فعالیت و تکلیف

شعبه: دبستان پسرانه سردار جنگل تهران
کلاس: Basic 21

زبان انگلیسی

مدرس: دلوی، شقایق
فعالیت: امروز فلش کارت های مرتبط با وسایل نقلیه در کلاس مرور شد و فعالیت کلاسی مرتبط با آنها در کلاس انجام شد. سرود wind the bobbin up پخش شد.
تکلیف: سرود wind the bobbin up در منزل تمرین شود.توجه داشته باشید action های مرتبط با این سرود بارها و بارها در کلاس تمرین شده و دانش آموزان عزیزم موظف هستند سرود را حفظ کرده و action های مربوطه را تمرین کنند. پسران قشنگم حتما روز یکشنبه پوستر های هواپیما خود را که به من تحویل نداده,تحویل دهند.

زبان انگلیسی

مدرس: دلوی، شقایق
فعالیت: امروز لغات مرتبط با وسایل نقلیه مرور شد و دانش آموزان عزیزم با لغات bus,train,plane,helicopter,bike,car,boat آشنا شدند. شعر wind the bobbin up به همراه اکشن های آن مرور شد.
تکلیف: به پسران قشنگم یک کاربرگ داده شده.ابتدا بخش های مختلف هواپیما را رنگ کنند.سپس از روی نقطه چین آنرا ببرند و در انتها هواپیما را طبق الگویی که زیر برگه است بسازند. هواپیما را به دلخواه با اکلیل،چسب اکلیلی پولک یا کاغذ خورده تزئین کنند و روی یک مقوا بچسباند.حتما اسم پسر قشنگم به انگلیسی روی مقوا نوشته شود.از چسباندن آن روی کاغذ خودداری شود. درست کردن آن و آوردن آن تا روز چهارشنبه اجباری است.خواهشمندم همه این کاردستی را به زیبایی درست کنند.مادران عزیز در امر درست کردن کاردستی حتما به پسران قشنگم کمک کنند.

زبان انگلیسی

مدرس: دلوی، شقایق
فعالیت: امروز لغات مرتبط با وسایل نقلیه تدریس شد و دانش آموزان عزیزم با لغات bus,train,plane,helicopter,bike,car,boat آشنا شدند و همچنین کاربرگ کلاسی مرتبط با آن در کلاس تکمیل شد.
تکلیف: دانش آموزان عزیزم تکلیف ندارند.
b xpx
# / b
xpx b
# / b

افزودن
b
/ /
: