1405/05/05
ریاضی چهارم
مدرس:
حبیبی، یگانه
فعالیت:
تدریس به دانشآموزان در فضای باز و بدون دیوار (حیاط مدرسه) انجام شد.
مطالب آموزشی با استفاده از روشهای مشارکتی، پرسش و پاسخ و فعالیتهای گروهی ارائه گردید.
دانشآموزان با علاقه و مشارکت مناسب در فعالیتها حضور داشتند و اهداف آموزشی جلسه تا حد مطلوب تحقق یافت.
بنرساعت و تدریس در محیط باز موجب افزایش نشاط، تعامل و انگیزه یادگیری دانشآموزان شد.
تکلیف:
لطفا کاربرگ ساعت را در دفترچه تابستان پیدا کرده و حل کنید.
فارسی چهارم
مدرس:
حبیبی، یگانه
فعالیت:
تدریس علائم نگارشی انجام شد.
دستورزی (ایجاد ارتباط لمسی با علائم) و بازی گروهی «پرچمداران» (تشخیص مفهومی) اجرا شد. این بازی سبب ایجاد شور و هیجان بالا، رقابت سالم و واکنش سریع ذهنی در دانشآموزان شد و توانستند ارتباط معنایی بین لحن گوینده و علامت نگارشی را به خوبی درک کنند.
نجوم
مدرس:
الماسی، هانیه
فعالیت:
فیلم پیدایش ماه را دیدند.راجع به سفر اولین انسان ها به ماه(ماموریت آپولو11) یاد گرفتند.عکس های فضانوردان و فضاپیما را دیدند.
1405/05/04
ورزش چهارم
مدرس:
حسین زاده، حسین
فعالیت:
گزارش زنگ ورزش
کلاس با نرمدوی و حرکات کششی آغاز شد تا دانشآموزان از نظر جسمانی برای فعالیتهای اصلی آماده شوند.
در ادامه، یک بازی گروهی شناختی حرکتی اجرا شد که در آن دانشآموزان در قالب دو تیم چهار نفره با جابهجایی مهرههای رنگی و شکلی، تلاش کردند چهار ستون همرنگ و همشکل تشکیل دهند. این فعالیت باعث تقویت تمرکز، حل مسئله، تفکر استراتژیک، هماهنگی و کار تیمی شد.
در پایان نیز پس از تیمکشی، مسابقات فوتبال برگزار شد که با هدف افزایش تحرک، تقویت مهارتهای پایه فوتبال، همکاری گروهی و رعایت بازی جوانمردانه، با شور و نشاط دانشآموزان همراه بود.