فعالیت و تکلیف

شعبه: دبستان پسرانه منیریه تهران
کلاس: عطارد 2

ریاضی پنجم

مدرس: رشیدی، معصومه
فعالیت: فعالیت صفحه ی 4 کتاب ریاضی، در کلاس انجام شد.
تکلیف: لطفاً سوالات 2 تا 11 صفحه‌ی 12 کتاب کار ریاضی بادقت و به طور کامل حل گردد. فردا کتاب ریاضی و کتاب کار ریاضی و کتاب علوم و هدیه و فارسی همراه دانش‌آموزان عزیز باشد‌.

فارسی پنجم

مدرس: رشیدی، معصومه
فعالیت: درس اول کتاب فارسی با عنوان تماشاخانه به طور کامل با بیان معانی واژگان آن، تدریس شد.
تکلیف: لطفاً ستایش اول کتاب و درس تماشاخانه به طور کامل، جهت پرسش شفاهی مطالعه گردد.

املا پنجم

مدرس: رشیدی، معصومه
فعالیت: املا از دروس پایه چهارم جهت یادآوری و مرور آموخته‌های آن‌ها،گرفته شد.
تکلیف: تکلیفی برای این درس نداریم‌.

ریاضی پنجم

مدرس: رشیدی، معصومه
فعالیت: کار در کلاس صفحه‌ی 3 کتاب ریاضی حل گردید.
تکلیف: صفحه‌ی 11 کتاب کار ریاضی، بعنوان تکلیف بر عهده دانش‌آموزان می‌باشد، لطفاً بادقت و به‌طور کامل حل گردد. فردا کتاب ریاضی، دفتر املا، کتاب فارسی، دفتر مشق همراه دانش‌آموزان عزیز باشد.

علوم پنجم

مدرس: رشیدی، معصومه
فعالیت: درس اول علوم تا صفحه‌ی 5 همراه با انجام آزمایش، تدریس گردید.
تکلیف: دانش‌آموزان عزیز لطفاً از اول درس علوم تا جایی که تدریس شده، جهت پرسش شفاهی با دقت مطالعه کنید.

نگارش پنجم

مدرس: رشیدی، معصومه
فعالیت: سوالات ارمغان هفتگی شماره‌ی 1 با همراهی دانش‌آموزان بررسی شد و اشکالات آن‌ها رفع گردید.
تکلیف: تکلیفی برای این درس نداریم.

قرآن پنجم

مدرس: رشیدی، معصومه
فعالیت: جلسه‌ی اول و دوم کتاب قرآن مربوط به درس اول روخوانی شد.
تکلیف: لطفاً دانش‌آموزان عزیز سوره‌های روخوانی شده درس اول قرآن را در منزل برای اولیا روانخوانی کنند و با آمادگی بیشتر وارد کلاس شوند.

ریاضی پنجم

مدرس: رشیدی، معصومه
فعالیت: عددنویسی و محاسبات عددی یادآوری شد و فعالیت صفحه‌های 2 و 3 انجام گردید.
تکلیف: لطفاً تمرین‌های 1 تا 4 صفحه‌ی 5 کتاب ریاضی حل گردد و راه‌حل سوال 4 تمرین‌ها در دفتر مشق نوشته شود. پرسش‌های ارمغان هفتگی شماره‌ی 1 با دقت و به طور کامل پاسخ داده شود. شنبه دفتر مشق، ارمغان هفتگی، کتاب علوم و ریاضی و قرآن همراه دانش‌آموزان عزیز باشد.

فارسی پنجم

مدرس: رشیدی، معصومه
فعالیت: ستایش اول کتاب فارسی با عنوان ای همه هستی ز تو پیدا شده، با ذکر معانی لغات، روخوانی و هم‌خوانی شد.
تکلیف: لطفاً دانش‌آموزان عزیز در منزل از روی ستایش کتاب فارسی، با حفظ معانی واژگان آن روخوانی کنند.

مطالعات اجتماعی پنجم

مدرس: رشیدی، معصومه
فعالیت: بخش یک درس اول کتاب مطالعات اجتماعی با عنوان، ارتباط با دیگران تدریس گردید.
تکلیف: لطفاً قسمت آموزش داده شده، بادقت جهت پرسش شفاهی مطالعه گردد.

ورزش پنجم

مدرس: گل پرور بلوچی، محمدرضا
فعالیت: فعالیت ابتدا معارفه و مشخص کردن قوانین کلاس و سپس گرم کردن و ریتمیک و دوی سرعت 4 نفره گروهی و بازی گروهی وسطی 3نفره با توپ کوچک انجام شد.

مهارت اجتماعی

مدرس: مواسات، سمانه
فعالیت: آغاز سال تحصیلی، تنها شروع کلاس و درس نیست، بلکه فرصتی نو برای ساختن عادت‌های درست، تقویت مهارت‌های زندگی و پرورش شخصیت ست . در این مسیر، نقش ارزشمند شما والدین گرامی، همانند ستون‌های استوار همراهی و پشتیبانی ست.به‌عنوان مدرس اتیکت، باور دارم آموزش آداب و مهارت‌های اجتماعی زمانی به بار می‌نشیند که والدین عزیز هم‌صدا و هم‌دل باشند. همراهی شما، نه تنها پشتوانه‌ی علمی فرزندان است، بلکه الگویی روشن برای احترام، ادب و مسئولیت‌پذیری آنان خواهد بود.امیدوارم با همدلی و همکاری، سالی سرشار از رشد، آرامش و افتخار برای فرزندان عزیزمان رقم بزنیم. در کلاس امروز معارفه و مروری بر اتیکت‌های آموخته‌شده در سال گذشته؛ انجام شد.
تکلیف: بچه های عزیز، ما تکالیف نوشتنی نداریم. لطفا یک دفتر چه یادداشت و یا یک دفتر 40 یا 60 برگ همراه داشته باشید که در کلاس نت برداری کنید و حتما هر آموزشی که داده می‌شود را در زندگی روزمره استفاده کنید.

علوم پنجم

مدرس: رشیدی، معصومه
فعالیت: مراحل پنج‌گانه‌ی پژوهش مربوط به درس اول علوم، تدریس و توضیح داده شد.
تکلیف: تکلیفی برای این درس نداریم. لطفاً دانش آموزان عزیز فردا حتماً کتاب‌های درسی: ریاضی، فارسی، مطالعات اجتماعی و دفتر مشق را به همراه خود بیاورند.

سواد مالی

مدرس: فدوی، شیما
فعالیت: امروز در کلاس درباره موضوع مبادله کالا به کالا و تاریخچه پول گفتگو و تدریس شد. در راستای این محتوا، ویدئو آموزشی پخش شد و با بچه‌ها فعالیت و بازی در این خصوص انجام شد.
تکلیف: لطفا تحقیق کنید و جلسه بعد در کلاس بگویید؛ اولین سکه‌های فلزی توسط چه کسانی ساخته شد؟

مهارت زندگی

مدرس: اصغری، هدی
فعالیت: در مورد مبحث نگرانی بحث و گفتگو شد.

زیبانویسی

مدرس: حکیمی، فاطمه
فعالیت: نحوه ی دست گرفتن مداد، تدریس حرف ا ، ب و حروف کوچک ، و. دادن سرمشق "ادب آداب دارد" انجام شد.
تکلیف: سرمشق "ادب آداب دارد" و "ز ارباب ادب دریاب آداب" برای منزل یک صفحه نوشته شود.

هوش و استعداد تحلیلی

مدرس: رشیدی، معصومه
فعالیت: تعدادی از سوالات جلسه‌ی 1، کتاب هوش و استعداد تحلیلی پاسخ داده شد.
تکلیف: تکلیفی برای این درس نداریم.
b xpx
# / b
xpx b
# / b

افزودن
b
/ /
: