فعالیت و تکلیف

شعبه: دبستان پسرانه جنت آباد تهران
کلاس: کاشفان

ریاضی سوم

مدرس: بیجانلو، گوهر
فعالیت: به نام حضرت دوست که هرچه داریم از اوست با سلام و احترام! توانایی مقایسه سطح اشکال مختلف با یکدیگر،شناخت فرمول مساحت مستطیل و مربع در کلاس تدریس شد و فعالیت صفحه 91 در کتاب کامل شد.
تکلیف: پسرای گلم! کتاب کار فارسی برای فردا صفحات 62 و 70 و 78 و 86 پرسیده می‌شود لطفاً در منزل کار شود. برای فردا به جای فارسی هدیه‌های آسمانی به همراه داشته باشید.

علوم سوم

مدرس: بیجانلو، گوهر
فعالیت: با سلام و احترام! آشنایی با نیروی وارده از طرف قطب‌های همنام و ناهمنام،توانایی استفاده از آهن ربا برای تولید حرکت بدون تماس در کلاس تدریس شد و فعالیت صفحات 88 و 89 و 90 در کتاب کامل شد.

فارسی سوم

مدرس: بیجانلو، گوهر
فعالیت: با سلام و احترام! آشنایی با مقدمات خلاصه نویسی،تشخیص اساس بند نویسی و قسمت بخوان و بیندیش و حکایت در کلاس تدریس شد و ایستگاه اندیشه در کتاب کامل شد. گنجینه شماره 8 در کلاس کامل و بازخورد داده شد.

املا سوم

مدرس: بیجانلو، گوهر
فعالیت: با سلام و احترام! دیکته درس 11 در دفتر دیکته علوی گفته شد و بازخورد داده شد.

مهارت زندگی

مدرس: کاظمی، نیره
فعالیت: در این جلسه درس پانزدهم دوره شد و تکالیف این درس در کلاس انجام داده شد .

زیبانویسی

مدرس: خوشدامن، مهتاب
فعالیت: باسلام ... آموزش زیبانویسی حرف ( و ) ... سپس انجام تمارین مربوط در کتاب کار .....
تکلیف: تکمیل تمارین کتاب کار از صفحه 6 تا صفحه 24 ...
پیام مشاور

پیام مشاور

رده: فوق برنامه
توضیح: دوستی‌های کودکی پایه‌ی هویت عاطفی و حرمت نفس فرزندتان است. دوست خوب یعنی داشتن یکی یا دو نفر که رازها و احساسات فرزندتان را می‌فهمند و اوقات خوبی را با او می‌گذرانند. پژوهش‌ها نشان داده‌اند کودکانی که دوست صمیمی امن دارند، اضطراب امتحان و استرس مدرسه‌ی کمتری تجربه می‌کنندحتی اگر گروه بزرگی نداشته باشند. دوستی ناسالم یا رفتار سمی یعنی رابطه‌ای که آرامش را کم و اضطراب را زیاد می‌کند. اگر دوستی مدام قهر می‌کند، مسخره‌اش می‌کند یا او را از بقیه جدا می‌کند، بهتر است با هم درباره‌ی مرزگذاری سالم صحبت کنید. برای شناخت دوستی‌ها و گفتگو با فرزندتان، به‌جای پرسیدن «امروز با کی بازی کردی؟»، بپرسید: «با کی احساس کردی خودت هستی؟» «چه کسی بود که وقتی ناراحت شدی، کنارت ماند؟» این سؤال‌ها نگاه کودک را از کمیت رابطه به کیفیت آن تغییر می‌دهد. علائم غیرکلامی که باید والد ببیند وقتی کودک چیزی نمی‌گوید، بدنش می‌گوید. نشانه‌هایی که می‌تواند زنگ خطر باشد: تمایل ناگهانی به نرفتن مدرسه یا کلاس خاص شکایت جسمی (دل‌درد، تهوع) مخصوص صبح‌ها تغییر در الگوی خواب یا اشتها سکوت و کناره‌گیری از دوستان پنهان کردن تلفن یا گریه بعد از دیدن پیام‌ها کاهش اعتماد به نفس یا گفتن جمله‌هایی مثل «کسی دوستم نداره» می‌توانند نشانه‌ی فشار اجتماعی یا تجربه‌ی قلدری باشند. وقتی درباره‌ی ناراحتی‌ها صحبت می‌کنید، هدف بازسازی امنیت است نه کشف جرم. به‌جای پرسیدن «چی شده؟» بگویید: «بعضی وقتا گفتنش سخته، هر وقت خواستی حرف بزنیم.» این جمله راه را برای اعتماد باز می‌کند. اگر بالاخره موضوع را گفت، نگویید: «چرا زودتر نگفتی؟» یا «چرا از خودت دفاع نکردی؟» بلکه بگویید: «حتماً خیلی ترسیده بودی، متأسفم که این اتفاق افتاده. با هم درستش می‌کنیم.» فرزندتان باید بداند شما با او هستید، نه فقط دنبال حل مشکل. به‌جای گفتن «باهاش بازی نکن»، به فرزندتان یاد بدهید بگوید: «از این شوخی خوشم نیومد.» «الان نمی‌خوام بازی کنم، بعداً میام.» این جمله‌ها تمرین احترام به خود هستند. در نهایت، دوست خوب تصویر درون کودک از خودش را می‌سازد. کودکی که کنار دوستش احساس آرامش و پذیرش می‌کند، در ذهنش تصویری از «منِ دوست‌داشتنی» شکل می‌گیرد. اما کودکی که مدام در روابط پر از ترس و قهر است، در درونش صدایی آرام تکرار می‌کند: «من کافی نیستم.

ریاضی سوم

مدرس: بیجانلو، گوهر
فعالیت: به نام حضرت دوست که هرچه داریم از اوست سلام و احترام! تثبیت یادگیری و فعالیت صفحه 90 در کتاب کامل شد. در زمان کتاب کار ریاضی فعالیت صفحات 120 و 121 و 122 در کتاب کامل و بازخورد داده شد.
تکلیف: پسرای گلم! دیکته درس 11 فردا گفته می‌شود. لطفاً دفتر دیکته علوی فراموش نشود. و یک دیکته شب از درس 11 در دفتر پویش بنویسید.

علوم سوم

مدرس: بیجانلو، گوهر
فعالیت: با سلام و احترام! شناخت تاثیر نیروی باد در حرکت اجسام،آشنایی با نحوه تشخیص جهت ورزش باد،آشنایی با آهن ربا و قطب‌های آن در کلاس تدریس شد. و فعالیت صفحات 83 و 84 و 86 و 87 در کتاب کامل شد.

نگارش سوم

مدرس: بیجانلو، گوهر
فعالیت: با سلام و احترام! فعالیت صفحات 64 و 66 و 67 و 68 در کتاب کامل شد.

ریاضی سوم

مدرس: بیجانلو، گوهر
فعالیت: به نام حضرت دوست که هرچه داریم از اوست با سلام و احترام! تثبیت یادگیری و فعالیت صفحه 89 در کتاب کامل شد.
تکلیف: پسرای گلم! کاربرگ ریاضی در پرتال بارگذاری شد‌. لطفاً فقط جواب را در دفتر پویش بنویسید و برای فردا به جای بند نویسی کتاب نگارش به همراه داشته باشید.

علوم سوم

مدرس: بیجانلو، گوهر
فعالیت: با سلام و احترام! در زمان کتاب کار علوم متن صفحه 85 در کلاس توضیح داده شد و فعالیت صفحات 86 و 87 و 88 در کتاب کامل و بازخورد داده شد.

فارسی سوم

مدرس: بیجانلو، گوهر
فعالیت: با سلام و احترام! تثبیت یادگیری و مرور و تکرار در کلاس انجام شد و شعر حفظی نقاش دنیا پرسیده و بازخورد داده شد.

قرآن سوم

مدرس: بیجانلو، گوهر
فعالیت: با سلام و احترام! جلسه 22 و 23 و 24 با استفاده از فایل صوتی و تصویری در کلاس تدریس شد.

سواد مالی

مدرس: کرمانشاهی، پریسا
فعالیت: «سلام خدمت اولیای عزیز درس چهاردهم تدریس شد. فعالیت کلاسی با همکاری خوب بچه‌های گلم انجام گرفت و کلیپ مربوط به درس نیز در کلاس بارگذاری شد. سپاس از همراهی شما.»
تکلیف: لطفا فعالیت منزل مربوط به درس چهاردهم انجام شود.

رایانه

مدرس: سیفی، راضیه
فعالیت: موضوع درس: قراردادن اشکال، ترتیب قرار گرفتن اشکال و گروه‌بندی در پاورپوینت اهداف آموزشی آشنایی دانش آموزان با ابزار Shapes در پاورپوینت. توانایی درج و ویرایش اشکال در اسلاید. درک مفهوم ترتیب قرار گرفتن اشکال (Order) و کاربرد آن در طراحی. تمرین گروه‌بندی (Grouping) برای مدیریت و جابه‌جایی هم‌زمان چند شکل. دانش‌آموزان آموختند اشکال را به‌درستی وارد و تنظیم کنند. توانایی مدیریت چیدمان گرافیکی در اسلایدها افزایش یافت. کار گروهی و همکاری در طراحی اسلاید تقویت شد. فعالیت صفحه 63 کتاب درسی انجام شد.

ریاضی سوم

مدرس: بیجانلو، گوهر
فعالیت: به نام حضرت دوست که هرچه داریم از اوست سلام و احترام! آشنایی با واحد اندازه‌گیری سطح،محاسبه مساحت شکل در کلاس تدریس شد و فعالیت صفحه 88 در کتاب کامل شد. در زمان کتاب کار ریاضی فعالیت صفحات 116 و 117 و 119 کتاب کامل و بازخورد داده شد.
تکلیف: پسرای گلم! ارمغان شماره 18 برای شنبه کامل و به همراه داشته باشید. شعر حفظی نقاش دنیا برای روز شنبه پرسیده می‌شود لطفاً در منزل کار شود.

علوم سوم

مدرس: بیجانلو، گوهر
فعالیت: با سلام و احترام! آشنایی با نیرو و تاثیر آن بر حرکت،آشنایی با انواع تغییرات به وجود آمده در اجسام به کمک نیرو در کلاس تدریس شد و فعالیت صفحات 80 و 81 و 82 در کتاب کامل شد.

فارسی سوم

مدرس: بیجانلو، گوهر
فعالیت: با سلام و احترام! آشنایی با پسوند (ستان) ،شناخت کامل حکایت در کلاس تدریس شد و فعالیت صفحه 88 و 89 کامل شد.

هدیه‌های آسمان سوم

مدرس: بیجانلو، گوهر
فعالیت: با سلام و احترام! ارزشیابی مداد سیاه 1 در کلاس برگزار شد.
b xpx
# / b
xpx b
# / b

افزودن
b
/ /
: