فعالیت و تکلیف

شعبه: دبستان پسرانه سردار جنگل تهران
کلاس: 206

ریاضی سوم

مدرس: نادی، لیلا
فعالیت: تمرین‌های صفحات 25 و 26 کتاب کار ریاضی انجام شد. همچنین مبحث «ساعت در بعدازظهر» مرور و تمرین شد تا یادگیری دانش‌آموزان تثبیت شود.
تکلیف: پسر گلم لطفاً صفحات 27 و 28 کتاب کار ریاضی را با دقت پاسخ بده و روز شنبه کتاب کار را همراه خودت به مدرسه بیاور.

علوم سوم

مدرس: نادی، لیلا
فعالیت: پس از مرور درس‌نامه‌ی فصل دوم علوم با عنوان «خوراکی‌ها»، فعالیت‌ها و تمرین‌های مربوط به این فصل در کتاب کار با مشارکت دانش‌آموزان پاسخ داده شد.

فارسی سوم

مدرس: نادی، لیلا
فعالیت: تمرین‌های صفحات 17، 18 و 19 کتاب کار فارسی در زمینه‌ی جمله‌سازی و بندنویسی با همراهی دانش‌آموزان انجام شد.
تکلیف: پسر قشنگم لطفا در یک بند بنویس که آخر هفته‌ی خود را چگونه گذرانده‌ای.

مطالعات اجتماعی سوم

مدرس: نادی، لیلا
فعالیت: درس سوم مطالعات اجتماعی با عنوان «آیا ما مثل هم هستیم؟» تدریس شد. همچنین انیمیشن مرتبط با موضوع درس پخش شد و دانش‌آموزان با مشاهده‌ی آن، با تفاوت‌ها و شباهت‌های فردی آشنا شدندو کاربرگ شماره 2 کتاب انجام شد.

قرآن سوم

مدرس: نادی، لیلا
فعالیت: با توجه به صلاحدید معلم، در این زنگ فعالیت‌های مرتبط با درس مطالعات اجتماعی انجام شد.

ریاضی سوم

مدرس: نادی، لیلا
فعالیت: مرور و تمرین مباحث فصل اول ریاضی انجام شد.
تکلیف: پسرقشنگم لطفا کاربرگ زیر را در دفتر نوشته و با دقت به آن پاسخ بده.

فارسی سوم

مدرس: نادی، لیلا
فعالیت: بخش «بخوان و بیندیش» با عنوان «قصه‌ی تنگ بلور» ابتدا با پخش انیمیشن مرتبط با داستان معرفی شد. سپس متن درس با مشارکت دانش‌آموزان خوانده شد و به سؤالات مربوط به داستان پاسخ داده شد.
تکلیف: دانش آموز خلاقم، جمله‌های زیر را کامل کن. 1- من ..... 2- تو ..... 3- پرهام ..... 4- من و دوستانم .... 5- تو و عرشیا .... 6- نیما و سینا.....

نگارش سوم

مدرس: نادی، لیلا
فعالیت: صفحه‌ی 16 کتاب نگارش با همراهی دانش‌آموزان انجام شد.

هدیه‌های آسمان سوم

مدرس: نادی، لیلا
فعالیت: درس سوم هدیه‌های آسمانی به‌طور کامل تدریس و تکمیل شد. همچنین پرسش کلاسی از درس‌های اول و دوم با هدف ارزشیابی میزان یادگیری دانش‌آموزان انجام گرفت. در ادامه، بخش اول درس چهارم با عنوان «در کاخ نمرود» تدریس شد.

مهارت زندگی

مدرس: احمدی زاده، فرزانه
فعالیت: با سلام و عرض ادب امروز در مورد مبحث خخود آگاهی (شناخت نقاط قوت و نقاط ضعف آموزش داشتیم و صفحات 10،11 انجام شد .
تکلیف: عزیزان تکلیف ندارید .

رایانه

مدرس: نیکزاد، علی
فعالیت: دانش‌آموزان در این جلسه با نحوه ایجاد و تنظیم پس‌زمینه برای اسلایدهای خود آشنا شدند. در قالب یک پروژه کلاسی، از آن‌ها خواسته شد اسلایدی با موضوع سیاره عطارد طراحی کنند و با مراجعه به سربرگ Design، پس‌زمینه‌ای مناسب برای اسلاید خود انتخاب و اعمال نمایند.
تکلیف: عنوان فعالیت: طراحی اسلایدی درباره سیاره زهره زیرعنوان: سیاره زهره دومین سیاره منظومه شمسی است و به دلیل درخشندگی زیاد، به آن ستاره صبحگاهی نیز می‌گویند. این سیاره جو بسیار ضخیمی دارد و گرم‌ترین سیاره منظومه شمسی است. زهره از نظر اندازه به زمین شباهت دارد و سطح آن پوشیده از دشت‌ها و کوه‌های آتشفشانی است. شرح فعالیت: دانش‌آموزان گرامی ، یک اسلاید جدید در نرم‌افزار پاورپوینت ایجاد کن و **** عنوان یا تایتل «سیاره زهره» **** زیرعنوان یا سابتایتل «سیاره زهره دومین سیاره منظومه شمسی است و به دلیل درخشندگی زیاد، به آن ستاره صبحگاهی نیز می‌گویند. این سیاره جو بسیار ضخیمی دارد و گرم‌ترین سیاره منظومه شمسی است. زهره از نظر اندازه به زمین شباهت دارد و سطح آن پوشیده از دشت‌ها و کوه‌های آتشفشانی است.» را در آن قرار بده. سپس از سربرگ Design یک پس‌زمینه مناسب و زیبا برای اسلاید خود انتخاب کن. در ادامه، یک تصویر از سیاره زهره به اسلاید اضافه کن و با رعایت نظم و زیبایی، اسلاید خود را طراحی کن. در پایان، فایل خود را ذخیره کن.

ریاضی سوم

مدرس: نادی، لیلا
فعالیت: تمرین‌های صفحات 20 و 21 کتاب کار ریاضی در مباحث «ماشین ورودی و خروجی» و «مکعب» انجام شد.
تکلیف: پسرقشنگم لطفا کاربرگ زیر را در دفتر نوشته و با دقت به آن پاسخ بده.

علوم سوم

مدرس: نادی، لیلا
فعالیت: فصل دوم علوم با عنوان «خوراکی‌ها» مرور شد. صفحات 14 و 15 کتاب کار، مربوط به «بشقاب سلامت»، بررسی و به سؤالات آن پاسخ داده شد. همچنین سؤالات بخش اول درس مطرح شد و دانش‌آموزان پاسخ‌ها را در کتاب کار نوشتند.

نگارش سوم

مدرس: نادی، لیلا
فعالیت: فعالیتی نداشتیم.
تکلیف: پسر گلم، لطفاً صفحه‌ی 15 کتاب نگارش را با دقت پاسخ بده.

املا سوم

مدرس: نادی، لیلا
فعالیت: فعالیت «کلاس بدون دیوار» با محوریت املای خلاق از درس دوم فارسی با عنوان «زنگ ورزش» در فضای حیاط مدرسه برگزار شد. این فعالیت با هدف تقویت حافظه، افزایش دقت و تثبیت یادگیری دانش‌آموزان انجام شد.

هدیه‌های آسمان سوم

مدرس: نادی، لیلا
تکلیف: لطفاً سؤالات درس‌های اول و دوم هدیه‌های آسمانی را با دقت مطالعه کن؛ فردا پرسش کلاسی خواهیم داشت.

متن ادبی سوم

مدرس: نادی، لیلا
فعالیت: فعالیت گنجینه‌ی شماره‌ی 2 با هدف تقویت سواد خواندن و نوشتن و ارتقای مهارت درک مطلب، توسط دانش‌آموزان در کلاس انجام شد.

زیبانویسی

مدرس: امیری، زهرا
فعالیت: درس سوم آموزش داده شد . کتاب کارها ها در کلاس انجام شد . کتابها چک شد . کلاس با پادکست حکایتی از سعدی و پادکستی از اردشیر رستمی و موسیقی اصیل ایرانی همراه بود .
تکلیف: تا پایان درس سوم کتاب تکمیل شود . حروف آموزش داده شده در تکالیف منزل اعمال شود .

ریاضی سوم

مدرس: نادی، لیلا
فعالیت: مرور فصل اول ریاضی انجام شد و تمرین‌های صفحات 22 و 23 کتاب ریاضی با همراهی دانش‌آموزان حل شد.
تکلیف: پسر گلم لطفاً ارمغان هفتگی شماره‌ی 3 را با دقت انجام بده.

فارسی سوم

مدرس: نادی، لیلا
فعالیت: تدریس بخش «بیاموز و بگو» درس دوم فارسی با عنوان «زنگ ورزش» از طریق فعالیت‌های کلاسی انجام شد. هدف از این فعالیت، تقویت مهارت جمله‌سازی دانش‌آموزان بود.

املا سوم

مدرس: نادی، لیلا
فعالیت: از درس اول فارسی با عنوان «محله‌ی ما» املا گفته شد و دانش‌آموزان آن را در دفتر املا نوشتند.

مطالعات اجتماعی سوم

مدرس: نادی، لیلا
فعالیت: تغییرات دوران نوزادی تا زمان حال و مفهوم خط زمان شامل گذشته، حال و آینده با مشارکت دانش‌آموزان بررسی شد. همچنین وسایلی که دانش‌آموزان از دوران نوزادی خود به کلاس آورده بودند، مشاهده و بررسی شد. در ادامه، درس دوم «من بزرگ‌تر شده‌ام» تکمیل و بخش اول درس سوم تدریس شد.

سواد مالی

مدرس: فتحی زاده، مبینا
فعالیت: با سلام واحترام درس چهارم تدریس شد و فعالیت کلاسی با مشارکت و همکاری دانش‌آموزان انجام شد. همچنین، فیلم آموزشی مرتبط با درس پخش شد و قصه‌گویی با هدف درک بهتر مفاهیم و یادگیری عمیق‌تر دانش‌آموزان انجام گرفت.
تکلیف: فعالیت منزل به خوبی انجام شود.
b xpx
# / b
xpx b
# / b

افزودن
b
/ /
: