فعالیت و تکلیف

شعبه: دبستان پسرانه سردار جنگل تهران
کلاس: Movers 13

زبان انگلیسی

مدرس: حبیبی، المیرا
فعالیت: امروزه پروژه بخش ملی علوم مربوط به واحدهای پول،تغییرات پول و نیز رمزارزها انجام شد و دانش آموزان عزیزم پوسترهای متنوعی در رابطه با این موضوع درست کردند همچنین با جملات مرتبط با این موضوع آشنا شدند.
تکلیف: پسران عزیزم تکلیف ندارند.

زبان انگلیسی

مدرس: حبیبی، المیرا
فعالیت: امروز پروژه هفته ملی علوم در کلاس تمرین شد و پسران نازنینم آموختند در رابطه با currency و همچنین cryptocurrency صحبت کنند. همچنین صفحه 109 کتاب درسی تدریس سد.
تکلیف: برای روز سه شنبه 5 اسفندماه به مناسبت هفته ملی علوم پسران عزیزم عکس های رنگی،متن و جملات مرتبط با موضوعات money و money time line و cryptocurrency همراه خود بیاورند. دقت فرمایید که هم عکس ها و هم متن ها پرینت رنگی با کیفیت باشد. فردا انجام پوستر هفته ملی علوم را خواهیم داشت.

زبان انگلیسی

مدرس: حبیبی، المیرا
فعالیت: امروز پروژه هفته ملی علوم در کلاس تمرین شد و پسران نازنینم آموختند در رابطه با currency و همچنین cryptocurrency صحبت کنند.
تکلیف: برای روز سه شنبه 5 اسفندماه به مناسبت هفته ملی علوم پسران عزیزم عکس های رنگی،متن و جملات مرتبط با موضوعات money و money time line و cryptocurrency همراه خود بیاورند. دقت فرمایید که هم عکس ها و هم متن ها پرینت رنگی با کیفیت باشد.

زبان انگلیسی

مدرس: حبیبی، المیرا
فعالیت: امروز ارزشیابی کتبی دروس 5 و 6 کتاب انجام شد و همچنین لغات و گرامر درس 5 مرور شد. عزیزان توجه داشته باشید در طول هفته ملی علوم زنگ های General پابرجاست و همه روزه پسران عزیزم موظف هستند کتاب و دفتر زبان خود را همراه داشته باشند.
تکلیف: پسران عزیزم تکلیف ندارند.
b xpx
# / b
xpx b
# / b

افزودن
b
/ /
: