فعالیت و تکلیف

شعبه: دبستان پسرانه میدان امامت تهران
کلاس: ستارگان 2
فعالیت: با سلام و احترام به اطلاع اولیا و دانش آموزان عزیز پایه چهارم می رساند،کلاس رفع اشکال علوم روز دوشنبه مورخ 2/28 ساعت 9 الی 10:45 در پرتال علوی برگزار میگردد.ارزشیابی پایانی علوم روز چهارشنبه مورخ 2/30 در پرتال علوی برگزار می شود. با توجه به شرایط خاص برگزاری سنجش دروس پایه و زبان در کلاس‌های مجازی، از این پس رأس ساعت اعلام‌شده برای شروع سنجش، فایل PDF برگه آزمون در بخش «کاربرگ» پرتال هر کلاس نیز، بارگذاری خواهد شد. نظر به احتمال بروز مشکلاتی از قبیل اختلال در اتصال اینترنت یا عدم دسترسی برخی دانش‌آموزان به فایل در زمان برگزاری کلاس، ضروری است تمامی دانش‌آموزان طبق توضیحات ارائه‌شده، در زمان مقرر در جلسه حضور داشته باشند. از همکاری و توجه شما سپاسگزاریم و برای همگان آرزوی موفقیت داریم.
فعالیت: با سلام خدمت اولیا گرامی . لطفا هر روز پرتال را چک بفرمایید. قبل از هر آزمون حتما کلاس رفع اشکال با معلم و دانش آموزان خواهیم داشت. برنامه ریزی بفرمایید تا گل پسرها درس ها را مرور نمایند و مطالعه داشته باشند تا روز رفع اشکال بتوانند سوالات مورد اشکال خود را از دبیران بپرسند و مطالعه دروس را برای روزهای پایانی قرار ندهند .

ریاضی چهارم

مدرس: سلاجی، راضیه
تکلیف: سلام انشالله که همیشه سلامت وشاد باشید، فایل حل صفحات پایانی کتاب کار و ارمغان 32 بارگذاری شده است.
هفته سلامت

هفته سلامت

رده: پرورشی
توضیح: سلام به همه دانش‌آموزان عزیز و والدین گرامی امیدوارم روز تعطیل خوبی داشته باشید. امروز آغاز و اولین روز از «هفته سلامت» است. هرکدام از ما می‌توانیم در خانه قدمی هرچند کوچک برای سلامت خانواده، افزایش آگاهی و تقویت پویایی جمعیت برداریم. چند پیشنهاد ساده و قابل انجام در خانه: یک گفت‌وگوی کوتاه خانوادگی درباره اهمیت سلامت و نقش خانواده درپویایی جمعیت داشته باشید. یک کار مشترک انجام دهید که آرامش و امنیت روانی خانواده را تقویت کند؛ مثل بازی دسته‌جمعی یا یک پیاده‌روی سبک. یک مطلب کوتاه درباره سلامت یا تغذیه سالم بخوانید و در خانه برای اعضای دیگر خانواده بازگو کنید تا سطح آگاهی بالا برود. یک وعده غذای سالم با کمک هم تهیه کنید و درباره تأثیر تغذیه بر نسل آینده صحبت کنید. هرکس یک تصمیم کوچک اما مفید برای بهبود سبک زندگی و سلامت فردی خود بگیرد و تا پایان هفته تلاش کند به آن پایبند باشد. هرکدوم ازاین پیشنهادات روانجام دادین درصورت تمایل برام عکس بفرستین سلامت از خانه شروع می‌شود و با آگاهی، همکاری و امید ادامه پیدا می‌کند.
فعالیت: با سلام و احترام آزمون مداد سیاه تستی روز پنج شنبه به صورت آنلاین در پرتال علوی برگزار میگردد . حضور و شرکت دانش آموزان در این آزمون الزامی می باشد.

علوم چهارم

مدرس: نراقی، هانیه
تکلیف: سلام و عرض ادب. فایل بارگزاری شده شامل 6 آزمون جامع می باشد. روز پنج شنبه یک آزمون و روز جمعه یک آزمون پایان نیمسال دوم پاسخ داده شود. اولیای محترم لطف کنند طبق پاسخنامه ای که در انتهای هر یک آزمون وجود دارد تصحیح کنند و سپس از دانش آموز بخوانند سوالات نادرست را دوباره مطالعه کنند و دوباره شما به صورت شفاهی از آنها بپرسید.لطفا هرشب اولیا موارد درست و غلط و مطالعه ی سوالات غلط را روی برگه مشخص کنند و برای من در پرتال ارسال کنند.

مطالعات اجتماعی چهارم

مدرس: نصیری، افسانه
فعالیت: باسلام واحترام کتاب کار کامل شد ومرور درس ها انجام شد.
تکلیف: پسرای گلم قسمت های انجام شده کتاب کار در کادر پایین بارگذاری شده است . عزیزانم مطالعه را فراموش نکنید قسمت دوم کتاب را با دقت بیشتری مطالعه کنید. نوگلان باغ الفبا،نشد که دستان کوچکتان را بفشارم وسخت در آغوش بگیرمتان اما آرزو میکنم چشمانم تا همیشه موفقیت هایتان را دنبال کندبه خدای بزرگ میسپارمتان.

آزمایشگاه

مدرس: نراقی، هانیه

ریاضی چهارم

مدرس: سلاجی، راضیه
فعالیت: سلام انشالله که سلامت باشید، تا آخر صفحه ی 156 کتاب کار علوی ریاضی حل و بررسی شد.
تکلیف: فصل هفتم کتاب کار علوی را حل کنید. فایل حل صفحات بارگذاری شده است.

علوم چهارم

مدرس: نراقی، هانیه
فعالیت: قهرمان‌های کنجکاو علوم من دانشمندان کوچک پایه چهارم سلام! امروز یعنی پایان یک ماجراجویی بزرگ... ما با هم سفر کردیم از دل سلول‌ها تا کهکشان‌ها، از آزمایش‌های هیجان‌انگیز تا کشف رازهای طبیعت! کتاب علوم فقط یک کتاب نبود؛ یک نقشه‌ی گنج بود و شما باهوش‌ترین جستجوگرهایش بودید. هر سؤال، یک چالش بود و هر جواب، یک پیروزی! من به تک‌تک شما افتخار می‌کنم؛ به تلاش‌هایتان، به سؤال‌های دقیق‌تان، به لحظه‌هایی که با چشم‌های پر از کنجکاوی می‌گفتید: «خانم! چرا این‌طوری میشه؟!» شما ثابت کردید یادگیری یعنی شجاعتِ پرسیدن، یعنی امتحان کردن، یعنی دوباره تلاش کردن حتی وقتی سخت است. کلاس ما فقط یک کلاس نبود؛ یک آزمایشگاه دوستی، تلاش و کشف بود. و شما بهترین تیم علمی دنیا بودید! حالا وقت استراحت و ساختن خاطره‌های تابستانی است اما یادتان باشد: یک دانشمند واقعی هیچ‌وقت دست از سؤال پرسیدن برنمی‌دارد... همیشه به خودتان افتخار کنید، چون شما آینده‌سازان این سرزمین هستید. دوستتان دارم و به داشتن شاگردانی مثل شما افتخار می‌کنم.
تکلیف: حتما امروز با دقت درس 6 تا 13 علوم را مطالعه کنید . درس 1 تا 5 را مرور کنید. سومین نمونه آزمون جامع بارگزاری شده،لطفا مانند روزهای گذشته پاسخ دهید و سپس پاسخنامه را در قسمت علوم آزمایشگاه مشاهده و بررسی کنید.

هدیه‌های آسمان چهارم

مدرس: خجسته، مهدیه
فعالیت: پسرهای گلم یکبار دیگر فایل سوالات از متن کتاب را بارگذاری کردم؛ فایل درس 19 اضافه شد.
تکلیف: روزی سه درس مطالعه شود.

آزمایشگاه

مدرس: نراقی، هانیه
تکلیف: پاسخنامه
مریم میرزاخانی

مریم میرزاخانی

رده: پرورشی
توضیح: مریم میرزاخانی 22 اردیبهشت 1356 (12 می 1977) در تهران متولد شد و دوران دبستان خود را درست زمانی به پایان برد که جنگ ایران و عراق روبه‌اتمام بود. درواقع او از کودکی قصد نداشت ریاضی‌دان شود، بلکه هر کتابی را که به دستش می‌رسید با اشتیاق می‌خواند. کتاب‌هایی که در او ایده‌ای درونی در خصوص محقق کردن کاری عالی را شعله‌ور می‌کردند. او بعدها درمورد ورود به مدرسه‌ی راهنمایی فرزانگان گفته بود: «فکر می‌کنم ما نسل خوش‌شانسی بودیم. من هنوز نوجوان بودم که فضای آموزشی کمی پایدارتر شد.» خیلی زود، طی هفته‌های اول دوران راهنمایی، مریم میرزاخانی و رؤیا بهشتی (استاد ریاضی دانشگاه واشنگتن) با هم دوست شدند و دوستی آن‌ها تا همیشه ادامه یافت. اوقات نوجوانی آن‌ها علاوه بر مدرسه، به گشت‌زدن در کتاب‌فروشی‌ها می‌گذشت و زمانی که کاوش‌های دو دوست تکراری شد، تصمیم گرفتند به‌صورت اتفاقی کتاب بخرند. مریم بعدها گفته بود: «حالا این ماجرا خیلی عجیب به‌نظر می‌رسد! ولی در آن زمان کتاب‌ها بسیار ارزان بودند و ما همه نوع کتابی می‌خریدیم.» به عقیده‌ی رؤیا بهشتی، مریم از سال دوم راهنمایی، دیگر دقیقاً یک ستاره بود.
فعالیت: با سلام و احترام اولیا گرامی لطفا هر روز پرتال را چک بفرمایید . در روزهای سه شنبه و چهارشنبه برای دانش آموزان برحسب نیاز و برحسب تصمیم معاون آموزشی و دبیران کلاس هایی تعریف میشود که همه دانش آموزان در آن شرکت می کنند .حتما پسران گلم برنامه ریزی کرده و طبق ساعت در کلاس حضور داشته باشند. کلاس های رفع اشکال از روز شنبه آغاز می شود. آزمون مدادسیاه تستی روز چهارشنبه مورخ 2/23 به صورت آنلاین در پرتال برگزار میگردد . /ساعت شروع آزمون 14:30 /با تشکر

علوم چهارم

مدرس: نراقی، هانیه
فعالیت: سلام و عرض ادب.پرسش درس سوم علوم و حل کاربرگ مربوط به آن با مشارکت خود پسرانم انجام شد.ارمغان 31 پاسخ داده شد.کتاب درسی فقط صفحه 91 مانده بود که نکات لازم در آن صفحه ارائه شد.
تکلیف: اولیای گرامی همانند دیروز نمونه آزمون جامعه به همراه پاسخ ارسال شده است لطفا دانلود کنید و سوالات را در اختیار دانش آموزانم بگذارید در نهایت تصحیح و امضا کنید.سپاسگزارم.پاسخ کتاب کار علوی درس 9 به درخواست بعضی از دانش آموزان داخل علوم آزمایشگاه ارسال شده است.

فارسی چهارم

مدرس: کثیرالولد، فاطمه
فعالیت: سلام خدمت دانش آموزان گلم بسیار ممنونم از تمام تلاش ها و همکاری های شما ،امیدوارم همیشه سلامت باشید.

هدیه‌های آسمان چهارم

مدرس: خجسته، مهدیه
فعالیت: سلام ستاره ها؛ فایل نمونه سوال درس 9تا 19(پایان کتاب) بارگذاری شد. باز هم تأکید می‌کنم حتماً کتاب را هم مطالعه کنید و بدانید موضوع هر درس و داستانش و پیام قرآنی آن داستان چه بوده است.
تکلیف: روزی 4 درس هدیه مطالعه شود. معانی پیام های قرآنی کتاب قرآن حفظ شود.

بازی استراتژیک

مدرس: رضا کاظمی، فاطمه
فعالیت: بازی و مسابقه با دانش آموزان در آخرین روز کلاس انجام شد.

آزمایشگاه

مدرس: نراقی، هانیه
تکلیف: پاسخ درس 9 کتاب کار
b xpx
# / b
xpx b
# / b

افزودن
b
/ /
: