فعالیت و تکلیف

شعبه: دبستان پسرانه فلکه اطلاعات تهران
کلاس: بادبادک
فعالیت: با سلام و احترام به اطلاع می رساند فردا طبق روال منتظر پسرهای عزیز در مدرسه هستیم. سپاس

هوش و خلاقیت پیش‌دبستانی

مدرس: افاضلی، سودابه
فعالیت: بازی توپ را جمع کن با هدف تشخیص جستجوی دیداری وحافظه فضایی انجام شد و برای نوآموزان بسیار مهیج بود .

مهارت‌های من

مدرس: افاضلی، سودابه
فعالیت: بهداشت دهان و دندان در این گروه سنی بسیار مهم می باشد امروز در مورد نظافت و مراقبت از دندان صحبت شد و داستانی در مورد آن گفته شد .
فعالیت: با سلام و احترام ولی گرامی به اطلاع می‌رساند کلاس‌های پایگاه تابستانی با احتساب روزهای جایگزین (چهارشنبه 7، شنبه 10 و یکشنبه 11 مرداد) ادامه خواهد داشت. حضور دانش‌آموزان عزیز در این بازه زمانی مورد انتظار است. با تشکر

هنر پیش‌دبستانی

مدرس: سیاح مفضلی، پرستو
فعالیت: خلاقیت ،زیباترین اثر دنیاست وقتی حاصل تصویرش تو باشی.در کلاس هنر چه گذشت:با دانش آموزان در خصوص شخصیت های داستان گفت و گو شد . از دانش آموزان خواسته شد تصاویر ماسک حیوانات نیمه تمام خود را هفته پیش رنگ آمیزی شده بود به اتمام رسانده ، با استفاده از قیچی برش و با چسب و چوب بستنی آن را تکمیل کردند.

هوش و خلاقیت پیش‌دبستانی

مدرس: افاضلی، سودابه
فعالیت: کاربرگ بگرد و پیدا کن انجام شد .

با طبیعت

مدرس: افاضلی، سودابه
فعالیت: یکی از نوشیدنی های خنک و مناسب فصل گرم تابستان شربت آبلیمو می باشد امروز گل پسرهای عزیزم با دستای کوچک ولی توانمند شربت درست کردند و نوش جان کردند این تجربه برایشان بسیار خوشایند و به یاد ماندنی بود .
b xpx
# / b
xpx b
# / b

افزودن
b
/ /
: