فعالیت و تکلیف

شعبه: دبستان پسرانه جنت آباد تهران
کلاس: Starters 11

زبان انگلیسی

مدرس: فرج زاده خونیق، سمیرا
فعالیت: در جلسه امروز به دلیل حضور دانش آموزان در اردوی برون مدرسه ای فعالیت زبانی صورت نگرفت.
تکلیف: زبان آموزان عزیز لطفا آمادگی لازم جهت سنجش فونیکس در روز شنبه مورخ 22 آذر را داشته باشند .

علوم به زبان انگلیسی

مدرس: فرج زاده خونیق، سمیرا
فعالیت: در جلسه امروز به دلیل حضور دانش آموزان در اردوی برون مدرسه ای فعالیت زبانی صورت نگرفت.

زبان انگلیسی

مدرس: فرج زاده خونیق، سمیرا
فعالیت: در جلسه ی برگزار شده ی امروز ترکیب صدای حروف و خواندن و نوشتن جملات کامل در قالب فعالیت های انجام شده مجددا تکرار و مرور شد.
تکلیف: دانش آموزان عزیز لطفا جملات صفحه ی 105 کتاب ALV Phonics3 را دوخط در دفتر خود نوشته و تمرین کنید. دانش آموزان لطفا برای سنجش کتبی Phonics3 روز شنبه آمادگی لازم را داشته باشید.

زبان انگلیسی

مدرس: فرج زاده خونیق، سمیرا
فعالیت: در جلسه ی برگزارشده ی امروز باتوجه به فعالیت های انجام شده ی کلاسی ،Dictation و Blending تکرار و تمرین شد و دانش آموزان خواندن جملات صفحه ی 107 کتاب ALV Phonics3 را به صورت گروهی تمرین کردند.
تکلیف: دانش آموزان لطفا برای سنجش Phonics3 در روز چهارشنبه به تاریخ 19 آذرماه آمادگی لازم را داشته باشید و همچنین فرم نوشتاری کلمات و حروف را تکرارو تمرین کنید.

ریاضی به زبان انگلیسی

مدرس: فرج زاده خونیق، سمیرا
فعالیت: در جلسه ی برگزارشده ی امروز دانش آموزان با مفهوم After ، Before ، Between در صفحه ی 21 Math آشنا شدند و عدد قبلی ، عدد بعدی و عدد بین اعداد درقالب فعالیت های کلاسی و کاربرگ مربوط تمرین و تکرار شد.

زبان انگلیسی

مدرس: فرج زاده خونیق، سمیرا
فعالیت: در جلسه ی برگزارشده ی امروز، تمرینات مربوط به ترکیب حروف و جمله سازی برای تعریف و خواندن Story جدید ALV Phonics در جهت تقویت مهارت مکالمه و جمله سازی دانش آموزان انجام شد , همچنین باتوجه به فعالیت انجام شده نوشتار کلمات تکرار و تمرین شد.
تکلیف: دانش آموزان عزیز لطفا جملات صفحه ی 105 کتاب ALV Notebook خود را 3 خط در دفتر تمرین کرده و آمادگی لازم برای خواندن و نوشتن آن هارا داشته باشید.

زبان انگلیسی

مدرس: فرج زاده خونیق، سمیرا
فعالیت: در جلسه ی برگزارشده ی امروز جملات صدپرسش و پاسخ در قالب شعر تکرار و تمرین شد، برای تقویت مهارت جمله سازی و مکالمه ، تمرین blending و جمله سازی برای تعریف story انجام شد. همچنین دیکته ی کلمات و هجی کردن آن ها در فعالیت انجام شده ی آنلاین برای تقویت مهارت spelling و dictation انجام شد.
تکلیف: دانش آموزان عزیز لطفا جملات صفحه ی 107 کتاب Alavi Notebook را جهت تقویت مهارت نوشتاری و جمله سازی در دفتر خود تمرین کرده و تکالیف خود را در پرتال ارسال نمایید.
b xpx
# / b
xpx b
# / b

افزودن
b
/ /
: