فعالیت و تکلیف

شعبه: دبستان پسرانه منیریه تهران
کلاس: Basic 21

زبان انگلیسی

مدرس: کریمی، فاطمه
فعالیت: در جلسه‌ی امروز، صدای ay و روخوانی و blending لغاتی که این صدا در آن‌ها تکرار می‌شود؛ با انجام بازی‌های متنوع، تمرین و تکرار شد. (ویس این لغات در قسمت ریاضی به زبان انگلیسی، بارگذاری شده است.)
تکلیف: برای روز شنبه، صفحه‌ی 36 دفتر ALV تکمیل شود. روز شنبه، دفتر زبان و دفتر ALV همراه زبان‌آموزان باشد. جلسه آینده، از جملات صفحه‌ی 35 دفتر ALV، ارزیابی Spelling (دیکته)، گرفته خواهد شد. (ویس این جملات، بارگذاری شد.)

ریاضی به زبان انگلیسی

مدرس: کریمی، فاطمه

علوم به زبان انگلیسی

مدرس: کریمی، فاطمه
فعالیت: صفحات 25 و 26 کتاب Science 1، مبحث مراحل رشد گیاه تمرین و نیاز هر گیاه برای رشد، در قالب بازی‌های متنوع، تمرین شد.
تکلیف: زبان‌آموزان عزیز، تکلیف Science ندارند.

زبان انگلیسی

مدرس: کریمی، فاطمه
فعالیت: در جلسه امروز، صدای ay به همراه action با تعریفِ یک Story معرفی شد. لغاتی که صدای ay در آن‌ها تکرار می‌شود، از صفحه‌ی 13 کتابِ ALV Phonics 2 به دانش‌آموزان، تدریس شد. (تلفظ لغات این صفحه، بارگذاری شد.)
تکلیف: برای روز چهارشنبه، صفحه‌ی 35 دفتر ALV تکمیل شود. روز چهارشنبه، دفتر زبان به همراه کتاب Science 1، همراه زبان‌آموزان باشد.

ریاضی به زبان انگلیسی

مدرس: کریمی، فاطمه
فعالیت: صفحه‌ی 33 کتاب Math 1، نحوه بیانِ فعالیت‌های روزانه در ساعت‌های مختلف، تدریس شد. برای مثال: I get up at 8 o'clock.
تکلیف: زبان‌آموزان عزیزی که کاربرگ مربوط به ساعت را پرینت گرفته و تکمیل کرده‌اند، لطفا برای روز چهارشنبه در دفتر زبان چسبانده و تحویل بنده دهند.

زبان انگلیسی

مدرس: کریمی، فاطمه
فعالیت: در جلسه‌ی امروز، صدای ai و روخوانی و blending لغاتی که این صدا در آن‌ها تکرار می‌شود؛ با انجام بازی‌های متنوع، تمرین و تکرار شد. ارزیابی Spelling (دیکته)، گرفته شد.
تکلیف: برای روز دوشنبه، صفحه‌ی 34 دفتر ALV تکمیل شود.

ریاضی به زبان انگلیسی

مدرس: کریمی، فاطمه
فعالیت: مبحث ساعت از کتاب Math 1، به همراه شعر Hickory Dickory Dock، تمرین شد.
تکلیف: زبان‌آموزان عزیزی که کاربرگ مربوط به ساعت را پرینت گرفته و تکمیل کرده‌اند، لطفا برای روز چهارشنبه در دفتر زبان چسبانده و تحویل بنده دهند.

زبان انگلیسی

مدرس: کریمی، فاطمه
فعالیت: در جلسه امروز، نحوه نوشتن حرف ai و روخوانی و blending لغاتِ صفحه 13 کتابِ ALV Phonics 2؛ به همراه Tricky Word جدیدِ some در قالب بازی، در کلاس تدریس شد. (ویس لغات این صفحه، بارگذاری شده است.)
تکلیف: برای روز دوشنبه، صفحه‌ی 34 دفتر ALV تکمیل شود. روز یکشنبه، از لغات aim, rain, sail, tail, mail, nail ارزیابی Spelling (دیکته)، گرفته خواهد شد. لطفا برای فردا، کتاب‌های ALV Phonics 2 و Math 1، همراه زبان‌آموزان باشد.

زبان انگلیسی

مدرس: کریمی، فاطمه
فعالیت: در جلسه امروز، صدای ai به همراه action با تعریفِ یک Story معرفی شد. لغاتی که صدای ai در آن‌ها تکرار می‌شود، از صفحه‌ی 12 کتابِ ALV Phonics 1 به دانش‌آموزان، تدریس شد. (تلفظ لغات این صفحه، بارگذاری شد.)
تکلیف: برای روز شنبه، صفحه‌ی 33 دفتر ALV تکمیل شود. روز شنبه، دفتر ALV Phonics 2، همراه زبان‌آموزان باشد.

علوم به زبان انگلیسی

مدرس: کریمی، فاطمه
فعالیت: صفحه‌ی 25 کتاب Science 1، مبحث مراحل رشد گیاه تدریس و جملات آن در قالب بازی، تمرین شد.
تکلیف: زبان‌آموزان عزیز، تکلیف Science ندارند. کتاب Science فقط روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه، آورده شود.
b xpx
# / b
xpx b
# / b

افزودن
b
/ /
: