فعالیت و تکلیف

شعبه: دبستان پسرانه منیریه تهران
کلاس: زحل 1

ریاضی اول

مدرس: عظیمی، مهتاب
فعالیت: کتاب ریاضی، صفحه‌های 165 و 166 تکمیل شد.با ذکر مثال مبحث ساعت (زمان بین ساعت...، ساعت کامل، مانده) مرور شد.
تکلیف: کتاب ریاضی علوی، صفحه‌های 163 و 164 انجام شود.

نگارش اول

مدرس: عظیمی، مهتاب
فعالیت: کتاب نگارش، درس (ضاد) صفحه‌های 121 تا 123 انجام شد. روان‌خوانی از کتاب خوانداری (امین و آزاده) پرسیده شد.
تکلیف: املا از نشانه‌ی (تشدید تا ح) تمرین و نوشته شود.

املا اول

مدرس: عظیمی، مهتاب
تکلیف: دفتر املا برای روز سه شنبه همراه دانش‌آموزان باشد.

هنر اول

مدرس: جعفرلو، مریم
فعالیت: آشنایی با حیوانات و صحبت راجع به محل زندگی آن‌ها انجام شد و نقاشی آن کشیده شد.

سواد مالی

مدرس: زمانی، زهرا
فعالیت: در این بخش ، به بررسی نقش تبلیغات در تاثیر گذاری بر افراد پرداختیم .
تکلیف: فعالیت منزل درس هفدهم انجام شود .

ریاضی اول

مدرس: عظیمی، مهتاب
فعالیت: کتاب ریاضی، شروع تم 24 صفحه‌های 163 و 164 تکمیل شد.

فارسی اول

مدرس: عظیمی، مهتاب
فعالیت: کتاب فارسی، درس رضا نشانه‌ی (ض) به همراه ترکیباتش تدریس شد و کلمات جدید درس (ضاد) در دفتر مشق نوشته شد. برای ایجاد انگیزه در درس فارسی، دانش‌آموزان با کمک مقوا ، آدم فضایی ساختند. روان‌خوانی از درس‌های (در بازار تا حلزون) از کتاب فارسی پرسیده شد.
تکلیف: املا و روان‌خوانی از نشانه‌ی (تشدید تا ح) تمرین شود.

مهارت زندگی

مدرس: اصغری، هدی
فعالیت: انیمیشن آموزشی با مفاهیم" اجازه گرفتن، صبور بودن، ناامید نشدن، تلاش کردن" نمایش داده شد و در کلاس بحث و گفتگو شد. تایم دوم کلاس در قالب بازی، مهارت به نوبت صحبت کردن آموزش داده شد، به این صورت که وقتی همه بصورت همزمان با یک نفر صحبت می کنند شنونده هیچ درکی از صحبت افراد ندارد.

بازی استراتژیک

مدرس: رضا کاظمی، فاطمه
فعالیت: بازی جهت هماهنگی چشم و دست و کار گروهی انجام شد.

ریاضی اول

مدرس: عظیمی، مهتاب
فعالیت: مباحث ریاضی (جدول ارزش‌مکانی، ساعت، الگوهای عددی و مسئله) با ذکر مثال دوره شد. کتاب ریاضی علوی، صفحه‌های 158 تا 162 تکمیل شد.

فارسی اول

مدرس: عظیمی، مهتاب
فعالیت: دانش‌آموزان از خاطرات عید و جاهایی که سفر کردند توضیح دادند. تمام نشانه‌ها در کلاس مرور شد. کتاب فارسی علوی، صفحه‌های 181 و 182 انجام شد. روان‌خوانی از درس (در بازار تا حلزون) پرسیده شد.
تکلیف: املا و روان‌خوانی از نشانه‌ی (تشدید تا ح) تمرین شود. دانش‌آموزانی که عیدانه و ارمغان هفتگی را به معلم تحویل ندادند برای روز یکشنبه همراهشان باشد.

ورزش اول

مدرس: شیری، تقی
فعالیت: فعالیت‌های امروز در قالب مرور حرکات گذشته جهت یادآوری از جمله حرکاتی از نوع دویدن ، پرش طول به جلو و کنار ، کشش پویا ، حرکات تعادلی ، سرعتی در قالب بازی انجام شد.

رایانه

مدرس: کشت کار سهی، یاسمن
فعالیت: با بلوک های آبی (حرکتی ) و پرچم آشنا شده و پروژه ی مربوط به آن را انجام دادیم.
تکلیف: مرور و تمرین انجام شود.

فارسی اول

مدرس: عظیمی، مهتاب
فعالیت: به علت عدم حضور دانش‌آموزان، هیچ فعالیتی انجام نشد.
تکلیف: عیدانه تحویل دانش‌آموزان داده شده است. به جهت فراموش نکردن دروس (فارسی و ریاضی) در این ایام تعطیلات در 7 ورقه‌ی A4 (یک رو املا و روی دیگر ریاضی) نوشته شود. ارمغان هفتگی بخش نوروز انجام شود.

رایانه

مدرس: کشت کار سهی، یاسمن
فعالیت: به علت عدم حضور دانش آموزان فعالیتی برگزار نشد.
b xpx
# / b
xpx b
# / b

افزودن
b
/ /
: