فعالیت و تکلیف

شعبه: دبستان پسرانه میدان امامت تهران
کلاس: ققنوس 1
فعالیت: مهر که می آید پاییز آغاز می شود . برگ های درختان که شروع به ریزش می کنند و شکوفه های لبخند کودکان یکی یکی گل می دهند و مدرسه ها باز می شود.آغاز راه رسیدن به اهداف عالی وشکوفا شدن استعدادت مبارک فرزندم. سالی توام با موفقیت و سلامتی را برایتان آرزومندم. با احترام : مستخدمی معاون آموزشی

ریاضی پنجم

مدرس: شیردل، لیلا
فعالیت: با سلام، آغاز سال تحصیلی، آغاز رویش جوانه های علم و دانش بر پسران پرتلاش علوی مبارک، عزیزانم موفق و سربلند باشید. جشن آغاز سال تحصیلی برگزار شد.
تکلیف: پسر خوبم، تکلیف ندارید.

علوم پنجم

مدرس: نراقی، هانیه
فعالیت: سلام و درود بر دانش‌آموزان عزیز و اولیای گرامی آغاز سال تحصیلی نو را با شور و شوق به شما تبریک می‌گویم. امیدوارم امسال پر از موفقیت، شادی، دوستی و یادگیری‌های شیرین باشد. بیایید با هم سفری تازه در دنیای علم و دانایی آغاز کنیم و هر روزمان را با تلاش و امید روشن‌تر از دیروز بسازیم.
تکلیف: فردا کاغذ رنگی و قیچی نیاز داریم لطفا دانش آموزانی که داخل کمدشون کاغذ رنگی ندارند فردا همراه خود بیاورند.

فارسی پنجم

مدرس: عمران پور، لیلا
فعالیت: به نام خداوند مهر . جشن برگزار شد .
تکلیف: فعالیت در این صبح پاییزی دست در دست خورشید می رویم تا بیاموزیم ...که جهان را دانایی نجات می دهد . مهر ، فصل مهر است . فصل شروع دوباره فصل شکفتن فکرها بر شما مبارک باد .

مطالعات اجتماعی پنجم

مدرس: نصیری، افسانه
تکلیف: سلام به شما فرزندان عزیزم آغاز سال تحصیلی جدید را به تک‌تک شما تبریک می‌گویم. امروز یک فصل تازه از تلاش، دوستی و یادگیری را با هم آغاز می‌کنیم. پایه پنجم، سالی پر از تجربه‌های شیرین و دانسته‌های تازه است؛ سالی که در آن، دست در دست هم می‌گذاریم تا مسیر پیشرفت و موفقیت را طی کنیم. کلاس ما خانه‌ی دوم شماست؛ جایی که می‌توانید با خیال راحت بیاموزید، بپرسید، تجربه کنید و بدرخشید. با همدیگر می‌خندیم، یاد می‌گیریم، اشتباه می‌کنیم و دوباره از نو می‌سازیم. به دنیای پر از دانایی خوش آمدید امیدوارم امسال یکی از زیباترین سال‌های زندگی‌تان باشد. دوست دار شما.(نصیری)

مهارت زندگی

مدرس: میر محمدی، زهرا السادات
فعالیت: سلام و مهر آغاز سال تحصیلی را به پسرای گلم تبریک عرض می کنم بازی با کارت های توانمندی برای ایجاد آگاهی و خلاقیت بیشتر انجام شد .
تکلیف: در برگه ای توانمندی‌های خود را باتوجه به آن چه که درکلاس آموختید نقاشی یا بنویسید .
فعالیت: ا سلام اولیا محترم پایه پنجم از شما دعوت میشود برای مراسم اختتامیه پایگاه تابستانی سه شنبه مورخ 21 مردادماه ساعت 10تا 10.45 درمدرسه حضور داشته و از زحمات پسرانمان دیدن نمایید . حضورتان باعث دلگرمی عزیزانمان خواهد شد. با تشکر

ریاضی پنجم

مدرس: شیردل، لیلا
فعالیت: با سلام، مبحث محیط و مساحت انجام شد.

فارسی پنجم

مدرس: عمران پور، لیلا
فعالیت: به نام خداوند جان و خرد گزارش تدریس شد.برای ایجاد انگیزه دانش آموزی در نقش گزارشگر از دانش آموزان در مورد پایگاه تابستانی گزارش تهیه کرد .
تکلیف: تکلیف نداریم
b xpx
# / b
xpx b
# / b

افزودن
b
/ /
: