فعالیت و تکلیف

شعبه: دبستان پسرانه فلکه اطلاعات تهران
کلاس: اندیشمندان

ریاضی سوم

مدرس: نیکبخت، فاطمه
فعالیت: مبحث تقسیم مجدد توضیح داده شد.تقسیم روی محور و خط های موازی تدریس شد. تمرین صفحه ی 75 و مرور فصل صفحه ی 76 حل شد.
تکلیف: کتاب درسی ریاضی صفحه ی 77 حل شود. کتاب کار ریاضی 105و106 حل شود. تکرار و تمرین ضرب 0تا9 فراموش نشود.

فارسی سوم

مدرس: نیکبخت، فاطمه
فعالیت: کتاب کار فارسی درس یازدهم نویسنده ی بزرگ کامل شد.

نگارش سوم

مدرس: نیکبخت، فاطمه
فعالیت: کتاب نگارش صفحه66 ،67 ،68 و 70 نوشته شد.
تکلیف: کتاب نگارش صفحه65،67 سوال 1 و صفحه69 نوشته شود.

هدیه‌های آسمان سوم

مدرس: نیکبخت، فاطمه
فعالیت: درس 11 عید مسلمانان تدریس شد و به سوالات آن پاسخ داده شد.

متن اطلاعاتی سوم

مدرس: نیکبخت، فاطمه
فعالیت: ارمغان شماره ی 14 به صورت گروهی حل شد. پسرهای قشنگم برای کلاس های فردا کتاب ریاضی،ماشین حساب،کتاب کار ریاضی،کتاب فارسی،کتاب کار فارسی،کتاب علوم،کتاب نگارش به همراه داشته باشید.
تکلیف: فردا پرسش درس هدیه های درس5تا10 را خواهیم داشت.

ورزش سوم

مدرس: داورزنی، حمید
فعالیت: نرمش، بازی های گروهی
هفته هوای پاک

هفته هوای پاک

رده: پرورشی
توضیح: خود مراقبتی در هوای آلوده: * اگر الزاما بایستی در هوای آزاد فعالیت کنیم، ضمن استفاده از ماسک مناسب، زمان فعالیت را به حداقل ممکن کاهش دهیم. * اگر مجبور به خروج از منزل هستیم از ماسک مناسب استفاده کنیم. ماسک های N95 یا FFP2 بسیار موثر بوده و چند بار مصرف هستند. * از ورزش در فضای باز به ویژه اگر دارای مشکلات تنفسی و آسم هستیم، خودداری کنیم. پیاده روی در پارک ها نیز توصیه نمی شود. * تعطیلی مدارس برای حفظ سلامت دانش آموزان صورت می گیرد که در معرض هوای آلوده قرار نگیرند. بنابراین دانش آموزان عزیز از بازی و گردش در هوای آلوده (زمانی که به علت آلودگی هوا تعطیل اعلام می شود) خودداری کنند. * در خانه یا محیط های بسته بمانیم و درها و پنجره ها را بسته نگاه داریم. * درصورت امکان، در اماکن دارای سیستم تهویه مطبوع بمانیم. هنگام استفاده از دستگاه تهویه مطبوع دکمه چرخش داخلی را فشار دهیم. * در زمان آلودگی هوا شیشه های خودرو را بالا نگه داریم. * مایعات، میوه و سبزیجات را در زمان آلودگی هوا بیشتر مصرف کنیم. * باران و برفی که بعد از آلودگی هوا می بارد بسیار آلوده بوده و برای سلامتی انسان خطرناک می باشد، بنابراین سعی کنیم در معرض تماس مستقیم با آن قرار نگیریم. در این رابطه مربی بهداشت با دانش آموزان صحبت کردند. و دانش آموزان با روش های خود مراقبتی در هوای آلوده آشنا شدند. جلسه به صورت پرسش و پاسخ برگزار گردید.

ریاضی سوم

مدرس: نیکبخت، فاطمه
فعالیت: کتاب ریاضی درسی صفحه ی73 و 74 همراه با پسرهای قشنگم حل شد. فایل پاسخ قرار داده شد.
تکلیف: صفحه ی75 کتاب درسی به جز قسمت خلاق باش را انجام دهید. تکرار و تمرین ضرب فراموش نشود. (اولیای گرامی و پسرهای قشنگم برای انجام تمرین های تقسیم نیاز است جدول ضرب را خوب خوب حفظ باشید)

فارسی سوم

مدرس: نیکبخت، فاطمه
فعالیت: بخوان و بیندیش صفحه ی 90 و 91 خوانده شد و به سوالات آن پاسخ داده شد. حکایت راز جعبه صفحه 92 همراه با پسرهای قشنگم خوانده شد و درباره ی راز خوشبختی و پیروزی صحبت شد. کتاب کار فارسی صفحه ی 88تا 91 همراه پسرهای قشنگم حل شد.
تکلیف: کتاب کار فارسی صفحه ی 88 قسمت املادان،صفحه ی 89 سوال 5 و صفحه ی 90 سوال 12 حل شود.

قرآن سوم

مدرس: نیکبخت، فاطمه
فعالیت: صفحه60 تا64 همراه با پسرهای قشنگم تدریس شد.
تکلیف: اذان و اقامه و نماز چهار رکعتی حتما تکرار و تمرین شود.

متن اطلاعاتی سوم

مدرس: نیکبخت، فاطمه
فعالیت: پسرهای گلم برای روز شنبه کتاب ریاضی،کتاب کار ریاضی،کتاب کار فارسی،کتاب نگارش،کتاب هدیه های آسمانی و ارمغان شماره14 را به همراه داشته باشید.
تکلیف: روز شنبه درس 5تا10 هدیه های آسمانی پرسش می شود. ارمغان شماره ی 15 حل شود.

ریاضی سوم

مدرس: نیکبخت، فاطمه
فعالیت: مقدمه ی تقسیم همراه با دست ورزی تدریس شد.
تکلیف: کاربرگ آزمونک ضرب به صورت پشت و رو که به عزیزانم تحویل داده شده درست مانند آزمونک های کلاسی در منزل انجام شود.

فارسی سوم

مدرس: نیکبخت، فاطمه
فعالیت: اردوی صبحانه پدر و پسری به صورت بسیار شاد و مهیج برگزار شد.
تکلیف: تکلیف ندارید.

متن اطلاعاتی سوم

مدرس: نیکبخت، فاطمه
فعالیت: پسرهای گلم درصورت حضوری بودن کلاس های چهارشنبه کتاب ریاضی،کتاب فارسی،کتاب کار فارسی،کتاب قرآن را به همراه داشته باشید.
تکلیف: پسر قشنگم به مناسبت روز پدر تکلیف ندارید.

رایانه

مدرس: فخاریان، یاسمن
فعالیت: در این جلسه نحوه افزودن اشکال در نرم افزار پاورپوینت و تنظیمات تغییر ظاهر آن ها که مربوط به سربرگ shape format می باشد آموزش داده شد و دانش آموزان به صورت گروهی در کلاس تمرین کردند.

ریاضی سوم

مدرس: نیکبخت، فاطمه
فعالیت: کتاب کار علوی صفحه ی 100 و 101 همراه با پسرهای گلم حل شد. فایل پاسخ قرار داده شد.
تکلیف: کتاب کار ریاضی صفحه ی 102 و103 حل شود.

علوم سوم

مدرس: نیکبخت، فاطمه
فعالیت: فیلم مربوط به درس هشتم نمایش داده شد و درس هفتم دوره شد و پرسش و پاسخ انجام شد.
تکلیف: پسر های عزیزم ساخت آینه مربوط به درس هشتم فراموش نشود.

فارسی سوم

مدرس: نیکبخت، فاطمه
فعالیت: جعبه ی کلمات درس یازدهم نوشته شد و داستان مربوط به بیاموز و بگو نمایش داده شد و به سوالات پاسخ داده شد سپس بخوان و بیندیش خوانده شد و به پرسش هایش پاسخ داده شد.
تکلیف: 10کلمه ی مهم از درس بازدهم انتخاب کنید و با آن ها جمله های معنادار و زیبا بنویسید.

متن اطلاعاتی سوم

مدرس: نیکبخت، فاطمه
فعالیت: در صورت حضوری شدن کلاس های فردا کتاب ریاضی،کتاب علوم ،کتاب مطالعات اجتماعی به همراه داشته باشید.
تکلیف: پسر های عزیزم چه کلاس های فردا حضوری و چه غیر حضوری باشد در اردوی پدر و پسری در کنار هم هستیم و کلاس نخواهیم داشت ولی در صورتی که اعلام شد کلاس های فردا حضوری خواهد بود کتاب هایی که قرار داده شده را حتما به همراه داشته باشید.

ریاضی سوم

مدرس: نیکبخت، فاطمه
فعالیت: صفحه ی 70 تا72 کتاب ریاضی تدریس شد. فایل پاسخ قرار داده شد.
تکلیف: کتاب کار ریاضی صفحه ی 100 و 101 نوشته شود.

فارسی سوم

مدرس: نیکبخت، فاطمه
فعالیت: درس یازدهم فارسی نویسنده ی بزرگ روخوانی و معنی شد همچنین زیر کلمات مهم درس خط کشیده شد و همراه با مشارکت پسرهای قشنگم درست و نادرست و درک مطلب پاسخ داده شد و درباره ی سعدی و شاعران ایرانی گفت گو انجام شد و سپس واژه آموزی تدریس شد. فایل پاسخ ها قرار داده شد.
تکلیف: پسر قشنگم از روی کلمات مهم درس یازدهم سه بار بنویس .

متن اطلاعاتی سوم

مدرس: نیکبخت، فاطمه
فعالیت: پسرهای قشنگ در صورت حضوری شدن روز یکشنبه کتاب ریاضی،کتاب کار ریاضی،کتاب کار فارسی،کتاب علوم به همراه داشته باشید.
b xpx
# / b
xpx b
# / b

افزودن
b
/ /
: