فعالیت و تکلیف

شعبه: دبستان پسرانه سردار جنگل تهران
کلاس: Starters 13

زبان انگلیسی

مدرس: دلوی، شقایق
فعالیت: امروز پسران عزیزم با واژگان his/her/my/your آشنا شدند.شیوه پاسخ دادن به سوالات مانند نمونه کار شد: What is your name?My name is ______//what is his name?His name is ______ پسران قشنگم آموختند که بیان کنند: Hello.My name is_____.My last name is____/.I am 8.My favourite color is_______. همچنین دیکته کلاس گفته شد.کتاب کار ها و دفتر ها گرفته شد و در مدرسه نگهداری شد.
تکلیف: ضمن تبریک شب یلدا و آرزوی شادکامی برای تک تک عزیزان،پسران قشنگم تکلیف ندارند. تا تاریخ 30 دی ماه یک پوستر یا روزنامه دیواری در سایز a2 مربوط به مبحث جامدات،مایعات و گاز ها درست شده و به مدرسه آورده شود.(خواهشمندم به سایز مقوا و پر بودن کار توجه فرمایید.)

زبان انگلیسی

مدرس: دلوی، شقایق
فعالیت: امروز پسران قشنگم اعداد را از 1 تا 50 به حروف و عدد مرور کردند.همچنین صفحه 7 کتاب فقط بخش رنگ ها را آموختند و با انواع رنگ ها آشنا شدند.همچنین بازی کلاسی انجام شد. روی شعر نیز تمرین کافی انجام شد.
تکلیف: عزیزان دلم برای فردا از کلمات زیر 1 خط کامل در دفتر نوشته شود: red//green//yellow//blue//orange//brown//black//white//pink//purple فردا از اعداد و رنگ ها دیکته خواهیم داشت.همچنین پسران قشنگم کتاب کار های خود را برای چک کردن به مدرسه بیاورند.(صفحات 2 و 3 باید تکمیل شده باشد.)

ریاضی به زبان انگلیسی

مدرس: دلوی، شقایق
فعالیت: امروز مبحث مرتبط با حل مسائل مربوط به عملیات تفریق به زبان انگلیسی در کلاس تدریس شد و همچنین صفحه 24 کتاب درسی تکمیل شد. بازی مربوط به این عملیات نیز انجام شد.
تکلیف: پسران قشنگم تکلیف ندارند.

زبان انگلیسی

مدرس: دلوی، شقایق
فعالیت: امروز صفحه 6 کتاب تدریس شد‌پسران قشنگم از عدد 1 تا 50 را به عدد و به حروف آموختند.همچنین صفحه 6 انجام شد.دیکته کلاس گفته شد.تکالیف چک و امضا شد.همچنین شعر مرتبط با جشن نوروز تمرین شد.خواهشمندم شعر تا روز شنبه حفظ شود.(حفظ نشدن شعر به دور از انتظار است.)
تکلیف: پسران قشنگم روز شنبه از صفحات 4 و 5 و 6 دیکته خواهند داشت.همچنین را روز یکشنبه صفحات 2 و 3 Activity book انجام شود. خواهشمندم فقط روز های یکشنبه و سه شنبه کتاب کار ها آورده شود‌.

علوم به زبان انگلیسی

مدرس: دلوی، شقایق
فعالیت: امروز مبحث سایه shadow در کلاس مرور شد و پسران عزیزم با نحوه تشکیل آن آشنا شده و همچنین جمله مرتبط با این بخش را آموختند.همچنین چندین سایه توسط آنها در کلاس ساخته شد.
تکلیف: پسران عزیزم جمله زیر را به خاطر بسپارند: A shadow is made when an object blocks light.

زبان انگلیسی

مدرس: دلوی، شقایق
فعالیت: امروز صفحه 5 کتاب مربوط به اعداد 1 تا 10 تدریس شد.پسران قشنگم شکل‌نوشتاری اعداد 1 تا 10 را آموختند. در کلاس تمرین کردند.
تکلیف: فردا دیکته خواهیم داشت.پسران نازم از کلمات زیر یک‌خط کامل بنویسند: one//two//three//four//five//six//seven//eight//nine//ten تا هفته آینده 1 دی ماه یک پوستر یا روزنامه دیواری در سایز a2 مربوط به مبحث جامدات،مایعات و گاز ها درست شده و به مدرسه آورده شود.

ریاضی به زبان انگلیسی

مدرس: دلوی، شقایق
فعالیت: امروز مبحث مرتبط با حل مسائل مربوط به عملیات جمع به زبان انگلیسی در کلاس تدریس شد و همچنین صفحه 23 کتاب درسی تکمیل شد. بازی مربوط به این عملیات نیز انجام شد.
تکلیف: پسران قشنگم تکلیف ندارند.

زبان انگلیسی

مدرس: دلوی، شقایق
فعالیت: امروز صفحات 4 و 5 تدریس شد.پسران قشنگم اولین grammar کتاب را آموختند.با شکل مخفف زیر آشنا شدند:I am = I'M و name is = name's همچنین آموختند که خود را معرفی کنند.
تکلیف: پسران قشنگم جملات زیر را حفظ کنند و بتوانند به راحتی بیان کنند: Hello.My name is ________. My last name is __________.

علوم به زبان انگلیسی

مدرس: دلوی، شقایق
فعالیت: امروز مبحث سایه shadow در کلاس تدریس شد و پسران عزیزم با نحوه تشکیل آن آشنا شده و همچنین جمله مرتبط با این بخش را آموختند.
تکلیف: پسران عزیزم جمله زیر را به خاطر بسپارند: A shadow is made when an object blocks light.
b xpx
# / b
xpx b
# / b

افزودن
b
/ /
: