1403/10/08
زبان انگلیسی
مدرس:
رشیدی، حدیثه
فعالیت:
تمرینهای کتاب کار، در کلاس انجام و بررسی شد. شعرهای هند و فرانسه، جهت اجرا در جشنِ بزرگِ زبان، با زبانآموزان همخوانی شد.
تکلیف:
لطفا دروس 3 و 4 کتاب ODI3 برای روز یکشنبه (نهم دی ماه)، به طور کامل مطالعه شود. لطفا آهنگ Life in India تا قسمت مشخص شده در کلاس، حفظ و تمرین شود.
1403/10/05
زبان انگلیسی
مدرس:
رشیدی، حدیثه
فعالیت:
Extensive Reading صفحهی 107 کتاب ODI3 با موضوع Summer camp (کمپ تابستانی)، تدریس شد.
تکلیف:
لطفا دروس 3 و 4 کتاب ODI3 برای روز یکشنبه (نهم دی ماه)، به طور کامل مطالعه شود. کاربرگی جهت تمرین بیشترِ این دو درس، بارگذاری شده است. لطفا تا روز شنبه، آهنگهای هند و فرانسه حتما تمرین شود.
1403/10/04
زبان انگلیسی
مدرس:
رشیدی، حدیثه
فعالیت:
Grammar درس 4 کتاب ODI3 مرور و تمرینات صفحهی 51 این کتاب، در کلاس انجام شد.
تکلیف:
لطفا صفحهی 49 کتاب کار انجام و تصویر آن، در پرتال بارگذاری شود. آهنگ فرانسه جهت تمرین در منزل، در سایت بارگذاری شده است.
ریاضی به زبان انگلیسی
مدرس:
رشیدی، حدیثه
فعالیت:
نحوه محاسبه محیط مربع در صفحه 25 کتابِ Math 4، تدریس شد.
تکلیف:
زبانآموزان عزیز، تکلیف Math ندارند.
1403/10/03
زبان انگلیسی
مدرس:
رشیدی، حدیثه
فعالیت:
Reading صفحهی 50 کتاب ODI3 و متنی دربارهی Weekend (آخر هفته) با استفاده از ساختار Simple Past تدریس شد.
تکلیف:
لطفا صفحهی 48 کتاب کار، انجام شود.
علوم به زبان انگلیسی
مدرس:
رشیدی، حدیثه
فعالیت:
مبحث انواع Electricity در صفحات 22 و 23 کتاب Science 4، تدریس شد.
تکلیف:
زبانآموزانِ عزیز، تکلیف Science ندارند.
1403/10/02
زبان انگلیسی
مدرس:
رشیدی، حدیثه
فعالیت:
Reading صفحهی 49 کتاب ODI3 با موضوع Bar charts (نمودار میلهای) تدریس و ارزیابی Spelling در کلاس، انجام شد. کتاب کار زبانآموزان، جهت ملاحظه و بررسی، گرفته شد.
تکلیف:
لطفا صفحهی 48 کتاب ODI3 و صفحهی 47 کتاب کار، انجام شود. آهنگهای هند و فرانسه، برای فردا حتما تمرین و حفظ شود.