فعالیت و تکلیف

شعبه: دبستان پسرانه فلکه اطلاعات تهران
کلاس: پرتقال

فارسی اول

مدرس: حاجی یخچالی، مریم
فعالیت: با رفتن به دریای پرتقالی با هشت پاو عروس دریایی خطوط(خمیده ،راست، شکسته)رایاد گرفتیم سپس طرزصحیح گرفتن مدادو کار با قیچی تدریس شد‌خطوط کاربرگ مربوطه با مداد مشکی درسی یا مشق پررنگ شد و توسط دانش آموزان قیچی شد.
تکلیف: اولیای محترم لطفا فردا فقط کیف کوچک اردوهمراه دانش آموزان باشد.

نگارش اول

مدرس: حاجی یخچالی، مریم
فعالیت: یک، دو، سه... دست‌ها رو میز، می‌شینیم معلم رو می‌بینیم می‌گیم سلام، بفرما معلمِ خوبِ ما!
تکلیف: اولیای گرامی ویس بارگذاری شده است.

ورزش اول

مدرس: عالی، مهدی
فعالیت: بازی و سرگرمی و تست چابکی و جهش

نجوم

مدرس: صمدبین، زینب
فعالیت: معارفه با دانش آموزان و آشنایی با منظومه شمسی و سیارات همراه با پخش فیلم انجام شد.
تکلیف: پسرم نقاشی سیاره های منظومه ی شمسی با رنگ مخصوص به هر سیاره را در یک برگه ی a4 زیبا و تمیز همراه با نام و نام خانوادگی بکش. (دوست دارم نقاشی توسط پسر عزیزم باشد اگر نقاشی را خودت بکشی حتما زیبا خواهد بود.)

ریاضی اول

مدرس: حاجی یخچالی، مریم
فعالیت: دانش آموزان جهت ایجاد انگیزه با شنیدن موزیک وارد کلاس شدند،کلیم و پاور مربوطه مشاهده شدو سپس تدریس جهت ها(بالا ،پایین،چپ،راست)با بازی فلش توپ باهدف بالا رفتن دقت و تمرکز و هماهنگی چشم و دست)انجام شد.
تکلیف: اولیای عزیز به مچ دست راست گل پسرانم درکلاس جهت تثبیت آموزش ربان زده شده، گل پسرا در منزل می توانند دستبند را بندازند.

علوم اول

مدرس: حاجی یخچالی، مریم
فعالیت: با ساخت پازل گل وارد دنیای گیاهان و اجزای آن(ریشه ،ساقه،برگ و گل)شدیم،پاورو کلیپ مربوطه مشاهده شدو در پایان کاشت دانه انجام شد.
تکلیف: پسرم اجزای یک گیاه را برای پدر و مادر نام ببر.

هنر اول

مدرس: سیاح مفضلی، پرستو
فعالیت: خلاقیت ،زیباترین اثر دنیاست وقتی حاصل تصویرش تو باشی.در کلاس هنر چه گذشت: قصه ای ساده و زیبا با اسم هُپی و جشن دوستی در باغ در کلاس تعریف شد و با دانش آموزان در خصوص شخصیت های داستان گفت و گو شد تا برای جلسه آینده که مرحله اول اجرا ماسک حیوانات داستان می باشد آماده شوند ، در نهایت از پسران هنرمند خواسته شد با کمک ابزار مدادرنگی و لوازمی که در دسترس داشتند نقاشی بکشند با موضوع" تصویر سازی قصه ی خوانده شده در کلاس "و یا "اگر الان در کلاس نبودید دوست داشتید کجا باشید آن را به تصویر بکشید" .

ریاضی اول

مدرس: حاجی یخچالی، مریم
فعالیت: فعالیت ریاضی پیروی ازدستورات با هدف هماهنگی چشم و دست ،افزایش دقت و تمرکز با پخش پاور ،بازی بانی و فلش کارت های مربوطه صورت گرفت.
تکلیف: اولیای گرامی لطفا روی همه ی وسایل گل پسرها برچسب نام و نام خانوادگی باشد.

فارسی اول

مدرس: حاجی یخچالی، مریم
فعالیت: کلیپ یخ شکن پخش شد سپس آموزگار و دانش آموزان خودشان رابا نمایش عروسکی معرفی کردند و باقوانین کلاسی آشنا شدند.
تکلیف: پسر گلم حتما در طول پایگاه تابستانی پیکسل نام و نام خانوادگی همراهت باشد.(لطفا به تیشرت یا پیراهن زده شود)

نگارش اول

مدرس: حاجی یخچالی، مریم
فعالیت: سلام خدمت اولیای گرامی، شروع پایگاه تابستانی را به شمادو پسر عزیزمان تبریک می گویم. امیدوارم با همراهی ارزشمندتان ،لحظاتی سرشار ازشادی و نشاط ، آموزش و خلاقیت را کنار دانش آموزان پرتقالی تجربه کنیم.
تکلیف: جشن افتتاحیه ی پایگاه تابستانی با اجرای گروه در حیاط برگزار شد.
b xpx
# / b
xpx b
# / b

افزودن
b
/ /
: