فعالیت و تکلیف

شعبه: دبستان پسرانه سردار جنگل تهران
کلاس: Movers 13

زبان انگلیسی

مدرس: حبیبی، المیرا
فعالیت: امروز صفحه 67 کتاب درسی مرتبط با writing تدریس شد و فعالیت های مرتبط با این صفحه از کتاب درسی نیز صورت گرفت. کتاب های کار چک و تحویل پسران عزیزم داده شد.
تکلیف: پسران عزیزم صفحه 63 از کتاب های کار خود را تکمیل کنند و آن دسته از دانش آموزانی که کتاب های کار آنها تکمیل نبود صفحات علامت زده شده برای آنها را تکمیل کنند.

علوم به زبان انگلیسی

مدرس: حبیبی، المیرا
فعالیت: امروز بخش مرتبط با اسکلت از کتاب درسی مرور شد و نیز پرسش کلاسی مربوط به این بخش صورت گرفت.
تکلیف: پسرام عزیزم تکلیف ندارند.

زبان انگلیسی

مدرس: حبیبی، المیرا
فعالیت: امروز بخش reading صفحه 66 کتاب درسی تدریس شد و همچنین فعالیت مربوط به این بخش از کتاب درسی صورت گرفت. سرود مرتبط با جشن زبان در کلاس تمرین شد.
تکلیف: پسران عزیزم درون دفاتر زبان خود 5 مثال مانند نمونه زیر بصورت سوال با بخش گرامری did یادداشت کرده و پاسخ دهند: Did you eat pizza last night?? Yes , I did. No , I didnt.

ریاضی به زبان انگلیسی

مدرس: حبیبی، المیرا
فعالیت: امروز بخش مرتبط با کسرها ،صورت و مخارج کسر در کلاس مرور شد و فعالیت کلاسی مرتبط با این بخش نیز صورت گرفت.
تکلیف: پسران عزیزم تکلیف ندارند.

زبان انگلیسی

مدرس: حبیبی، المیرا
فعالیت: امروز بخش گرامری did از صفحه 65 کتاب درسی تدریس شد و پسران عزیزم با مثالهای مرتبط با آن آشنا شدند. همچنین سرود مرتبط با جشن نوروز به همراه action های مربوطه تمرین شد.
تکلیف: پسران عزیزم صفحه 61 کتاب های کار خود را تکمیل کنند و نیز تمامی دانش آموزان کتابهای کار خود را فردا همراه داشته باشند.

زبان انگلیسی

مدرس: حبیبی، المیرا
فعالیت: امروز لغات صفحه 64 کتاب درسی مرور شد و همچنین بخش listening مرتبط با این صفحه پخش شد و فعالیت های مربوطه انجام شد. جمله سازی با لغات درس در کلاس صورت گرفت.
تکلیف: پسران عزیزم از لغات صفحه 64 کتاب درسی یک خط کامل درون دفاتر زبان خون یادداشت کنند.

علوم به زبان انگلیسی

مدرس: حبیبی، المیرا
فعالیت: امروز صفحه 33 کتاب مرور شد و نیز جملات مرتبط با این بخش از کتاب درسی مرور شد.
تکلیف: جلسه آینده پرسش کلاسی از صفحه 33 کتاب درسی خواهیم داشت.

زبان انگلیسی

مدرس: حبیبی، المیرا
فعالیت: امروز مبحث گرامری wheres و where are مرور شد و همچنین لغات صفحه 64 کتاب درسی تدریس شد.
تکلیف: پسران عزیزم تا روز شنبه کتاب های کار خود را تا انتهای صفحه 60 تکمیل کنند.

علوم به زبان انگلیسی

مدرس: حبیبی، المیرا
فعالیت: امروز مبحث مرتبط با اسکلت از صفحه 33 کتاب درسی مرور شد و نیز صفحه 34 کتاب درسی تکمیل شد.
تکلیف: پسران عزیزم تا روز شنبه فرصت دارند جملات مرتبط با صفحه 33 کتاب های خود را به خاطر بسپارند روز شنبه از این بخش پرسش کلاسی خواهیم داشت.
b xpx
# / b
xpx b
# / b

افزودن
b
/ /
: