت دانه در نرم افزار اسکرچ را انجام دادند.

مهارت اجتماعی

مدرس: طاهری، ملیکا
فعالیت: امروز در کلاس مهارت‌های زندگی پایه ششم، درباره‌ی مدیریت زمان و برنامه‌ریزی صحیح گفت‌وگو شد. در این جلسه، اهمیت تقسیم‌بندی مناسب زمان برای انجام تکالیف درسی و رسیدگی به امور روزمره مورد تأکید قرار گرفت. همچنین دانش‌آموزان با شیوه‌های مؤثر برنامه‌ریزی آشنا شدند تا بتوانند کارهای خود را در زمان مقرر و بدون فشار زمانی انجام دهند.
تکلیف: همچنین از دانش‌آموزان خواسته شد تا دفتر برنامه‌ریزی روزانه برای فعالیت‌های خود تهیه کنند تا از فواید و تأثیرات مثبت آن در نظم‌بخشی، مسئولیت‌پذیری و بهبود کیفیت زندگی روزمره بهره‌مند شوند.

ریاضی ششم

مدرس: ناظری، مینا
تکلیف: دخترهای گلم برای فردااز کتاب درسی ریاضی 10 سوال از مبحث الگو ها طراحی و حل کنید.فرداآزمون از مبحث الگوها داریم .

مطالعات اجتماعی ششم

مدرس: ناظری، مینا
فعالیت: مطالعات درس اول پرسیده شد .ارمغان هفته ی دوم بررسی و حل شد .آزمون گونیا برگزار شد .

هدیه‌های آسمان ششم

مدرس: ناظری، مینا
فعالیت: هدیه درس اول از همه پرسیده شد.

ورزش ششم

مدرس: اسدی، محبوبه
فعالیت: جهت اطلاع اولیای عزیز، آموزش استارت های دو میدانی ،سرعت و استقامت ،انجام داده شد.گرم کردن و سرد کردن ابتدا و انتهای کلاس.

زیبانویسی

مدرس: مصطفوی، منیره
فعالیت: ادامه‌ی اتصالات حرف ب و الف، آموزش داده شد. کتاب خطاط‌شو، نوشته شد.
تکلیف: سرمشق‌های داده شده، انجام شود.لطفا دفتر و کتاب زیبانویسی، هر جلسه اورده شود. کتاب خطاط‌شو، صفحات 7، 8، 10 و 11 کامل شود.

آزمایشگاه

مدرس: ناظری، مینا
فعالیت: آزمایش صفحه 12 کتاب علوم انجام شد .آزمایش خاصیت رنگبری آب ژاول روی بتادین انجام شد .
b xpx
# / b
xpx b
# / b

افزودن
b
/ /
: