1403/10/15
زبان انگلیسی
مدرس:
شیخی اقدم، فرناز
فعالیت:
در جلسات امروز زبان آموزان آهنگ شماره هشتم را تکرار و تمرین کرده و یک صفحه از Pencil control را حل کردند.
همچنین فیلم شماره 28 را تماشا کرده و اصطلاحات:{Tailor:خیاط، Money:پول، I don't see anything: هیچ چیز نمیبینم} را آموختند و تکرار و تمرین کردند و یک صفحه از Pencil control را حل کردند.
تکلیف:
لینک آهنگ شماره هشتم: https://aparat.com/v/eiqzm61 لینک فیلم شماره 28: https://aparat.com/v/slsik1i
ریاضی به زبان انگلیسی
مدرس:
شیخی اقدم، فرناز
فعالیت:
در جلسه امروز زبان آموزان شناخت اعداد یک تا هفت را مرور و تکرار کردند.
1403/10/12
زبان انگلیسی
مدرس:
شیخی اقدم، فرناز
فعالیت:
زبان آموزان در جلسه امروز آهنگ شماره ششم را تکرار و همخوانی کردند و یک صفحه از Pencil control را حل کردند.
تکلیف:
آهنگ شماره ششم: https://www.aparat.com/v/cge5w3j
علوم به زبان انگلیسی
مدرس:
شیخی اقدم، فرناز
فعالیت:
در جلسه امروز زبان آموزان با پایان یافتن بخش اول کتاب علوم مطالب گذشته را مرور کرده و تمرین های مربوط به آن را انجام دادند.
1403/10/11
زبان انگلیسی
مدرس:
شیخی اقدم، فرناز
فعالیت:
در جلسات امروز زبان آموزان فیلم شماره 27 را تماشاکرده و اصطللاحات:{ Muddy puddle: گودال گلی، Washing machine: ماشین لباسشویی، I will tickle you: می خوام قل قلکت بدم، I won't tickle you: نمی خوام قل قلکت بدم} را آموختند و تکرار و تمرین کردند و یک صفحه از کتاب Pencil control را حل کردند. همچنین کلمات مربوط به آیتم های پوشیدنی مانند:{ Shoes:کفش، Sneakers: کتونی، Boots: چکمه، Pants: شلوار، Sweatshirt: پلیور} را آموختند و بازی و فعالیت مربوط به آن را انجام دادند.
تکلیف:
لینک فیلم شماره 27: https://aparat.com/v/gcpe0bu
1403/10/10
زبان انگلیسی
مدرس:
شیخی اقدم، فرناز
فعالیت:
در جلسه امروز زبان آموزان کلمات مربوط به لباس مانند:{Hat:کلاه، Scarf:شال،
Necklace:گردنبند، Gloves:دستکش} را آموختند و بازی و فعالیت مربوط به آن را انجام دادند.
ریاضی به زبان انگلیسی
مدرس:
شیخی اقدم، فرناز
فعالیت:
زبان آموزان در جلسه امروز شیوه نوشتاری اعداد:{Six:شش، Seven:هفت} را آموختند و تکرار و تمرین کردند.
1403/10/09
زبان انگلیسی
مدرس:
شیخی اقدم، فرناز
فعالیت:
در جلسه امروز زبان آموزان فیلم شماره 26 را تماشا کرده و اصطلاحات:{ Whisk:همزن دستی، Cinnamon: دارچین، Spread the butter: کره را پخش کنید(برروی نان)، Crack the egg: تخم مرغ را بشکنید، Peel the banana: موز را پوست بکنید، Give it a whisk: هم بزنید} را آموختند و کتاب Pencil control را حل کردند.
تکلیف:
لینک فیلم شماره 26: https://aparat.com/v/zrw257t