فعالیت و تکلیف

شعبه: دبستان پسرانه میدان امامت تهران
کلاس: Movers 00
فعالیت: سلام و احترام خدمت اولیای محترم. به اطلاع می‌رساند المپیاد جهانی زبان انگلیسی KGL، رویدادی بین‌المللی با بیش از 10 سال سابقه و برگزارشده در بیش از 40 کشور، توسط واحد زبان‌های خارجی مجموعه مدارس علوی با همکاری سازمان بین‌المللی ITA برگزار می‌شود. این المپیاد ویژه دانش‌آموزان سطوح ODI3/ ODI4/ ODI5 بوده و با هدف سنجش استاندارد مهارت‌های زبان انگلیسی طراحی شده است. این رقابت برای دانش‌آموزان رده سنی 7 تا 17 سال برگزار می‌شود و ساختاری چندمرحله‌ای دارد؛ به‌گونه‌ای که برای گروه سنی 7 تا 11 سال شامل دو مرحله کشوری و برای گروه سنی 12 تا 17 سال شامل سه مرحله (دو مرحله کشوری و یک مرحله جهانی) می‌باشد. همچنین سطح آزمون هر دانش‌آموز بر اساس شرایط سنی تعیین می‌شود. زمان برگزاری آزمون 13 فوریه 2026 (24 بهمن 1404) و مهلت ثبت‌نام غیرقابل تمدید آن 7 ژانویه 2026 (17 دی 1404) می‌باشد. هزینه شرکت در آزمون 2,700,000 تومان (طبق اعلام سازمان ITA) است. خواهشمند است اولیای گرامی در صورت تمایل به شرکت دانش‌آموز خود در این المپیاد، حداکثر تا پایان وقت اداری روز چهارشنبه 17 دی‌ماه 1404 نسبت به قطعی‌سازی ثبت‌نام اقدام فرمایند. بدیهی است حضور دانش‌آموز در آزمون، اکیداً منوط به ثبت‌نام قبلی خواهد بود. خواهشمند است جهت ثبت‌نام، به مسئول مالی مدرسه مراجعه فرمائید. در صورت وجود هرگونه ابهام، لطفاً با سوپروایزر زبان تماس حاصل فرمائید.

زبان انگلیسی

مدرس: رازقی، فاطمه
فعالیت: سنجش کتبی کتاب Our Discovery Island 4، انجام شد.
تکلیف: زبان‌آموزان عزیز تکلیف General ندارند.

ریاضی به زبان انگلیسی

مدرس: آقاامینی ها، فرحناز
تکلیف: لطفا برای فردا مورخ 10/16، صفحات 7 تا 33 کتاب Math 6، مطالعه گردد. همچنین کاربرگ Math بارگذاری شده با دقت تمرین و پاسخ سوالات آن در دفتر Math، نوشته شود.

علوم به زبان انگلیسی

مدرس: آقاامینی ها، فرحناز
فعالیت: در جلسه‌ی امروز، صفحه‌ی 21 کتاب Science 6 تدریس شد. در این صفحه، مفاهیمی مانند consumer، provider، predator، prey و سایر واژگان مرتبط بررسی شدند. دانش‌آموزان توانستند با استفاده از کلمات کلیدی درس، هر یک از این مفاهیم را توضیح داده و تعریف مناسبی برای آن‌ها ارائه دهند.
تکلیف: زبان‌آموزان گرامی، لطفا برای چهارشنبه مورخ 10/17 صفحات 7 تا 30 کتاب Science 6 مطالعه شود.

زبان انگلیسی

مدرس: رازقی، فاطمه
فعالیت: در جلسه‌ی امروز، شعر مربوط به جشن زبان تمرین و بخش Grammar در صفحه 57 از درس 4 کتاب Our Discovery Island 4، از طریق انجام فعالیت‌های خلاقانه و برگرفته از هوش مصنوعی، تدریس گردید. در این بخش جملات مربوط به rules and advice با استفاده از ساختارهای must, mustn't, should, shouldn't، تمرین شد.
تکلیف: دانش‌آموزان عزیز لطفا برای روز دوشنبه مورخ 15 دی ماه، جهت سنجش کتاب Our Discovery Island 4، از بخش Welcome تا پایان درس چهارم، آمادگی لازم را داشته باشند.

ریاضی به زبان انگلیسی

مدرس: آقاامینی ها، فرحناز
فعالیت: در این جلسه، صفحه‌ی 32 کتاب Math 6 با موضوع 3D Shapes تدریس شد. دانش‌آموزان با انواع اشکال سه‌بعدی مانند polyhedron، prism و سایر اشکال آشنا شدند و ویژگی‌های آن‌ها را یاد گرفتند. همچنین توانستند درباره‌ی این اشکال صحبت کنند و ویژگی‌هایشان را توضیح دهند.
تکلیف: دانش‌آموزان عزیز لطفا برای روز سه‌شنبه مورخ 16 دی ماه، جهت سنجش کتاب Math 6، از صفحه‌ی 7 تا پایان صفحه‌ی 33، آمادگی لازم را داشته باشند.

زبان انگلیسی

مدرس: رازقی، فاطمه
فعالیت: در جلسه‌ی امروز، شعر مربوط به جشن زبان تمرین و بخش Vocabulary در صفحه 56 از درس 4 کتاب Our Discovery Island 4، از طریق انجام فعالیت‌های خلاقانه، تدریس شد. در این بخش لغات مربوط به daily life تمرین گردید.
تکلیف: لطفا صفحه‌ی 50 کتاب کار انجام و با لغات صفحات 14 و 16 کتاب Our Discovery Island 4، یک داستان پنج خطی در دفتر General English، نوشته شود. شعر بارگذاری شده در پرتال، ذخیره شده و هرروز آن را جهتِ حفظ شدن و اجرا در جشن زبان، تمرین نمایید. دانش‌آموزان عزیز لطفا برای روز دوشنبه مورخ 15 دی ماه، جهت سنجش کتاب Our Discovery Island 4، از بخش Welcome تا پایان درس چهارم، آمادگی لازم را داشته باشند.

ریاضی به زبان انگلیسی

مدرس: آقاامینی ها، فرحناز
فعالیت: در جلسه‌ی امروز، صفحه‌ی 31 کتاب Math 6 و بخش Finding the Circumference of a Circle تدریس شد. در این بخش، دانش‌آموزان با استفاده از فرمول‌های از پیش آموزش‌داده‌شده مانند diameter، radius و circumference توانستند اجزای مختلف دایره را محاسبه کنند و کاربرد این مفاهیم را در حل تمرین‌ها به‌کار ببرند.
تکلیف: دانش‌آموزان عزیز لطفا برای روز سه‌شنبه مورخ 16 دی ماه، جهت سنجش کتاب Math 6، از صفحه‌ی 7 تا پایان صفحه‌ی 33، آمادگی لازم را داشته باشند.

زبان انگلیسی

مدرس: رازقی، فاطمه
فعالیت: در جلسه‌ی امروز، شعر مربوط به جشن زبان تمرین شد. دروس 3 و 4 کتاب Our Discovery Island 4، از طریق انجام فعالیت‌های خلاقانه، دوره شد. در این بخش Grammar مربوط به simple past و making suggestions در قالب پرسش و پاسخ مرور شد.
تکلیف: لطفا با لغات صفحات 14 و 16 کتاب Our Discovery Island 4، یک داستان پنج خطی در دفتر General English، نوشته شود. شعر بارگذاری شده در پرتال، ذخیره شده و هرروز آن را جهتِ حفظ شدن و اجرا در جشن زبان، تمرین نمایید.

علوم به زبان انگلیسی

مدرس: آقاامینی ها، فرحناز
فعالیت: در این جلسه، صفحه‌ی 21 کتاب Science 6 با موضوع Food chain تدریس گردید. در ابتدای کلاس، آهنگ مربوط به Festival تمرین و سپس درباره‌ی Food chain و مفاهیم producer و consumer صحبت شد.
تکلیف: زبان‌آموزان گرامی، با استفاده از لغات هایلایت شده‌ی صفحه‌ی 21 کتاب Science 6 درباره‌ی Food chain در حد دو پاراگراف در دفتر Science توضیح دهند. زبان آموزانی که هنوز اقدام به خرید دفتر Math و Science نکرده‌اند، لطفا سریع‌تر تهیه بفرمایند. کلیه‌ی دفتر‌های Math و Science روز دوشنبه مورخ 10/15 تصحیح خواهد شد.

زبان انگلیسی

مدرس: رازقی، فاطمه
فعالیت: در جلسه‌ی امروز، شعر مربوط به جشن زبان تمرین شد.در جلسه‌ی امروز، بخش Extensive reading در صفحه 107 از درس 4 کتاب Our Discovery Island 4، از طریق انجام فعالیت‌های خلاقانه بر گرفته از هوش مصنوعی، تدریس شد. در این بخش لغات مربوط به personal description و ساختار comparative /superlative adjectives در قالب متن و پرسش و پاسخ مرور شد.
تکلیف: لطفا با لغات صفحات 24 و 26 کتاب Our Discovery Island 4، یک داستان پنج خطی در دفتر General English، نوشته شود. دانش‌آموزان عزیز فرصت دارند تا تکالیف خود را نهایتاً تا ساعت 7 بعد از ظهر در پرتال بارگذاری کنند. در ضمن شعر بارگذاری شده در پرتال، ذخیره شده و هرروز آن را جهتِ حفظ شدن و اجرا در جشن زبان، تمرین نمایید.
b xpx
# / b
xpx b
# / b

افزودن
b
/ /
: