فعالیت و تکلیف

شعبه: دبستان پسرانه منیریه تهران
کلاس: اورانوس 3

فارسی سوم

مدرس: حبیبی، فاطمه
فعالیت: کتاب داستان خوانی انفرادی، با هدف افزایش دقت و تمرکز دانش آموزان در کلاس اجرا شد.

متن اطلاعاتی سوم

مدرس: حبیبی، فاطمه
فعالیت: فردا بازدید از نمایشگاه کتاب داریم، در صورت تمایل به خرید کتاب، لطفاً کارت بانکی همراه داشته باشید.

سواد مالی

مدرس: فدوی، شیما
فعالیت: درس 8 (دستگاه کارتخوان) تدریس شد و درباره آشنایی با دستگاه کارتخوان و کارت بانکی و کاربردهای آن و رعایت نکات ایمنی در استفاده از کارت بانکی گفتگو شد. در راستای این محتوا، ویدئو آموزشی پخش شد. فعالیت کلاسی درس با مشارکت دانش‌آموزان انجام شد.
تکلیف: پسران عزیزم، برای جلسه بعد، فعالیت منزل درس هشتم (صفحه 66 کتاب) را با دقت و کامل انجام دهید.

ریاضی سوم

مدرس: حبیبی، فاطمه
فعالیت: برای آسان تر شدن یادگیری مبحث ضرب، به صورت آرام و پیوسته در حال آموزش ضرب هستیم، لطفا در منزل، مدام تکرار و تمرین انجام شود، تا یادگیری این بحث شیرین و مهم برای بچه ها سخت و فشرده نشود.

علوم سوم

مدرس: حبیبی، فاطمه
فعالیت: مباحث و سوالات درس آشنایی با حالات ماده را با مشارکت دانش آموزان بررسی و تحلیل کردیم.

فارسی سوم

مدرس: حبیبی، فاطمه
فعالیت: روخوانی درس پنجم فارسی با مشارکت بچه ها انجام شد. و روخوانی درس اول تا چهارم به شیوه ی خلاق، بازی استپ، پرسش شد.
تکلیف: از کلمات هایلایت شده‌ی درس چهارم هرکدام دوبار بنویسید و 5 کلمه انتخاب کرده سپس با آن ها جملات تعجبی یا سوالی بنویسید.

مطالعات اجتماعی سوم

مدرس: حبیبی، فاطمه
تکلیف: درس هفتم مطالعات تدریس شد.

ورزش سوم

مدرس: گل پرور بلوچی، محمدرضا
فعالیت: حضور و غیاب و گروه بندی و بازی آزاد فوتبال در زمینهای کوچک و کشش و سرد کردن در آخر انجام شد.

بازی استراتژیک

مدرس: رضا کاظمی، فاطمه
فعالیت: بازی باهدف: 1. پرورش دقت و توجه شنیداری 2. هماهنگی حرکتی-شنیداری 3. تقویت مهارت‌های حرکتی ظریف 4. افزایش سرعت پردازش و واکنش 5. رشد خلاقیت حرکتی انجام شد.

ریاضی سوم

مدرس: حبیبی، فاطمه
فعالیت: صفحه‌ی 37 کتاب ریاضی در کلاس حل و رفع اشکال شد.

علوم سوم

مدرس: حبیبی، فاطمه
فعالیت: آزمایش علوم ( چالش وجود یا عدم وجود هوا در لیوان وارونه شده در ظرف آب) را انجام داده و با دانش آموزان گفت و گو کردیم.

هدیه‌های آسمان سوم

مدرس: حبیبی، فاطمه
فعالیت: درس هشتم هدیه تدریس شد.

متن اطلاعاتی سوم

مدرس: حبیبی، فاطمه
فعالیت: آزمون مداد قرمز 1 (درس ریاضی) برگزار شد.

هنر سوم

مدرس: خداوردی، ندا
فعالیت: کاردستی اوریگامی درخت کریسمس انجام شد.

مهارت زندگی

مدرس: اصغری، هدی
فعالیت: تمرین صفحه 17 مربوط به مبحث شناخت رابطه فکر و احساس انجام شد.

ریاضی سوم

مدرس: حبیبی، فاطمه
فعالیت: کتاب ریاضی تا پایان مبحثی که تدریس شده، به طور کامل مطالعه شود.

فارسی سوم

مدرس: حبیبی، فاطمه
فعالیت: روخوانی خلاق و جذاب، به شیوه اِستُپ در کلاس انجام شد.
تکلیف: ارمغان شماره‌ی 7 حل شود.

املا سوم

مدرس: حبیبی، فاطمه
فعالیت: آزمون املا از دروس اول تا چهارم برگزار شد.

قرآن سوم

مدرس: حبیبی، فاطمه
فعالیت: قرآن تدریس شد. آیت الکرسی و رکوع و سجده و قنوت تکرار و تمرین شد.
تکلیف: آیت الکرسی تا پایان آیه اول و ذکرهای رکوع، سجده و قنوت حتما تکرار و تمرین شود و باید به طور کامل و خوانا بیان شود.

استعداد فضایی سوم

مدرس: حبیبی، فاطمه

هوش و ریاضی

مدرس: حبیبی، فاطمه
فعالیت: صفحات 18 و 19 کتاب هوش و ریاضی حل و رفع اشکال شد.

شطرنج

مدرس: رحمت پیشه، امیر حسین
فعالیت: حرکت اسب در کلاس آموزش داده شد.

مهارت اجتماعی

مدرس: مواسات، سمانه
فعالیت: دانش‌آموزان یاد گرفتند که همان‌طور که در دنیای واقعی حریم شخصی دارند، در دنیای مجازی هم باید از اطلاعات خود محافظت کنند. آن‌ها فهمیدند نباید اطلاعات شخصی مثل شماره تلفن یا آدرس را به اشتراک بگذارند و تنظیمات حریم خصوصی را فعال کنند.
تکلیف: دانش آموزان عزیز: در خصوص موقعیت زیر فکر کنید و نظرتان را در دفتر بنویسید.می توانید نظر خانواده تان را هم بپرسید. 1: یکی از دوستانتان بدون اجازه، فیلم کوتاه خنده داری از شمارا در شبکه های اجتماعی به اشتراک گذاشته است.چه عکس العملی انجام میدهید. شما یک ویدیوی علمی راجع به یک بیماری پیدا میکنید و بدون بررسی منبع آن، آن را با همه دوستانتان به اشتراک می‌گذارید..... حالا رفتارتان چگونه بوده؟صحیح یا ناصحیح، توضیح دهید.

ریاضی سوم

مدرس: حبیبی، فاطمه
فعالیت: کتاب کار ریاضی توسط دانش‌آموزان حل و سپس رفع اشکال شد.
تکلیف: صفحه 36 کتاب ریاضی حل شود.

علوم سوم

مدرس: حبیبی، فاطمه
فعالیت: دو صفحه از درس چهارم علوم تدریس شد.

املا سوم

مدرس: حبیبی، فاطمه
فعالیت: 4 درس کتاب فارسی را با دقت روخوانی کنید و به کلمات مهم دقت کنید.
تکلیف: دفترهای املا فردا به کلاس آورده شود.

متن اطلاعاتی سوم

مدرس: حبیبی، فاطمه
فعالیت: دانش‌آموزان برای تمرین بندنویسی و انشا، جمله‌ی زیر را نوشته و ادامه دادند ؛ (خنده دارترین یا جالب ترین اتفاقی که برای من افتاده است...)
تکلیف: روش _آموزشی | "ردپای کلمات در متن" شیوه‌ای مؤثر برای افزایش دامنه‌ی حافظه‌ی خوانداری و درک مطلب دانش‌آموزان ردپای کلمات را به دو روش می توانید انجام دهید: روش اول: بازخوانی و یادآوری کلمات مراحل اجرا: 1 دانش‌آموز بخشی از متن را روخوانی می‌کند. 2 پس از پایان روخوانی، از او خواسته می‌شود چند کلمه از آنچه خوانده را به یاد بیاورد و بگوید. 3 سپس از او خواسته شود جمله‌هایی را که این کلمات در آن‌ها بوده به یاد آورد و بگوید. 4 اگر نتوانستند جمله‌ی اصلی را یادآوری کنند، اجازه دارند با همان کلمات جمله‌ای جدید ولی هم‌معنی و مرتبط با مفهوم درس بسازند. چرایی و مزیت‌های تخصصی روش اول: فعال‌سازی هم‌زمان حافظه‌ی شنیداری و دیداری، موجب تثبیت بهتر اطلاعات در مغز می‌شود. افزایش دقت و توجه خوانداری، دانش‌آموز یاد می‌گیرد روی واژه‌های مهم تمرکز کند. تقویت مهارت جمله‌سازی: با بازسازی جمله، ساختار زبان را بهتر درک می‌کند. باعث گسترش حافظه‌ی کوتاه‌مدت خوانداری و نگهداری و بازیابی سریع اطلاعات می‌شود روش دوم: استفاده از کلمات کلیدی یا کلید‌واژه‌های درس روی تابلو مراحل اجرا: چند کلمه‌ی کلیدی متن را روی تابلو می‌نویسیم. 2 دانش‌آموز شروع به روخوانی می‌کند. 3 هر زمان به یکی از این کلمات رسید، با صدای بلند می‌گوییم: «استپ!» 4 حالا از او می‌خواهیم بدون نگاه به کتاب، ادامه‌ی جمله را بگوید. 5 اگر نتوانست، تشویقش کنیم با حدس خود جمله‌ای معنا‌دار بسازد. 6 دوباره همان جمله را بخواند و در رسیدن به همان کلمه، دوباره استپ را اعلام کنیم؛ اما اینبار دانش‌آموز باید جمله را شبیه جمله‌ی اصلی کتاب‌بازگو کند. چرایی و مزیت‌های تخصصی روش دوم: افزایش توان پیش‌بینی و حدس معنایی: دانش‌آموز یاد می‌گیرد مفهوم جمله را از بافت حدس بزند. تقویت تمرکز و توجه انتخابی:ذهن دانش‌آموز روی واژه‌های کلیدی متمرکز می‌شود. تمرین یادآوری لحظه‌ای (حافظه‌ی کاری): توقف و ادامه‌دادن جمله بدون متن، حافظه را فعال نگه می‌دارد. افزایش اعتماد‌به‌نفس در بازتولید جمله‌ها:مقایسه‌ی جمله‌ی حدسی با جمله‌ی اصلی، یادگیری را عمیق‌تر می‌کند. نکته‌ی پایانی: ترکیب دو روش بالا باعث می‌شود خواندن از حالت «حفظی» به یک یادگیری فعال و لذت بخش تبدیل شود. این روش خیلی مؤثرتر از روخوانی‌های خشک و پرسش و پاسخ‌های حافظه‌محور و کسل‌کننده است.

استعداد فضایی سوم

مدرس: حبیبی، فاطمه
فعالیت: آزمون استعداد فضایی (مداد قرمز 1) برگزار شد.

زیبانویسی

مدرس: حکیمی، فاطمه
فعالیت: اتصالات ح به واو ، ر. ،ت ، ن و س درس داده شد. لغات خوب ، چرا ، چون ، حرف ، چرا ، خش خش، راحت" در کلاس نوشته شد.
تکلیف: "چوب درخت باارزش است." "صدای خش خش برگ می آمد." سطر نویسی شود.

مهارت اجتماعی

مدرس: مواسات، سمانه
فعالیت: دانش‌آموزان یاد گرفتند که همان‌طور که در دنیای واقعی حریم شخصی دارند، در دنیای مجازی هم باید از اطلاعات خود محافظت کنند. آن‌ها فهمیدند نباید اطلاعات شخصی مثل شماره تلفن یا آدرس را به اشتراک بگذارند و تنظیمات حریم خصوصی را فعال کنند.
تکلیف: دانش آموزان عزیز: در خصوص موقعیت زیر فکر کنید و نظرتان را در دفتر بنویسید.می توانید نظر خانواده تان هم بپرسید 1: یکی از دوستانتان بدون اجازه، فیلم کوتاه خنده داری از شمارا در شبکه های اجتماعی به اشتراک گذاشته است.چه عکس العملی انجام میدهید. شما یک ویدیوی علمی راجع به یک بیماری پیدا میکنید و بدون بررسی منبع آن، آن را با همه دوستانتان به اشتراک می‌گذارید..... حالا رفتارتان چگونه بوده؟صحیح یا ناصحیح، توضیح دهید.
b xpx
# / b
xpx b
# / b

افزودن
b
/ /
: