فعالیت و تکلیف

شعبه: دبستان پسرانه منیریه تهران
کلاس: برجیس 1
فعالیت: چناچه آگاهی داشته باشید هر ساله آزمون‌های تیمز و پرلز با چند هدف عمده از جمله سنجش پیشرفت ریاضیات و علوم (تیمز) و مطالعه سواد خواندن - پرلز (درک مطلب) توسط انجمن بین المللی ارزشیابی پیشرفت تحصیلی در سطح دنیا برگزار می‌شود. این آزمون‌ها، به نوعی محک ارزیابی نظام‌های آموزشی در کشور‌ها و میزان موفقیت نظام آموزش و عملکرد آن است. بسیاری از دولت‌ها، رتبه کشور خود را به ضعف و قوت برنامه‌های آموزشی خود، تعبیر می‌کنند. آزمون «تیمز» روند آموزش ریاضی و علوم را می‌سنجد و آزمون «پرلز»، پیشرفت سواد خواندن ادبی و معلوماتی دانش‌آموزان را ارزیابی می‌کند. در همین راستا مجموعه علوی هر ساله به برگزاری شبیه‌ساز این دو آزمون می پردازد. در سال تحصیلی جاری نیز این دو آزمون در تاریخ های 18 و 19 آذر برگزار خواهد شد. لذا به جهت آشنایی بیشتر شما عزیزان با نمونه سوال‌های این آزمون‌ها، سوالات آزمون تیمز و پرلز سال گذشته در اختیارتان قرار داده‌می‌شود. حتما سوالات را تا روز پنج‌شنبه 13 آذر با دقت حل کنید. سوالات در قسمت تکالیف متن ادبی و متن اطلاعاتی بارگذاری شده‌است.

ریاضی چهارم

مدرس: طاهر زادگانی، کبری
فعالیت: ریاضی صفحات 46 تا 50 که در کلاس مجازی تدریس شده بود امروز مجدد تدریس و رفع اشکال شد.
تکلیف: کتاب ریاضی صفحه 51 در کتاب کامل حل شود و همچنین کتاب کار ریاضی فقط صفحه 61 حل شود.

فارسی چهارم

مدرس: طاهر زادگانی، کبری
فعالیت: شعر باران تدریس و معنی شد .
تکلیف: رونویس از شعر باران کامل همراه با معنی کلمات نوشته شود .ارمغان شماره 10 انجام شود.

متن ادبی چهارم

مدرس: طاهر زادگانی، کبری
تکلیف: حتما نمونه سوالات پرلز بارگذاری شده را تا روز پنج‌شنبه 13 آذر حل کنید.

متن اطلاعاتی چهارم

مدرس: طاهر زادگانی، کبری
تکلیف: حتما نمونه سوالات تیمز بارگذاری شده را تا روز پنج‌شنبه 13 آذر حل کنید.

زیبانویسی

مدرس: حکیمی، فاطمه
فعالیت: درس میم پایین رونده و اتصالات آن داده شد. "مرد ، موز ، امن ، نامت ، مس" نوشته شد.
تکلیف: "موش در انبار گندم لانه کرده بود. مادر برای آرزو دامن دوخت." سطر نویسی شود.

ریاضی چهارم

مدرس: طاهر زادگانی، کبری
فعالیت: کتاب ریاضی صفحه 49 تدریس شد .
تکلیف: دو تمرین بالای صفحه 50 انجام شود .کتاب کار ریاضی 55 و 56 و 57 انجام شود.

علوم چهارم

مدرس: طاهر زادگانی، کبری
فعالیت: درس 5 کامل تدریس شد .

فارسی چهارم

مدرس: طاهر زادگانی، کبری
تکلیف: کتاب کار فارسی تصحیح شود

سواد مالی

مدرس: فدوی، شیما
فعالیت: درس 8 (عرضه، تقاضا، قیمت) و 9 (تورم) تدریس شد و درباره درک مفهوم عرضه و تقاضا و آشنایی با اثرگذاری عرضه، تقاضا و قیمت بر یکدیگر و درک مفهوم تورم و آشنایی با انواع تورم گفتگو شد. در راستای این محتوا، ویدئو آموزشی پخش شد. فعالیت کلاسی درس با مشارکت دانش‌آموزان انجام شد. کتاب داستان‌های «چرخ گاری باید بچرخد» و «انجمن هیولاها» معرفی شد.
تکلیف: برای جلسه بعد، فعالیت منزل درس هشتم (صفحه 58) و فعالیت منزل درس نهم (صفحه 63 کتاب) را با دقت و کامل انجام داده و هفته آینده روز سه‌شنبه به مدرسه بیاورید. پیشنهاد می‌شود؛ قصه صوتی «چرخ گاری باید بچرخد» و «انجمن هیولاها» را گوش بدهید یا کتاب آن‌ها را بخوانید.

مهارت اجتماعی

مدرس: مواسات، سمانه
فعالیت: در این درس، دانش‌آموزان با تمرین مکالمه فعال یاد گرفتند چگونه هنگام گفتگو با دقت گوش دهند و برداشت خود را با دیگران به اشتراک بگذارند. آنها با مفهوم «فیلتر مغز به دهان» آشنا شدند و تمرین کردند قبل از گفتن کلمات، آنها را بررسی و اصلاح کنند تا پیام واضح و مناسب منتقل شود و اهمیت انتخاب درست کلمات و لحن بیان در ارتباط با دیگران تثبیت شد.
تکلیف: دانش آموزان عزیز:باتوجه به نت برداری از درس امروز ،مطالب را مرور و مطالعه داشته باشید.

ریاضی چهارم

مدرس: طاهر زادگانی، کبری
فعالیت: کتاب ریاضی مجددصفحه 48 و قسمتی از صفحه 49تدریس شد.
تکلیف: فیلم ارسالی با دقت دیده شود .

فارسی چهارم

مدرس: طاهر زادگانی، کبری
تکلیف: کتاب کار فارسی درس آرش کمان گیر کامل انجام شود .

هدیه‌های آسمان چهارم

مدرس: طاهر زادگانی، کبری
فعالیت: هدیه درس 6 تدریس شد .
تکلیف: فیلم ارسال شده با دقت دیده و نکته‌ها یادداشت شود .

رباتیک

مدرس: صحتی، آزاده
فعالیت: کلاس آنلاین برگزار شد. در ابتدای جلسه دوره‌ای از قطعات موجود در پک‌های رباتیک بصورت تصویری داشتیم .کاربرد هریک از المان‌ها و معرفی سنسورها بصورت تصویری پرداخته شد. نمونه ربات‌های ساخته شده و انواع آن‌ها بحث و بررسی شد و با پرسش و پاسخ از دانش‌آموزان به فواید و معایب ربات‌ها پرداخته شد.

رایانه

مدرس: دارایی، طاهره
فعالیت: آموزش بخش صدا و دستور بخش حرکتی به سمت اشاره گر ماوس "برو و قرار بگیر" تا صفحه 64 کتاب رایانه تدریس شد.
تکلیف: در خانه تا صفحه 64 تمرین شود.

ریاضی چهارم

مدرس: طاهر زادگانی، کبری
فعالیت: ریاضی تدریس شد. فیلم ارسالی را با دقت مشاهده و نکته‌ها را یادداشت کنید.

علوم چهارم

مدرس: طاهر زادگانی، کبری
فعالیت: علوم قسمتی از فصل 5 تدریس شد
تکلیف: فیلم بارگذاری شده با دقت مشاهده و نکته ها یادداشت شود .

مطالعات اجتماعی چهارم

مدرس: طاهر زادگانی، کبری
فعالیت: قسمتی از درس 8 تدریس شد .درصورت ارسال فیلم با دقت مشاهده شود و نکته ها یادداشت شود .
تکلیف: از دو صفحه تدریس شده درس 8 مطالعات، 30 کلمه در دفتر مشق نوشته شود .

ریاضی چهارم

مدرس: طاهر زادگانی، کبری
فعالیت: حذف حالتهای نامطلوب تدریس شد و رفع اشکال کتاب کار ریاضی انجام شد .
تکلیف: کتاب کار ریاضی با دقت تصحیح شود .

علوم چهارم

مدرس: طاهر زادگانی، کبری
فعالیت: ازمایش علوم توسط دانش آموز توضیح داده شد . برای فردا علوم تدریس میشود کتاب به همراه داشته باشید.

فارسی چهارم

مدرس: طاهر زادگانی، کبری
فعالیت: نگارش درس آرش کمان گیر تصحیح شد .
تکلیف: روخوانی تمرین و یک صفحه از کلمات درس املا نوشته شود
b xpx
# / b
xpx b
# / b

افزودن
b
/ /
: