فعالیت و تکلیف

شعبه: دبستان پسرانه میدان امامت تهران
کلاس: Flyers 11
فعالیت: با سلام و احترام خدمت اولیای گرامی و دانش‌آموزان عزیز بدین‌وسیله به اطلاع می‌رسانیم که مرحله‌ی نخست مسابقات Spelling Bee آغاز شده است. این مرحله به‌صورت درون‌کلاسی برگزار می‌شود و فرصتی ارزشمند برای تقویت مهارت‌های شنیداری، دقت و تسلط بر واژگان زبان انگلیسی به شمار می‌آید. دانش‌آموزان گرامی از امروز به‌مدت دو هفته فرصت دارند تا برای این رقابت هیجان‌انگیز تمرین و آمادگی لازم را کسب کنند. برگزیدگان مرحله‌ی درون‌کلاسی به مرحله‌ی بعدی راه خواهند یافت و افتخار نمایندگی کلاس خود را خواهند داشت. از اولیای محترم نیز دعوت می‌کنیم با تشویق و حمایت فرزندان خود، آنان را در مسیر یادگیری و پیشرفت همراهی کنند. با آرزوی موفقیت برای تمامی شرکت‌کنندگان قهرمانی_سوپروایزر

زبان انگلیسی

مدرس: آقاامینی ها، فرحناز
فعالیت: در جلسه‌ی امروز، صفحات 28 و 29 کتاب Our Discovery Island 5 تدریس شد. در این جلسه، ابتدا مبحث صداهای /s/، /z/ و /z/ در سوم شخص مفرد زمان حال ساده آموزش داده شد. سپس موضوع مربوط به قاره‌ها و اقیانوس‌ها ویژگی‌های آن‌ها مورد بررسی قرار گرفت و در ادامه، دانش‌آموزان یاد گرفتند کدام اقیانوس و قاره‌ها بزرگ‌تر و کدام کوچک‌تر است.
تکلیف: زبان‌آموزان گرامی، صفحات 22 و 23 کتاب کار انجام شود. فایل و ویس تلفظ صحیح لغات 1 تا 10 مرحله‌ی اول مسابقه‌ی بزرگ Spelling Bee، بارگذاری شده است؛ لطفا با دقت مطالعه و تمرین شود.

علوم به زبان انگلیسی

مدرس: آقاامینی ها، فرحناز
فعالیت: در جلسه‌ی امروز، صفحه‌ی 14 کتاب Science 6 تدریس شد. در این جلسه، ادامه‌ی مبحث lungs آموزش داده شد و دانش‌آموزان با عملکرد شش‌ها با جزئیات بیشتری آشنا شدند. همچنین توضیح داده شد که هنگام تنفس، چه اتفاقی برای اکسیژن و کربن‌دی‌اکسید می‌افتد. در پایان، فعالیت‌هایی برای تثبیت یادگیری انجام شد.
تکلیف: زبان‌آموزان گرامی، برای جلسه‌ی بعدی تکلیف Science ندارند.

زبان انگلیسی

مدرس: آقاامینی ها، فرحناز
فعالیت: در جلسه‌ی امروز، صفحه‌ی 27 کتاب Our Discovery Island 5 تدریس شد. در این بخش، دانش‌آموزان با مبحث نوشتار (Writing) و نحوه‌ی استفاده از کلمات ترتیبی مانند first, then, finally آشنا شدند. هدف از این فعالیت، یادگیری ترتیب دادن مراحل در نوشتار بود. در ادامه، با انجام تمرین‌های مرتبط و فعالیت‌های نوشتاری، دانش‌آموزان آموخته‌های خود را به صورت عملی به کار بردند.
تکلیف: لطفا به سوالات کاربرگ تحویل داده شده، با دقت پاسخ داده شود. دانش‌آموزان عزیز فرصت دارند تا تکالیف مورد نظر را تا روز یکشنبه مورخ 18 آبان ماه، انجام دهند. همچنین سوره‌ی ناس، از طریق فایل بارگذاری شده حفظ و تمرین شود.

زبان انگلیسی

مدرس: آقاامینی ها، فرحناز
فعالیت: در جلسه‌ی امروز، صفحه‌ی 27 کتاب Our Discovery Island 5 تدریس شد. در این جلسه، دانش‌آموزان فعالیت نوشتاری (writing) انجام دادند و یک برنامه‌ی چندروزه برای بازدید از شهرهای مورد علاقه‌شان نوشتند. آن‌ها از sequencing words مانند first, then, after that, finally برای ترتیب دادن اتفاقات و ساختاردهی متن خود استفاده کردند. این تمرین به تقویت مهارت نوشتاری و توانایی برنامه‌ریزی و توصیف مراحل کمک کرد.
تکلیف: زبان‌آموزان گرامی، برای جلسه‌ی آینده، صفحه‌ی 20 Activity Book انجام و آیه اول سوره‌ی ناس از طریق مطالعه‌ی فایل بارگذاری شده، در منزل تمرین و حتما حفظ شود. برای جلسه‌ی آینده صفحه‌ی 21 کتاب کار انجام شود.

ریاضی به زبان انگلیسی

مدرس: آقاامینی ها، فرحناز
فعالیت: در جلسه‌ی امروز، صفحه‌ی 19 کتاب Math 6 تدریس شد. در این جلسه، دانش‌آموزان مبحث integers را مرور کردند و تمرین‌ها و فعالیت‌های کتاب را انجام دادند. این مرور به دانش‌آموزان کمک کرد تا مفاهیم اعداد صحیح، جمع و تفریق آن‌ها و کاربردهایشان را بهتر یاد بگیرند و مهارت‌های محاسباتی خود را تقویت کنند.
تکلیف: زبان‌آموزان گرامی لطفا در دفتر Math یک مثال واقعی از زندگی، که در آن اعداد صحیح قابل استفاده هستند، نوشته شود. ( می‌توان از مثال‌های مربوط به دما، ارتفاع یا پول)، استفاده کرد.

زبان انگلیسی

مدرس: آقاامینی ها، فرحناز
فعالیت: جلسه‌ی امروز به دلیل برگزاری مراسم روز دانش‌آموز، تشکیل نشد.

علوم به زبان انگلیسی

مدرس: آقاامینی ها، فرحناز
فعالیت: جلسه‌ی امروز به دلیل برگزاری مراسم روز دانش‌آموز، تشکیل نشد.

زبان انگلیسی

مدرس: آقاامینی ها، فرحناز
فعالیت: در جلسه‌ی امروز، صفحه‌ی 26 کتاب Our Discovery Island 5 تدریس شد. ابتدا آیه‌ی اول سوره‌ی ناس همخوانی شد و سپس به خواندن یک متن راجع‌به دو شهر توریستی، یعنی پاریس و استانبول، پرداختیم. ابتدا دانش‌آموزان با فعالیتی جذاب و مسابقه‌ای به خواندن متن مربوط به این دو شهر پرداختند. سپس، در بخش گفت‌وگو، درباره‌ی ویژگی‌ها و جذابیت‌های استانبول و پاریس صحبت شد تا مهارت گفتاری زبان‌آموزان تقویت شود.
تکلیف: زبان‌آموزان گرامی، برای جلسه‌ی آینده، صفحه‌ی 20 Activity Book انجام و آیه اول سوره‌ی ناس از طریق مطالعه‌ی فایل بارگذاری شده، در منزل تمرین و حتما حفظ شود. دانش‌آموزان شهری که دوست دارند به آن سفر کنند را انتخاب کنند و با استفاده از 4 تا 5 جمله درباره‌ی آن صحبت یا بنویسند. می‌توانند بگویند آن شهر کجاست، چرا دوست دارند به آنجا بروند، و چه چیزهایی را دوست دارند در آنجا ببینند یا انجام دهند. (به عنوان مثال: I want to visit Tokyo. Its in Japan. I like Japanese food and anime. I want to see Mount Fuji.) این تکلیف داوطلبانه و دارای امتیاز می‌باشد.

ریاضی به زبان انگلیسی

مدرس: آقاامینی ها، فرحناز
فعالیت: در جلسه‌ی امروز، صفحه‌ی 18 کتاب Math 6 تدریس شد. در این جلسه، به تدریس مقایسه‌ی بین integers، همراه با ارائه‌ی برخی از دانش‌آموزان پرداخته شد.
تکلیف: لطفا برای جلسه‌ی آینده، زبان‌آموزان انتخاب شده، از مبحث integers و یا comparing integers ارائه‌ی کوتاه همراه با فایل پاورپوینت داشته باشند. دانش‌آموزان گرامی می‌توانند، به صورت گروهی و یا انفرادی، یک بازی برای مبحث integers طراحی کنند. این فعالیت داوطلبانه و دارای امتیاز می‌باشد.
b xpx
# / b
xpx b
# / b

افزودن
b
/ /
: