1405/04/18
فعالیت:
پیش دبستان و دبستان پسرانه علوی شعبه اطلاعات
ولی گرامی ،با سلام و احترام
به اطلاع می رساند سایزگیری لباس فرم و لباس ورزشی فرزند عزیزمان روز شنبه 20 تیر، از ساعت 10 الی 11:30 انجام می گردد.
با توجه به برنامه زمان بندی و اهمیت وقت شما، لطفا در ساعت اعلام شده به همراه فرزند عزیزمان حضور پیدا کنید.
لازم به ذکر است نحوه پرداخت وجه مربوطه پس از انجام سایزگیری از طریق پرتال شخصی دانش آموز یا کارت به کارت می باشد.
عدم حضور در زمان مقرر، موجب تاخیر در ثبت و سفارش به موقع لباس خواهد شد و مسئولیت آن بر عهده اولیای محترم می باشد.
باتشکر
1405/04/10
مهارتهای من
مدرس:
افاضلی، سودابه
فعالیت:
تجربه ی یک روز خوب در تابستان، با بازی در کنار دوستان
1405/04/09
فعالیت:
اولین اردوی تابستانی(دنیای کف و شادی):
چهارشنبه دهم تیرماه ولی گرامی با سلام و احترام حضور دانش آموزان عزیز پایه پیش دبستانی به همراه مادر جهت شرکت در اردوی تابستانی یک روز خیس/ کف بازی :
از ساعت8:30 الی 10:00 / آب بازی در حیاط دبستان برگزار خواهد شد. پذیرش از ساعت 8:15 می باشد.
پسران و مادران عزیزمان با حوله و یک دست لباس اضافه و کیف خوراکی سبک حضور پیدا کنند.حتما صندل پوشیده شود.
می توانند تفنگ آب پاش به همراه داشته باشند. در صورت عدم امکان حضور مادر،فرد دیگری / مادربزرگ یا خاله یا عمه /فرزندمان را همراهی کند.
به امید خدای بزرگ ، یک روز شاد و پرهیجان را برای پسران عزیزمان ثبت خواهیم کرد.
پیش دبستان و دبستان پسرانه علوی شعبه اطلاعات
هوش و خلاقیت پیشدبستانی
مدرس:
افاضلی، سودابه
فعالیت:
کاردستی جهت آموزش رنگ ها و الگویابی انجام شد .
مهارتهای من
مدرس:
افاضلی، سودابه
فعالیت:
گل پسرهای عزیزم امروز به دیدن مدیریت محترم سرکار خانم کمالی ومعاونت آموزشی سرکار خانم همیز رفتند و با محیط مدرسه و دیگر پرسنل آشنا شدند برای آشنایی با دوستانشان بازی من کی هستم انجام شد.
تکلیف:
روی تمام ظروف خوراکی نوآموزان برچسب اسم و نام کلاس چسبانده شود .
1405/04/08
هنر پیشدبستانی
مدرس:
سیاح مفضلی، پرستو
فعالیت:
خلاقیت ،زیباترین اثر دنیاست وقتی حاصل تصویرش تو باشی.در کلاس هنر چه گذشت: قصه ای ساده و زیبا با اسم هُپی و جشن دوستی در باغ در کلاس تعریف شد و با دانش آموزان در خصوص شخصیت های داستان گفت و گو شد تا برای جلسه آینده که مرحله اول اجرا ماسک حیوانات داستان می باشد آماده شوند ، در نهایت از پسران هنرمند خواسته شد با کمک ابزار مدادرنگی و لوازمی که در دسترس داشتند نقاشی بکشند با موضوع" تصویر سازی قصه ی خوانده شده در کلاس "و یا "اگر الان در کلاس نبودید دوست داشتید کجا باشید آن را به تصویر بکشید" .
با طبیعت
مدرس:
افاضلی، سودابه
فعالیت:
گل پسرهای عزیزم امروز با دستان کوچک ولی توانمندشان سبزی کاشتند وکلی لذت بردند .
دانشمند کوچک
مدرس:
افاضلی، سودابه
فعالیت:
آزمایش باد کردن بادکنک بدون استفاده از باد انجام شد و بعد از کلی فرضیه که از طرف پسرهای عزیزم داده شد انجام کار به نتیجه رسید.
1405/04/07
هوش و خلاقیت پیشدبستانی
مدرس:
افاضلی، سودابه
فعالیت:
کاربرگ بگردو پیدا کن جهت تقویت و هماهنگی چشم ودست انجام شد .
تابستانه
مدرس:
افاضلی، سودابه
فعالیت:
جشن افتتاحیه با اجرای گروه شاد نمایشی برگزار شد و مورد استقبال و شادی گل پسرهای نازنینم شد .
تکلیف:
با سلام و درود آغاز سال تحصیلی جدید را به تمامی اولیاوگل پسرهای عزیزمان در کلاس بادبادک تبریک عرض می نمایم وسالی پر از آرامش و سلامتی را برایتان ارزومندم.
سودابه افاضلی