1405/02/01
زبان انگلیسی
مدرس:
برک شاهی، مینا
فعالیت:
Progress Check صفحهی 89 کتاب Our Discovery Island 2 در کلاس انجام و نحوهی جملهسازی با could و couldn't با انجام فعالیتهای هدفمند، تمرین شد.
تکلیف:
لطفا صفحهی 86 کتاب کار انجام و در پرتال ارسال شود.
علوم به زبان انگلیسی
مدرس:
برک شاهی، مینا
فعالیت:
مفاهیمِ big push و big pull در صفحهی 49 کتاب Science با انجام فعالیتهای هدفمند، در کلاس تدریس و فعالیت این صفحه از کتاب، انجام شد.
تکلیف:
زبانآموزان عزیز، تکلیف Science ندارند.
1405/01/31
زبان انگلیسی
مدرس:
برک شاهی، مینا
فعالیت:
Culture صفحهی 88 کتاب Our Discovery Island 2 با موضوعِ تواناییهای افراد، با انجام فعالیتهای هدفمند، در کلاس تدریس شد.
تکلیف:
لطفا صفحهی 85 کتاب کار انجام و در پرتال ارسال شود.
1405/01/30
زبان انگلیسی
مدرس:
برک شاهی، مینا
فعالیت:
Writing صفحهی 87 کتاب Our Discovery Island 2 و نحوهی نوشتن یک پاراگراف دربارهی فعالیتهای مردم در زمان گذشته، با انجام فعالیتهای هدفمند، در کلاس تدریس شد.
تکلیف:
لطفا صفحهی 84 کتاب کار انجام و در پرتال ارسال شود.
1405/01/29
زبان انگلیسی
مدرس:
برک شاهی، مینا
فعالیت:
Phonics صفحهی 86 کتاب Our Discovery Island 2 و تفاوت صداهای oy و ow با انجام فعالیتهای هدفمند، در کلاس تدریس شد.
تکلیف:
لطفا صفحهی 83 کتاب کار انجام و در پرتال ارسال شود.
ریاضی به زبان انگلیسی
مدرس:
برک شاهی، مینا
فعالیت:
نحوهی خواندن اعداد با چوب خط در صفحهی 42 کتاب Math، با انجام فعالیتهای هدفمند، در کلاس مرور شد.
تکلیف:
زبانآموزان عزیز، تکلیف Math ندارند.
1405/01/26
زبان انگلیسی
مدرس:
برک شاهی، مینا
فعالیت:
Writing صفحهی 85 کتاب Our Discovery Island 2 با موضوعِ فعالیتهای افراد، با انجام فعالیتهای هدفمند، در کلاس تدریس شد. (فایل و تلفظ این صفحه، بارگذاری شد.)
تکلیف:
لطفا متن صفحهی 85 کتاب Our Discovery Island 2 در منزل روخوانی و ویس آن در پرتال بارگذاری شود.