فعالیت و تکلیف

شعبه: دبستان پسرانه منیریه تهران
کلاس: اورانوس 2

فارسی سوم

مدرس: عسکری اسد آبادی، فائزه
فعالیت: بخوان و بیندیش درس 17 (آفرینش حلزون) و حکایت (افتادن از آسمان) در کلاس توسط دانش‌آموزان روانخوانی شد.
تکلیف: کاربرگ زیر حل شود. نگارش درس 16 کامل شود.

مطالعات اجتماعی سوم

مدرس: عسکری اسد آبادی، فائزه
فعالیت: کلیپ آموزشی(پست) در کلاس پخش شد و درس 22 مطالعات اجتماعی تدریس شد.

ریاضی سوم

مدرس: عسکری اسد آبادی، فائزه
فعالیت: ریاضی فصل 8 مبحث حذف حالت های نامطلوب تدریس شد و صفحات 134 و 135 با مشارکت دانش آموزان حل شد.
تکلیف: کاربرگ زیر حل شود.

هدیه‌های آسمان سوم

مدرس: عسکری اسد آبادی، فائزه
فعالیت: درس نوزدهم هدیه‌های آسمان (گندم از گندم بروید) تدریس شد.

هنر سوم

مدرس: خداوردی، ندا
فعالیت: نقاشی موضوعی پدر و پسر بر اساس حکایت عبید زاکانی آموزش داده شد. مردی را پسر در چاه افتاد .گفت جایی مرو جان بابا،تا من بروم ریسمان بیاورم و تو را بیرون بکشم.
تکلیف: نقاشی خود را تکمیل کنید و برای جلسه بعد ارایه دهید.

ریاضی سوم

مدرس: عسکری اسد آبادی، فائزه
فعالیت: حل کتاب کار ریاضی صفحات 127 تا 129 تا سوال 2 در کلاس با مشارکت دانش‌آموزان انجام شد.
تکلیف: ارمغان شماره 28 حل شود و همچنین کتاب نگارش درس 15 کامل شود .

فارسی سوم

مدرس: عسکری اسد آبادی، فائزه
فعالیت: درس 12 کتاب کار فارسی با مشارکت دانش‌آموزان در کلاس حل شد.

مهارت زندگی

مدرس: اصغری، هدی
فعالیت: بخش دوم کتاب" انتخاب خوب " خوانده شد و با دانش آموزان بحث و گفتگو شد.

شطرنج

مدرس: رحمت پیشه، امیر حسین
فعالیت: حمله‌برخاست و کیش‌برخاست در کلاس تدریس شد.

مهارت اجتماعی

مدرس: مواسات، سمانه
فعالیت: در این جلسه با نمایش تصاویر و طرح پرسش‌هایی از دانش‌آموزان، درباره احساسی که در آن‌ها ایجاد می‌شود صحبت کردیم تا آن‌ها با مفهوم ناامیدی آشنا شوند و تجربه‌های خود را بیان کنند. سپس با مثال‌هایی از موقعیت‌های روزمره مانند نتیجه نگرفتن در امتحان یا بازی، توضیح داده شد که ناامیدی احساسی طبیعی است و همه ممکن است آن را تجربه کنند. در پایان، دانش‌آموزان با کشیدن تصویر از تجربه‌های خود و گفت‌وگو در گروه‌های کوچک، احساساتشان را بیان کرده و راه‌هایی برای مقابله با ناامیدی پیدا می‌کنند.
تکلیف: دانش آموزان عزیز، یکی از حس‌های ناامیدی‌تان در هفته را شناسایی کنید و به خانواده بگویید چطور با آن مقابله کردید.
روز شیخ بهایی

روز شیخ بهایی

رده: پرورشی
توضیح: *شیخ بهایی چه کسی بود؟ او یک دانشمند، معلم، ریاضی‌دان، مهندس، شاعر و معمار ایرانی بود. شیخ بهایی از آن آدم‌هایی بود که همیشه دنبال یاد گرفتن چیزهای جدید بود و دوست داشت با فکرهای خلاقانه‌اش به مردم کمک کند. شیخ بهایی چه کارهایی انجام داده؟ او نقشه‌های ساختمان‌ها و بناهای مهمی را طراحی کرد، درباره ریاضی و ستاره‌ها کتاب نوشت، برای بهتر شدن زندگی مردم راه‌حل پیدا می‌کرد و همیشه به دنبال ساختن چیزهای مفید بود. یکی از کارهای معروف او طراحی حمام شیخ بهایی در اصفهان است که با یک فکر خلاقانه، گرم می‌شد. همین باعث شده او یکی از مهم‌ترین مهندسان و معماران تاریخ ایران باشد. چرا شیخ بهایی مهم است؟ چون به ما یاد می‌دهد که اگر فکر کنیم، سؤال بپرسیم و از تخیل و علم کمک بگیریم، می‌توانیم زندگی مردم را بهتر کنیم. او نمونه‌ای از یک انسان خلاق، باهوش و مهربان است که همیشه به فکر خدمت به مردم بود. ------------------------------------ ### مسابقه «اگر من جای شیخ بهایی بودم...» حالا نوبت شماست که خلاقیت‌تان را نشان دهید! اگر شما جای شیخ بهایی بودید، چه چیزی می‌ساختید تا مردم راحت‌تر زندگی کنند؟ یک متن کوتاه بنویسید. لطفاً کارهای زیبا و خلاقانه‌تان را در اپلیکیشن بله برای خانم کرمی ارسال کنید.*
روز معمار

روز معمار

رده: پرورشی
توضیح: معمار کسی است که با فکر، خلاقیت و دانش خود *خانه‌ها، مدرسه‌ها، پل‌ها و ساختمان‌های زیبا را طراحی می‌کند. قبل از اینکه یک ساختمان ساخته شود، معمار آن را روی کاغذ طراحی می‌کند تا همه چیز درست و زیبا ساخته شود. معمارها کمک می‌کنند شهرها زیباتر، امن‌تر و راحت‌تر شوند. آن‌ها با استفاده از شکل‌ها، اندازه‌ها و ایده‌های خلاقانه، جاهایی می‌سازند که مردم بتوانند در آن زندگی، کار و استراحت کنند. در ایران، روز معمار به یاد یکی از دانشمندان و مهندسان بزرگ کشورمان، شیخ بهایی نام‌گذاری شده است. او با فکرهای خلاقانه و دانش خود کارهای مهمی برای شهرها و مردم انجام داد و به همین دلیل از معماران و مهندسان بزرگ ایران به شمار می‌آید. --- ### مسابقه نقاشی «خانه رویایی من» حالا نوبت شماست! اگر شما معمار بودید، خانه رویایی خود را چگونه طراحی می‌کردید؟ خانه‌ای که دوست دارید در آن زندگی کنید را نقاشی بکشید. خانه شما می‌تواند خیلی خلاقانه باشد؛ مثلاً خانه درختی، خانه فضایی، خانه‌ای با باغ روی سقف یا هر ایده جالبی که در ذهن دارید. لطفاً نقاشی‌های زیبای خود را در اپلیکیشن بله برای خانم کرمی ارسال کنید.* منتظر دیدن خانه‌های رویایی و خلاقانه شما هستیم!

علوم سوم

مدرس: عسکری اسد آبادی، فائزه
فعالیت: با پخش کلیپ آموزشی در مورد دسته‌بندی مهره‌داران (پرندگان و پستانداران) با دانش‌آموزان، بحث و گفت‌وگو کردیم.

فارسی سوم

مدرس: عسکری اسد آبادی، فائزه
فعالیت: بخش‌های درست و نادرست، درک مطلب، واژه‌آموزی و بیاموز و بگوی درس 17 فارسی تدریس شد.
تکلیف: درس 14 نگارش کامل نوشته شود .

زیبانویسی

مدرس: حکیمی، فاطمه
فعالیت: تدریس کشیده‌ی حروف (ص،ض، س، ش، ج ....) انجام شد.

ریاضی سوم

مدرس: عسکری اسد آبادی، فائزه
فعالیت: بخش مرور فصل هفتم ریاضی را با مشارکت دانش‌آموزان حل کردیم.
تکلیف: کاربرگ داده شده را در دفتر مشق نوشته و پاسخ بدهید.

علوم سوم

مدرس: عسکری اسد آبادی، فائزه
فعالیت: با پخش کلیپ آموزشی در مورد دسته‌بندی مهره‌داران، با دانش‌آموزان، بحث و گفت‌وگو کردیم.

سواد مالی

مدرس: فدوی، شیما
فعالیت: درس 18 (درآمد) تدریس شد و درباره تشخیص درآمد و هزینه و آشنایی با درآمد روزانه گفتگو شد. در راستای این محتوا، ویدئو آموزشی پخش شد. فعالیت کلاسی درس با مشارکت دانش‌آموزان انجام شد. کتاب داستان "کاش پول‌هایم را جمع می‌کردم!" معرفی شد.
تکلیف: پسران عزیزم، برای جلسه بعد، فعالیت‌های درس هجدهم (صفحات 139 و 140 کتاب) را با دقت و کامل انجام دهید. پیشنهاد می‌شود؛ قصه صوتی کتاب «کاش پول‌هایم را جمع می‌کردم!» را گوش بدهید یا کتاب آن را بخوانید.

رایانه

مدرس: دارایی، طاهره
فعالیت: آموزش کتاب صفحه 69 تا 70 پاورپوینت تدریس شد
تکلیف: در خانه تمرین شود
b xpx
# / b
xpx b
# / b

افزودن
b
/ /
: